• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhabalar bende smair muayene sonucunda test yaptirdim hpv 16 ve 18 negatif cikti ama kagitta (diger hpv pozitif )yaziyo ve tanidada dusuk dereceli LSIL (skuamoz intraepitelial lezyon) yaziyo sanirim bu cin1 yanilmiyorsam daha doktora sonuclaro gosteremedim ama epitelial hucre anormaligi diye de eklenmis yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhabalar bende smair muayene sonucunda test yaptirdim hpv 16 ve 18 negatif cikti ama kagitta (diger hpv pozitif )yaziyo ve tanidada dusuk dereceli LSIL (skuamoz intraepitelial lezyon) yaziyo sanirim bu cin1 yanilmiyorsam daha doktora sonuclaro gosteremedim ama epitelial hucre anormaligi diye de eklenmis yardimci olursaniz cok sevinirim
Testi Ketemde mi yaptirdiniz

Testi nerede yaptırdınız

31 yasindayim zeynep kamil kadin hastaliklari uzerine olunca ilk orayla baslim dedim ama cok begenmedim de onerebileceginiz bi dr varsa alabilirim biran once tedaviye baslamak istiyorum

Son düzenleme:
31 yasindayim zeynep kamil kadin hastaliklari uzerine olunca ilk orayla baslim dedim ama cok begenmedim de onerebileceginiz bi dr varsa alabilirim biran once tedaviye baslamak istiyorum
İstanbul'da yaşamıyorum ben tedavimi başka yerde oldum ama nereye giderseniz gidin önce tiplemesi lazım bunu en iyi yapan yerde ketem

Daha sonra çıkan sonuç ile jinekolojik onkolog olan bir hastaneye başvurun ama bu kesinlikle özel hastane olmasın üniversite Hastanesi hoca özel olabilir mesela sonucunuza göre tedavisi başlanır

Baya bi okudum.arastirdim da dediginiz gibi oluyormus iyi bi dr ile devam etmek cok onemli aslinda bende polip vardi ilk ondan gitmistim ama cok paranoyak oldum resmen
Endişe etmeyin hepimiz ilk başta o paranoyak durumunu yaşadık iyi bir hekim önemli özellikle jinekolojik onkolog olmasına dikkat edin lütfen

bende bugün itibari ile bırkamaya çalışıyorum :( kızlar hayatımda ilg defa erkek arkadaşımla sadece sürtünme bile değil doğunma durumu oldu ve bana bende hpv var dedi bilseydim dokundururmuydum kendimie 30 yaşı aşmış biriyim ve kendimi tuttum tuttum :( şimdi napıcamı bilmiyorum lazer yöntemi var diyorlar yaptıran var mı istanbulda en iyi doktor hangisi iszce

bende bugün itibari ile bırkamaya çalışıyorum :KK43: kızlar hayatımda ilg defa erkek arkadaşımla sadece sürtünme bile değil doğunma durumu oldu ve bana bende hpv var dedi bilseydim dokundururmuydum kendimie 30 yaşı aşmış biriyim ve kendimi tuttum tuttum :KK43: şimdi napıcamı bilmiyorum lazer yöntemi var diyorlar yaptıran var mı istanbulda en iyi doktor hangisi iszce
Sizde hangi tipi var

Back