Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Igneyi nerden vuruyorlar benimde ic kisimda perinenin orada

Valla bilmiyorum.. google yazınca satışlar falan çıkıyor
Ben facebokta bir sayfayi takip ediyorum orda surekli yaziyolar bende gorustum almak icon ama emin olamadim vucuda bir zarar veriri diye korktum bilmedihim bisey gumissuyu size yazdim biliyksuunz diye alsammi diye

Merhaba kader arkadaşlarım 2016 da çaresizce siğillerimle googleda gezinirken bulduğum site k.k sana da mrb az dertleşmedik neyse..kızlar sormak istedikleriniz varsa size burdan yardımcı olmaya çalışırım bir hpv olarak yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşırım öncelikle bir aylık gebe olduğumu öğrendimyeni boşanmıştım oysaki bendekide dert boşandığın eşten doğurbirkaç hafta önce 2 adet siğiller yaktırdım uzun bir aradan sonra sanırım 2018 başında kurtulmuştum oysaki nedeni bağışıklığım düştü çünki gebelik hazırlığına girmiş vücudum anlaşıldı.buraya geldim çünki hpv ki olup Doğum yapan annişler varmı sezeryan mecburi biliyorum bebeğe bulaşıyormu kürtaj çok günah ve Benim için çok tehlikeli çünki nerde açık yara var bu hpv siğiller olarak oraya yerleşiyor rahim kanalında birçok siğiller yaktırdım rahmine yerleşsin istemiyorum diğer taraftan doğurcam tabiki fakat çocukta tehlikedemi merakım bu Doğum yapan hpv li anneler bebişim ve beni bilgilendirirmisiniz korkuyoruz

Sende varmi su an anlamadim arkadasim

Bu sayfayı çok okudum aktif siğil yoksa normal doğuma izin veriliyormuş ama varsa sezeryan doğum isteniyormuş Çocuğunuzu tehlikeye atmak istemiyorsanız sezeryan olun bence.. Diğer türlü bi siğil rahme de yerleşiyor mu?

Kizlar cerrahi islemle sigili aldiran varmi daha dogrusu nasil oluyor bende 2 farkli yapida sigil varic kısima dogru olan cerrahi olacak dedi doktor ve ahcc kapsul diye bisey aldim kutusu 260 lira bagisiklik icin kullandiniz mi
Ben ic girisin hemen önü icin solüsyonla düsürdüm öneririm bidaha cıkmadı

Ben facebokta bir sayfayi takip ediyorum orda surekli yaziyolar bende gorustum almak icon ama emin olamadim vucuda bir zarar veriri diye korktum bilmedihim bisey gumissuyu size yazdim biliyksuunz diye alsammi diye
Vallahi bende nette yazılanları biliyorum.. Yorumları falan.. Gerçekte bir işe.yarar mı bilmiyorum

Bnde anlamadım 2 yıl savaşıp kurtulmuştur hamile kalınca yine mi çıktı cnm bebişte hayırlı olsun bu arada

AHCC yi kaç tane içiyorsunuz? Bir de tek seferde mi yoksa güne dağıtarak mı?

Ne solusyonu adi ne ve kac gunde dustu

Podofilin adı podoflox diye satılıyor su an tr de yok ama arasanız bulursunuz. 2 haftaya kayboldu benim. 3 gün sabah aksam sürüp 4 gün bekleniyor. Gecmezse eğer 3 gün daha sürülüp 4 gün bekleniyor. Benim bu sekilde geçmisti. İlk 3 günlük tedaviden sonra cogu azalmıstı benim cok vardı vagina girisim gözükmüyordu neredeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…