Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sen nereden temin ettin resmi varsa yuklermisin ona gore arayim

Arkadaşlar smear sonucumu şimdi aldım lezyon malignite acısından negatif
Endoservikal metaplastik hücre var
Inflasmanyon ve reaktif değişiklikler var diyor.doktorda gördü birşey yok dedi.6ay sonra 1 yıldan önce yine gel dedi
Defglayn önerdi devlet karşılamıyor dedi şuan için başka yapacak birşey yok dedi defglayn alicam yerinden 3 kutu 1300 peşin ödeme veya eft istiyorlar

Yani simir temiz hpvde 6 ay sonra yapilcak sanirim

Benim vajina girisimdeydi hepsi. Yaradı. Yetti artıyor ama bence doktorunuza danısın mutlaka. Cerrahpaşada yazılmıstı bana
Simdi cerrahi falan dedi ama o kadar para vermek istemiyorum ahcc kapsul aldim bagisiklik icin onun kutusuna 260 verdim ve 13 gun yetecek sadece

Simdi cerrahi falan dedi ama o kadar para vermek istemiyorum ahcc kapsul aldim bagisiklik icin onun kutusuna 260 verdim ve 13 gun yetecek sadece
Ahcc siğil gecirmez nüks etmemesi icin gerekli bi an önce siğillerden kurtulun derim istediğiniz bi yöntemle ahcc yi en az 6 ay kullanmak gerekli. Yüksek riskkli tiplerde 8-9 ay

Arkadaslar bu gumussiyunu satan bayanla simdi konutum alsammi karar veremedim hpv icin kullannan cok bayan var ozllelikle hpvde cok faydali patojenleri yok ediyo hem vajinayi yikiyip hem iciyorusnuz dedi fiyatida makul cok yuksek degil bilemedim napsam

Valla bilmiyorum ki canım insan da sağlık olunca güvenemiyor değil mi daha önce kullanan varsa yazar belki ne kadarmış canım fiyatı ne kadar kullanmak lazımmış ya anlamıyorum madem faydalı neden doktorlar demiyor ne bileyim canım

Ben hiç oyle bir yan etki görmedim ve acayip alerjik bir insanım ama nilemedim.. Hatta aksine çok dinç uyaniyorum sabahları ilk kutum bitmek üzere hatta

Kizlar cerrahi islemle sigili aldiran varmi daha dogrusu nasil oluyor bende 2 farkli yapida sigil varic kısima dogru olan cerrahi olacak dedi doktor ve ahcc kapsul diye bisey aldim kutusu 260 lira bagisiklik icin kullandiniz mi
Ben kullaniyorum ilk kutum bitmek uzere siğillerimi doktor ilacla yaktıği için hani aldırıp nuks olayı nasil oluyor onu bilmiyorum cunku ram temizlenmediler. Ama ahcc kullandıgımdan beri baya dinç uyanıyorum ve hiç hasta olmadım onun dısındaki etkilerini bilemiyorum ama

Kızlar bir sey sorucam regl olmama daha 1 hafta var ama bu sabah uyandığımda regl olmuşum gibi iç çamasırımda kan vardı öyle nokta gibi lekelenme degil. Bende regl oldum diye ped taktım falan gün içinde de kontrol ettim değistirdim falan ama hiç gelmemiş.. Çok az böyle 5-6 damla bişey gelmiş korktum açıkcası ara kanama gibi bir şey midir diye hiç başıma da gelmedi öncesinde.. Bu ne yani şimdi of.. Birde doktor bu siğilleri ilaçla yakıyor ama gerçekten acayip bir acisı vsr koterle yakarsam yara olur dedi yapmadı. Ama böyle daha beter oluyor resmen afedersiniz ama makat bölgem eridi kenarları göz gibi açıldı yara oldu. Oturamıyorum bile.. Nasıl baş edicem ben bununla of!

Gayecim simdi kadinla konustum.cok eskiye dayali bu gumuussuya normal.ilaclardan kat kat faydali hpvye ozlelilek etkie ediyor sayfamizda paylastigimiz sadece bitane okdar cok varki kullannan danusanlarimiz bende kullaniyorum dedi vajinayi yikiyosun hergun yarim fincan da iciyosun rahatlikla vücudunda ln atarsin dedi hic bir zarari yok dedi bir sise 1200 kg 80 tl.mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…