- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Eli hafif yazınca korktum smear sa bir şey hissetmedim çünkü ben. Hatta spiral takılırken de. Offff alınsa da bitse stres oldum iyice yaHissedilmiyor. Tamamen smear gibi testin alınma yöntemi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eli hafif yazınca korktum smear sa bir şey hissetmedim çünkü ben. Hatta spiral takılırken de. Offff alınsa da bitse stres oldum iyice yaHissedilmiyor. Tamamen smear gibi testin alınma yöntemi.
Ankara eğitim ve araştırma hastanesine git cebeci dört yola girmeden köşede c blok kadın hastalıkları doğumYa Kızlar ben size bir şey soracağım. Smear verdim ama hpv taraması için toplum sağlığına gönderdi doktor biz almıyoruz aile hekimleri alıyor dedi. Gittim 30 yaş sınırı Çar keteme git dedi. Bugün keteme gittim yine 30 yaş sınırı varmış. Devlet hastanesi kadın doğuma git ya da üniversite hastanesi ama üniversite parayla bakıyor haberin olsun dediler. Ben zaten smear i devlet hastanesinde verdim hpv geçirdiğimi eşimde olduğunu da söyledim. Yapabilecekse bu testi neden beni ordan oraya gönderdi ki? Napcam hiç bilmiyorum. Sizler Ankara’da nereye yaptırdınız bu testi? Tipini öğrenip aşısını olmam gerekiyor. Ayrıca eşimde çıkan siğiller yakılacak gün aldı kanlarını verdi bekliyor.
Birde smear hpv dna testi istiyorum deEli hafif yazınca korktum smear sa bir şey hissetmedim çünkü ben. Hatta spiral takılırken de. Offff alınsa da bitse stres oldum iyice ya
Hacettepe de hocaya muayene oluyorum tetkiklerin toplamı için 20 tl mi neydi yanlış hatırlamıyorsam kan idrar ultrason hpv hepsi bunun içindeydi.Ankara eğitim ve araştırma hastanesine git cebeci dört yola girmeden köşede c blok kadın hastalıkları doğum
Randevuları çok dolu oranın ya. Baktım da o kadar bekleyemem daha alınacak bir de sonucu bekleyeceğim sami ulusa gideceğim bu hafta. Smear de oraya vermiştim. Bakalım almazlarsa yine oyalarlarsa buraya giderim ama almak zorunda değiller mi ya niye böyle süründürüyorlar (((Ankara eğitim ve araştırma hastanesine git cebeci dört yola girmeden köşede c blok kadın hastalıkları doğum
Hacettepe? Hoca? 20 TL? Hocalar öyle ucuzladı mı ya?Hacettepe de hocaya muayene oluyorum tetkiklerin toplamı için 20 tl mi neydi yanlış hatırlamıyorsam kan idrar ultrason hpv hepsi bunun içindeydi.
Randevuyu bilmem ama sabah erkenden gidersen randevuya gerek kalmaz bu arada smear hpv dna testini söylediğim hastane direk alıyorRandevuları çok dolu oranın ya. Baktım da o kadar bekleyemem daha alınacak bir de sonucu bekleyeceğim sami ulusa gideceğim bu hafta. Smear de oraya vermiştim. Bakalım almazlarsa yine oyalarlarsa buraya giderim ama almak zorunda değiller mi ya niye böyle süründürüyorlar (((
O hastane bana çok pis geliyor ya sami ulus almazsa son ihtimal değerlendireceğim artık.Randevuyu bilmem ama sabah erkenden gidersen randevuya gerek kalmaz bu arada smear hpv dna testini söylediğim hastane direk alıyor
Geçmiş olsun. Şu kolonoskopi olayı beni bitiriyor. Umarım istenmez.Merhaba kızlar ben sizi sadece okuyanlardan ben 6 ay önce smaer verdim o zaman hpv için kanda vermişim smaer temiz hpv içinde 13 19 45 51 52 59 dan biri için pozitif yazıyorsun 3 ay sonra smear dediler korkudan gidemedim 6 ay oldu geçen hafta inanılmaz kasık ağrıları yaşadım ve ilk aklıma hpv geldi üroloji ve kadın doğuma muyine oldum durumu anlattım bu gün doktor kolposkopi yaptı üroloji de tomografi ağrımı nedeni küçük bir taş varmış büyük olsa kimbilir beni nasıl delirticekti, 21 gün sonra parça sonucu çıkacak inşallah temiz gelir benim gibi korkudan ertelemeyin sağlık herşey çünkü
Hocanınki ayrı. Söylediğim tetkiklerindiHacettepe? Hoca? 20 TL? Hocalar öyle ucuzladı mı ya?
Geçmiş olsun, darısı Başımıza, 1 yıla kalmaz bende negatif olacağım inanıyorum.... Propolis, b12 vs yüklendim bide cinsellik yok en önemli etken bu sanırım... Stres yok desem yalan olur stresi yok edemiyoruz maalesef... Darısı başımızaKızlar merhaba bu sonucu çok büyük bir sevinçle yazıyorum Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki 2 yılın sonunda hpv NEGATİF sonucumu aldım çok mutluyum darısı hepinizin başına olsun inşallah ❤ doktorum negatif olduktan sonra da dikkat etmemi ve asi yaptırmamı önerdi bu arada
çok sevindim. tipiniz neydi? neler yaptınız?Kızlar merhaba bu sonucu çok büyük bir sevinçle yazıyorum Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki 2 yılın sonunda hpv NEGATİF sonucumu aldım çok mutluyum darısı hepinizin başına olsun inşallah ❤ doktorum negatif olduktan sonra da dikkat etmemi ve asi yaptırmamı önerdi bu arada
Ay çok sevindim gözünüz aydın son olsun gitsin gelmesin inş. Tipiniz neydi nelere dikkat ettinizKızlar merhaba bu sonucu çok büyük bir sevinçle yazıyorum Allah'ıma sonsuz şükürler olsun ki 2 yılın sonunda hpv NEGATİF sonucumu aldım çok mutluyum darısı hepinizin başına olsun inşallah ❤ doktorum negatif olduktan sonra da dikkat etmemi ve asi yaptırmamı önerdi bu arada
Çok şükür canım rabbim şifa versin tüm hastalaraKızlar en önemli şeyleri söylemeyi unuttum. Alkol ve sigara kesinlikle kullanmıyorum.. Ve cinselliğe ara verdim 1 buçuk senedir cinsel hayatım yok çünkü iyileşme sürecini olumsuz etkiliyor. Cinsel ilişkiye ara verin mümkünse