Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım bende hiç kaşıntı olmadı, yada oldu ben farketmedim, zaten kaşıntıya hiç dayanamam kesin her tarıma kaplardı, senin siğiller nerde, acaba onla bir alakası olabilirmi ...

rahim ağzına yakın yerde,anüse doğru ve dudakların iç taraflarında.maşallh çıkmyan yerlerim kalmadı nerdeyse. beni çok sevdiler sanırım ama ben onlardan nefret ediyorum farkında değiller...:KK43:(

benim siğillerim anüs bölgesindeydi daha çok anüsle vajinaya yakın bölgede.. bikaç tanede diğer taraflarda vardı..
çok şükür şimdi sadece anüste kaldı

rahim ağzına yakın yerde,anüse doğru ve dudakların iç taraflarında.maşallh çıkmyan yerlerim kalmadı nerdeyse. beni çok sevdiler sanırım ama ben onlardan nefret ediyorum farkında değiller...:KK43:(

sende onları umursama canım, bak nasıl çekip gitcekler, benim umrumda değiller de benimkiler anüs kısmından yukarı doğru bir hamle yaptılar gibi geliyor, bak ben onlara yarın ne yapacam, kim güçlü görcekler.

benim siğillerim anüs bölgesindeydi daha çok anüsle vajinaya yakın bölgede.. bikaç tanede diğer taraflarda vardı..
çok şükür şimdi sadece anüste kaldı

güzelim zoruma giden de o işte, afedersin tuvalete her gittiğimde ben burdayım diyorlar, peki esmercim orayı da mı dondurdular, sonra çıktımı peki, bide dondurma nasıl oluyor kendi mi kopuyor,

canım, acaba bağkur olsa da bu rakamları isterlermi yine, kafama takıldı şimdi, zaten hiç gitmedim o doktora telefonda sormuştu arkadaşım, kadın beni uyutup kazıyacaktı, sanırım yakma veya dondurma işlemi değildi,

özel hastaneler bağkur yada ssk lıysan bir kısmını hastadan alıyor.ama özel dr direk ücreti hastadan alıyor.benide ilk çıktığında uyutacaktı kazıma işlemi yapıcam demişti. ama kendi dr kazıma taraftarı olmadı aldara krem kullanalım biraz azalma olursa yakma işlemi yaparsak senin için daha iyi olur dedi. 1 ay aldara kullandım siğilli alanımda küçülme oldu ondan sonra yaktı uyuşturarak. kazıma işlemini bana önermedi neden dersen rahim ağzına yakın yerde olduğundan cinsel birlikteliğinde daha sonra zorlanırsın dedi. dr um dedi ki ben bayan olduğum için kazıma işlemini önermem dedi daha sonra çekeceğin sıkıntıyı biliyorum dedi. o yüzden aldara kullandım bir ay sonra yakıldı. ama senin siğillerinin yerini bilmediğim için bişi diyemem tabi. birde her dr farklı yaklaşıyor olaya tabi..

sende onları umursama canım, bak nasıl çekip gitcekler, benim umrumda değiller de benimkiler anüs kısmından yukarı doğru bir hamle yaptılar gibi geliyor, bak ben onlara yarın ne yapacam, kim güçlü görcekler.

güçlüsün canım sen onların üstesinden geliceksin yerimseniben
hepimiz için öyle ama canım.. her tuvalete gittiğimizde gözümüze batıyolar biz burdayız bak unutma der gibi
evet canım her yeri dondurdular.. kısaca dondurma işleminden bahsedeyim ben
bu işlem -196 C deki sıvı nitrojen sıkılması yada -73 C deki sıvı karbondioksit gazının sıkılmasından ibaret.. şöyle düşünelim deodorant sıktığımız gibi metal bi sprey cihazı içindeki bu gaz deri üzerine sıkılarak uygulanıyo..
işlem sonrasında hafif bi sızı duyabilirsiniz. ilk 1-2 gün su toplayabilir o bölge sonra kurumaya başlar ve siğiller dökülür.. bu zamanda elle temas etmemek önemli o bölgeye..

özel hastaneler bağkur yada ssk lıysan bir kısmını hastadan alıyor.ama özel dr direk ücreti hastadan alıyor.benide ilk çıktığında uyutacaktı kazıma işlemi yapıcam demişti. ama kendi dr kazıma taraftarı olmadı aldara krem kullanalım biraz azalma olursa yakma işlemi yaparsak senin için daha iyi olur dedi. 1 ay aldara kullandım siğilli alanımda küçülme oldu ondan sonra yaktı uyuşturarak. kazıma işlemini bana önermedi neden dersen rahim ağzına yakın yerde olduğundan cinsel birlikteliğinde daha sonra zorlanırsın dedi. dr um dedi ki ben bayan olduğum için kazıma işlemini önermem dedi daha sonra çekeceğin sıkıntıyı biliyorum dedi. o yüzden aldara kullandım bir ay sonra yakıldı. ama senin siğillerinin yerini bilmediğim için bişi diyemem tabi. birde her dr farklı yaklaşıyor olaya tabi..

benim siğiller anüs çevresinde, şimdilik oda, zatn öyle uyma filan istemem benim en son çarem ancak o olabilir.canım peki sende virüs çıktımı, önceki sayfalarda, arkadaşların bazılarında varmış sanırım şimdilik tek sıkıldığım konu onu, eğer çıkarsa beni neler bekliyo bilmiyorum, sabah konuştuğum doktor tuvaletlerde çok hassas olmamı istedi, sanırım başkasına geçirmekle ilgiliydi, size doktorların bu konuda önerisi neydi.

kazımak dediğiniz durum nedir?

canım anladığım kadarıyla; ufak bir operasyon herhalde deriyi kesceklerdi en azından ben öyle algıladım, pazar günü tatile çıkcam inşallah o zamana kadar geçer, gerçi köyüme gitcem ama yinede oralarda bunları düşünmek hiç de istemiyorum

canım anladığım kadarıyla; ufak bir operasyon herhalde deriyi kesceklerdi en azından ben öyle algıladım, pazar günü tatile çıkcam inşallah o zamana kadar geçer, gerçi köyüme gitcem ama yinede oralarda bunları düşünmek hiç de istemiyorum

canım o bölgeyi derinden almak demekmiş kazımak demek. sonra dikişli oluyormuş o yüzden uyutuyorlarmış zaten.

benim siğiller anüs çevresinde, şimdilik oda, zatn öyle uyma filan istemem benim en son çarem ancak o olabilir.canım peki sende virüs çıktımı, önceki sayfalarda, arkadaşların bazılarında varmış sanırım şimdilik tek sıkıldığım konu onu, eğer çıkarsa beni neler bekliyo bilmiyorum, sabah konuştuğum doktor tuvaletlerde çok hassas olmamı istedi, sanırım başkasına geçirmekle ilgiliydi, size doktorların bu konuda önerisi neydi.

bana doktorum bir tahlil yaptırmadı ama hpv virüsü taşıyoruz zaten. o yüzden wc de dikkatli olmamız lazım başkalarına da bulaşmaması için. ama dr o kadar da problem yapma dedi kafanada fazla takma dedi. belki bende bile vardır hpv virüsü bilemeyiz dedi. ben çok pipirikleniyorum dr o yüzden sıkma kendini dedi. ben wc ye her girdiğimde klorakla yıkıyorum eşime ve kızıma geçmesin diye. ama ne kadar korumalı oluyor tabii orasını bilmiyorum.

son çare olarak kazımayı düşünün derim ben.. henüz diğer tedavi yöntemlerini denemeden böyle bi şeye kalkmak mantıklı gelmiyo..eğer tedavi sonuç vermezse bunu tercih edin.. zahmetli ve zor görünüyo ordaki deri incelicek sonuçta.
bizde siğil olduğuna göre mutlaka bunu taşıyor olmamız lazım ki siğil çıksın..test yaptırmadım ama ben böyle düşünüyorum.

canım kalsın öyle dikiş filan istemem, keşke şunları kurutmanın doğal yolları olsa ne güzel olurdu kimse uğraşmazdı yada kafasına takmazdı.

mümkün olduğunca evdeki yada dışardaki wc lerde dikkatli olmalıyız.. hem kendimiz için hemde sevdiklerimiz için!
alaturka olanlarda bu daha kolay bi hal alıyo :)
tek risk grubu alafranga :1no2:

canım kalsın öyle dikiş filan istemem, keşke şunları kurutmanın doğal yolları olsa ne güzel olurdu kimse uğraşmazdı yada kafasına takmazdı.

canım ben o kadar doğal yol aradım ki ama yok arkadaşlar yaktırma ve dondurmaktan başka.kafayı yicektim doğal yol aramaktan inanın ....

Merhaba!ben iki yıldır hpv hastasıyım. bu hastalık bende üç yıl sonra çıktı ve kimden aldığımıda biliyorum. ama o zman bilmiyordum bu hastalıktan bi haberdim. başıma gelince prf oldum. çook zor bi dönemden geçtim dr dr koşturdum. en sonunda bir arkadaşımıda aynı hastalıktan kurtaran bir arkadaşım ege ünvt. de o kurtardı.. (cin1)çıktığında nefes alamıyorum zannettim bir yılım kabustu bu hastalığı ilk öğrendiğimde ruh sağlığım tamen çöktü.. neyse ki şuan hiç bir sıkıntım yok.. çok iyi beslenmek, hijen, tek eşl,lik şart. ve ben siğil ilacı kullandım bende de çok çıktı anüs bölgesinde vajina içinde heryere sürdüm heryere çektiğim acıyı size ne anlatmam ne de yazmam mümkün değil.. ama başardım.. şimdilik yok çıkarsada siğililacı(asit)le yakıyorum.. lazaerle yapılanda iz kalıyor.. şuan şeytan kulağına kurşun maşllahım var..

Merhaba!ben iki yıldır hpv hastasıyım. bu hastalık bende üç yıl sonra çıktı ve kimden aldığımıda biliyorum. ama o zman bilmiyordum bu hastalıktan bi haberdim. başıma gelince prf oldum. çook zor bi dönemden geçtim dr dr koşturdum. en sonunda bir arkadaşımıda aynı hastalıktan kurtaran bir arkadaşım ege ünvt. de o kurtardı.. (cin1)çıktığında nefes alamıyorum zannettim bir yılım kabustu bu hastalığı ilk öğrendiğimde ruh sağlığım tamen çöktü.. neyse ki şuan hiç bir sıkıntım yok.. çok iyi beslenmek, hijen, tek eşl,lik şart. ve ben siğil ilacı kullandım bende de çok çıktı anüs bölgesinde vajina içinde heryere sürdüm heryere çektiğim acıyı size ne anlatmam ne de yazmam mümkün değil.. ama başardım.. şimdilik yok çıkarsada siğililacı(asit)le yakıyorum.. lazaerle yapılanda iz kalıyor.. şuan şeytan kulağına kurşun maşllahım var..

ne kadar zamandır siğilin çıkmıyo canım.. arada tekrar ediyormu

elbette tekrar ediyor...benim kadar bu hastalığı araştıran yoktur sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz..

(cin 1 ) dediğin ne oluyor arkadaşım birde ege dedi dr nasıl bir tedavi uyguladı sana. asit çokmu canını yakıyor.

X