Tesekkur ederim cevap için.Karnabahar görüntüsünde oluyor genelde beyaz ya da siyah renkte et beni gibi duruyor. Sıralı oluyor bazen dağınık ama üzüm salkımı gibi de olabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim cevap için.Karnabahar görüntüsünde oluyor genelde beyaz ya da siyah renkte et beni gibi duruyor. Sıralı oluyor bazen dağınık ama üzüm salkımı gibi de olabiliyor.
Testi Ketemde mi yaptirdinizMerhabalar bende smair muayene sonucunda test yaptirdim hpv 16 ve 18 negatif cikti ama kagitta (diger hpv pozitif )yaziyo ve tanidada dusuk dereceli LSIL (skuamoz intraepitelial lezyon) yaziyo sanirim bu cin1 yanilmiyorsam daha doktora sonuclaro gosteremedim ama epitelial hucre anormaligi diye de eklenmis yardimci olursaniz cok sevinirim
Testi nerede yaptırdınızMerhabalar bende smair muayene sonucunda test yaptirdim hpv 16 ve 18 negatif cikti ama kagitta (diger hpv pozitif )yaziyo ve tanidada dusuk dereceli LSIL (skuamoz intraepitelial lezyon) yaziyo sanirim bu cin1 yanilmiyorsam daha doktora sonuclaro gosteremedim ama epitelial hucre anormaligi diye de eklenmis yardimci olursaniz cok sevinirim
istanbul zeynep kamil hastanesindeTesti nerede yaptırdınız
Bence ketemde tekrarlatın çünkü tipi önemli sadece 16_18 bakılmış sizde pozitif ama hangisi belli değil yaş kaçistanbul zeynep kamil hastanesinde
İstanbul'da yaşamıyorum ben tedavimi başka yerde oldum ama nereye giderseniz gidin önce tiplemesi lazım bunu en iyi yapan yerde ketem31 yasindayim zeynep kamil kadin hastaliklari uzerine olunca ilk orayla baslim dedim ama cok begenmedim de onerebileceginiz bi dr varsa alabilirim biran once tedaviye baslamak istiyorum
Daha sonra çıkan sonuç ile jinekolojik onkolog olan bir hastaneye başvurun ama bu kesinlikle özel hastane olmasın üniversite Hastanesi hoca özel olabilir mesela sonucunuza göre tedavisi başlanır31 yasindayim zeynep kamil kadin hastaliklari uzerine olunca ilk orayla baslim dedim ama cok begenmedim de onerebileceginiz bi dr varsa alabilirim biran once tedaviye baslamak istiyorum
Cin 1 çıktı ise smear mutlaka kolposkopi yapılması gerek31 yasindayim zeynep kamil kadin hastaliklari uzerine olunca ilk orayla baslim dedim ama cok begenmedim de onerebileceginiz bi dr varsa alabilirim biran once tedaviye baslamak istiyorum
Ketemde düşük riskli tipler de test ediliyor mu?İstanbul'da yaşamıyorum ben tedavimi başka yerde oldum ama nereye giderseniz gidin önce tiplemesi lazım bunu en iyi yapan yerde ketem
EvetKetemde düşük riskli tipler de test ediliyor mu?
Baya bi okudum.arastirdim da dediginiz gibi oluyormus iyi bi dr ile devam etmek cok onemli aslinda bende polip vardi ilk ondan gitmistim ama cok paranoyak oldum resmenCin 1 çıktı ise smear mutlaka kolposkopi yapılması gerek
Endişe etmeyin hepimiz ilk başta o paranoyak durumunu yaşadık iyi bir hekim önemli özellikle jinekolojik onkolog olmasına dikkat edin lütfenBaya bi okudum.arastirdim da dediginiz gibi oluyormus iyi bi dr ile devam etmek cok onemli aslinda bende polip vardi ilk ondan gitmistim ama cok paranoyak oldum resmen
Çok hemdeArkadaşlar peki sigara içmek etkiliyor mu?
Sizde hangi tipi varbende bugün itibari ile bırkamaya çalışıyorum kızlar hayatımda ilg defa erkek arkadaşımla sadece sürtünme bile değil doğunma durumu oldu ve bana bende hpv var dedi bilseydim dokundururmuydum kendimie 30 yaşı aşmış biriyim ve kendimi tuttum tuttum şimdi napıcamı bilmiyorum lazer yöntemi var diyorlar yaptıran var mı istanbulda en iyi doktor hangisi iszce
Bursa'da sigil tedavisi icin tavsiye edebileceginiz bir doktor ya da hastane var mı?
Bursada yaşamıyorum üzgünümBursa'da sigil tedavisi icin tavsiye edebileceginiz bir doktor ya da hastane var mı?