- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna ancak bi dr karar verebilir. Siğiller herkeste çok farklı gözükebilir. Bi uzmana gidin ihmal etmeyin geçmiş olsunMerhaba, vajina iç dudaktaki sigillerin görüntüsü nasıl oluyor. Su damlası gibi incimsi bir yapıda mi? Siğil olduğunu nasıl anlayabiliriz?
Bir de sıra sıra dizili şeklinde mi oluyor. Vajina girişinde de parça parça etler var. Bunlar siğil mi ki?
Hastane vurmaz zaten eczaneden alıp özel bir merkezde veya sağlık ocağında yaptıracaksınızBu aşıyı eşime ve kendime nerede vurduracağım kafam karıştı. Hiç bir hastane vurmuyor. Ketem yaşın tutmuyor diyor. 28 yaşındayım. Eşimde var bende geçirdim. Testin sonucunu bekliyorum ama vurulmuyor diyor hiç bir hastane. Kafayı yiyeceğim.
Hayatim en kötü ve zor günlerini yaşıyorum. 1hafta önce geçmeyen akıntı yüzünden özelde kadın doğumcuya gittim. Akıntı için ilaç yazdı. Bunlar ne siğil mi diye sordum. Yok değil dedi. Kendi yapisi dedi. Ilaclari kullanmaya basladim.Araya regl girdi.bitti tekrar İlaçları kullanmaya devam ediyorum. Ama siğil değil dediği şeyler çoğaldı sanki. Başta saymak aklıma gelmeDi. Ama çoğalmış gibi duruyor. Kaşınıyor da. Deli olacam. Vajina ic dudakta üzüm salkımı gibi. Gerçekten çok kötüyüm. Bagisiklik sistemim tamamen coktu. Yemeden icmedsn kesildim. Ruh gibiyim.Buna ancak bi dr karar verebilir. Siğiller herkeste çok farklı gözükebilir. Bi uzmana gidin ihmal etmeyin geçmiş olsun
Yapmayın lütfen kendinize bunu hepimiz zor zamanlar geçirdik en kötüsüde stres geçmeyecek birşey değil bu geçecek ayrıca doktorunuz değil demiş ilanlarınızı kullanıp tekrar gidin ama stres yapmayınHayatim en kötü ve zor günlerini yaşıyorum. 1hafta önce geçmeyen akıntı yüzünden özelde kadın doğumcuya gittim. Akıntı için ilaç yazdı. Bunlar ne siğil mi diye sordum. Yok değil dedi. Kendi yapisi dedi. Ilaclari kullanmaya basladim.Araya regl girdi.bitti tekrar İlaçları kullanmaya devam ediyorum. Ama siğil değil dediği şeyler çoğaldı sanki. Başta saymak aklıma gelmeDi. Ama çoğalmış gibi duruyor. Kaşınıyor da. Deli olacam. Vajina ic dudakta üzüm salkımı gibi. Gerçekten çok kötüyüm. Bagisiklik sistemim tamamen coktu. Yemeden icmedsn kesildim. Ruh gibiyim.
Teşekkür ederim desteğiniz için. Nisan 2018 de gittiğim devlet hastanesindeki doktor smear alırken ketem de hastanede oraya da bir örnek verelim dedi. 5 yıl kafan rahat olur dedi. Ketemden haberdar bile değildim ben. Neyse sonuçlar çıktı. Hpv negatif yazıyor. Dosyayı ekledim. Ama şimdi bu siğil gibi şeylerin çıkması beni çok korkutuyor ve üzüyor. Hangi tip bakıldı da negatif yazıyor bilmiyorum. Diğer tip dediği ne ki?Yapmayın lütfen kendinize bunu hepimiz zor zamanlar geçirdik en kötüsüde stres geçmeyecek birşey değil bu geçecek ayrıca doktorunuz değil demiş ilanlarınızı kullanıp tekrar gidin ama stres yapmayın
Ketemde bakılmış zaten tüm tipler negatif yani neden korkuyorsunuz onu anlayamadım siğil bile olsa sonuçta tedavisi var evet sıkıntılı bir durum anlıyorum ama çaresiz değil sonuçta test sonrasıda kapmış olabilirsiniz bu kadar kendinizi neden yıprattığınızı anlamadımTeşekkür ederim desteğiniz için. Nisan 2018 de gittiğim devlet hastanesindeki doktor smear alırken ketem de hastanede oraya da bir örnek verelim dedi. 5 yıl kafan rahat olur dedi. Ketemden haberdar bile değildim ben. Neyse sonuçlar çıktı. Hpv negatif yazıyor. Dosyayı ekledim. Ama şimdi bu siğil gibi şeylerin çıkması beni çok korkutuyor ve üzüyor. Hangi tip bakıldı da negatif yazıyor bilmiyorum. Diğer tip dediği ne ki?
İlaç ecza depolarında ve alı merkezlerinde yok ki nerden alacağım. Koca Ankara’da bir hpv aşısı yok. Ayrıca devlet ücretsiz vurmuyor mu cebimden mi alacağım. Ücreti ne kadar?Hastane vurmaz zaten eczaneden alıp özel bir merkezde veya sağlık ocağında yaptıracaksınız
Hayır ücretli tabiki eczaneye söyleyeceksiniz getirtecek aşı merkezinde olmaz zaten tanesi 500 TL civarıİlaç ecza depolarında ve alı merkezlerinde yok ki nerden alacağım. Koca Ankara’da bir hpv aşısı yok. Ayrıca devlet ücretsiz vurmuyor mu cebimden mi alacağım. Ücreti ne kadar?
Eczaneler aşıları bir birimden temin ediyorlar. Bugün konuştuğum 12 eczanede aynı şeyi söyledi numaramı aldı. Geri dönüş yapan hepsi şu an bu aşının temin edilmesinin mümkün olmadığını birimlerde ellerinde olmadığını söyledi. Bende biliyorum kör cahil değilim araştırıyorum soruyorum ama bütün yollar kapalı şu an. O yüzden soruyorum yok çünkü Ankara’da aşı yok.Hayır ücretli tabiki eczaneye söyleyeceksiniz getirtecek aşı merkezinde olmaz zaten tanesi 500 TL civarı
Kör cahil derken böyle bir şey mi söyledim size burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor bende size yardımcı olmaya çalıştım ikincisi ben sağlıkçıyım ve bu işin merkezinde çalışıyorum kesinlikle böyle bir şey duymadım ya aile hekiminiz bilmiyor yada bir yanlışlık var bu aşı ücretli bir aşı teminini kişi ücretle yaparEczaneler aşıları bir birimden temin ediyorlar. Bugün konuştuğum 12 eczanede aynı şeyi söyledi numaramı aldı. Geri dönüş yapan hepsi şu an bu aşının temin edilmesinin mümkün olmadığını birimlerde ellerinde olmadığını söyledi. Bende biliyorum kör cahil değilim araştırıyorum soruyorum ama bütün yollar kapalı şu an. O yüzden soruyorum yok çünkü Ankara’da aşı yok.
Yaşınız gereği yani 30 yaş altındaysanız ketem tetkiki yapamaz sistem buna onay vermez çalıştığım ve yaşadığım durum olduğu için biliyorum yinede siz araştırın geçmiş olsunAyrıca aile hekimleri ücretsiz vuruyormuş. Kendi aile hekimim aşının olduğunu elinde ama yaşım sisteme girince onay vermediği için varamayacağını söyledi. Yaşınız tutuyorsa para vermenize gerek yok aile hekimlerinde aşılar mevcut çünkü. Toplum sağlığına başvurunca sizi yönlendiriyorlar.
Nasil.yani aile hekimliklerinde artik ucrestiz olarak hpv asisinimi vuruluyor yanlismi anladimAyrıca aile hekimleri ücretsiz vuruyormuş. Kendi aile hekimim aşının olduğunu elinde ama yaşım sisteme girince onay vermediği için varamayacağını söyledi. Yaşınız tutuyorsa para vermenize gerek yok aile hekimlerinde aşılar mevcut çünkü. Toplum sağlığına başvurunca sizi yönlendiriyorlar.
Nasil.yani aile hekimliklerinde artik ucrestiz olarak hpv asisinimi vuruluyor yanlismi anladim
Eşim bir ilin toplum sağlığı merkezinin başında ben bir ilin sağlık müdürlüğü bünyesinde çalışıyorum ama inanın şuan duydum bunu bizim ilimizde böyle bir şey yok böyle bir şey olsa mutlaka yazışmaları olurduNasil.yani aile hekimliklerinde artik ucrestiz olarak hpv asisinimi vuruluyor yanlismi anladim
Bizim burdaki saglik ocagindada yook duymadim daha oncede yani igneleri biz istersek ucretli alip yaptiriyoruz diye biliyorum yanlis mi anladim yazilani dedim acaba ama arkadas oyle yazmis gibi ama buyuk ihtimalle yanlis biliyordur diye dusunuyorumEşim bir ilin toplum sağlığı merkezinin başında ben bir ilin sağlık müdürlüğü bünyesinde çalışıyorum ama inanın şuan duydum bunu bizim ilimizde böyle bir şey yok böyle bir şey olsa mutlaka yazışmaları olurdu
Aile hekimim nasıl bilemez ki? Ankara’nın göbeğindeki bir aile hekimi ayrıca toplum sağlığı zaten aile hekimi ve keremlerin bu aşıyı ücretsiz vurduğunu ancak yalım tutmadığı için devlet hastanesinde vurulabileceğimi söyledi. Bende bunu araştırıyorum devletin bu kurumları adam mı oyalıyor anlamadım. Sağlık başkanlığına Ve SGK’ya başvurdum. Pazartesi aranacağım. Ona göre hareket edeceğim. Burada da soruyorum çünkü siz sağlıkçı olarak böyle diyorsunuz ama devlet kurumları ve doktorlar öyle demiyor. İnsanlar arada kalıyor. Ketem ve aile hekimi ücretsiz vururken 28 yaşında olduğum için 500 lira vermek de koyuyor. AyrıcA eşimin de olması gerek. Bu yüzden miktar çoğalıyor. BaKanlıktan pazartesi aranınca buraya direkt bilgiyi yazacağımKör cahil derken böyle bir şey mi söyledim size burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor bende size yardımcı olmaya çalıştım ikincisi ben sağlıkçıyım ve bu işin merkezinde çalışıyorum kesinlikle böyle bir şey duymadım ya aile hekiminiz bilmiyor yada bir yanlışlık var bu aşı ücretli bir aşı teminini kişi ücretle yapar
Bir hafta önce aldım yaptırdım öyle bir şey yokBizim burdaki saglik ocagindada yook duymadim daha oncede yani igneleri biz istersek ucretli alip yaptiriyoruz diye biliyorum yanlis mi anladim yazilani dedim acaba ama arkadas oyle yazmis gibi ama buyuk ihtimalle yanlis biliyordur diye dusunuyorum
Aile hekimim hpv aşıları geldi ancak sisteme girince uyarı verdiği için yaşından dolayı vuramam dedi.... annem gitti ilaç yazdırmaya o sırada da aynı şey söylenmiş.Nasil.yani aile hekimliklerinde artik ucrestiz olarak hpv asisinimi vuruluyor yanlismi anladim
Umarım ve keşke sizin dediğiniz gibi olsa kaç yaş olması gerekiyormuş bu arada kanser haftası yapılan yani bir ay önce haberi okursanız aslında yardımcı olur şu an ben ne söylesem sizi ikna edemeyeceğim hpv aşı takvimine girdi mi yazın çıkar bir yıl içinde aşı takvimine girmesine 11_12 yaş gurubuna yapılması planlandığı yazıyorAile hekimim hpv aşıları geldi ancak sisteme girince uyarı verdiği için yaşından dolayı vuramam dedi.... annem gitti ilaç yazdırmaya o sırada da aynı şey söylenmiş.