Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Faydasi oldumu diycem ama sigil icin degilde cin1 cin2 icin olmuyormu galiba yanlismi biliyirum
3 ay almak lazımmış ben 1 ay kullandım onunda 7 günü kaldı bıraktık benim zaten smear temizdi doktor genel olarak içini temizler dedi heralde bana önlem için verdi ben anlamadım canım çok bir şey farketmedin o yüzden

Evet cin 1 cin 2 için falan yazıyor üstünde ama genel olarak enfeksiyon için fln da iyi demek ki verdiğine göre

Cok pahali ama niye boyle pahali satiyorlar bunlari igneleri yani madem boyle bir sey var butun insnaale faydalansin diye daha makul fiaytalr sunun dimi
Aynen canım bu jelde aynı fiyatlarda 1 kutu alabildim zaten. Siğille de faydası yok cinlere var mı bilmiyorum kötüleyemem 3 kutu kullanmadım ama her şeyi pahalı Allahım kurtarsın yani

Aynen canım bu jelde aynı fiyatlarda 1 kutu alabildim zaten. Siğille de faydası yok cinlere var mı bilmiyorum kötüleyemem 3 kutu kullanmadım ama her şeyi pahalı Allahım kurtarsın yani
Sordum bende 3 paket kullanmak lazimmis faydaaisni gorebilmek icin 1500 fiyat hemen hemen

Ne kendi kendine oluşuyor canım anlamadım
Sigiller cinler yani bukadar insanda olmasi cok kisinin tek esli olmasi boyle dusundiruyor beni yani yani cevremizde insanlar var birden cok kisiyle birlkte olmus ama boyle bisey yok misal kari koca yillardir evli onlarda var misal bilmiuorum yani oyle degil ama insan dusunyo iste kendi vucut bunyemi yapiyor acaba diye dusundum

Sigiller cinler yani bukadar insanda olmasi cok kisinin tek esli olmasi boyle dusundiruyor beni yani yani cevremizde insanlar var birden cok kisiyle birlkte olmus ama boyle bisey yok misal kari koca yillardir evli onlarda var misal bilmiuorum yani oyle degil ama insan dusunyo iste kendi vucut bunyemi yapiyor acaba diye dusundum
Açıkçası bende düşünmedim değil bunu.. Koca koca kadınlar bu hastalığa yakalandklarını öğreniyor mesela.. tek eşlilerde hiç deneyimi olmamış genç kızlarda 😒 ya gerçekten sadece cinsel yolla bulaşan bir virüs değil düşük ihtimal dedikleri dış ortamlardan bulaşma yüzdesi de yüksek ya da vucütta kendi kendine üretiliyor.. O kadar sanatçı kaçtane karı koca eskitmiş ünlü ve normalde de eşi ölmüş veya eşinden ayrlmış birkaç evlilik yapan birçok insanda bu hastalktan konuşulduğu çok nadir. 🙄🙄🙄🙄 değişik birşey yaa anlamicam sanırım.. ayrıca ülkemizde bu virüsle mücadele eden bu kadar insan varken bu aşı için neden hala birşey yapılmadı onu da anlamıyorum. Enazından ilkokulda ve bekarlarda evlenmeden önce aşının zorunlu olması lazım yaaa ve daha makul fiyatlarda 😒😒😒

Açıkçası bende düşünmedim değil bunu.. Koca koca kadınlar bu hastalığa yakalandklarını öğreniyor mesela.. tek eşlilerde hiç deneyimi olmamış genç kızlarda 😒 ya gerçekten sadece cinsel yolla bulaşan bir virüs değil düşük ihtimal dedikleri dış ortamlardan bulaşma yüzdesi de yüksek ya da vucütta kendi kendine üretiliyor.. O kadar sanatçı kaçtane karı koca eskitmiş ünlü ve normalde de eşi ölmüş veya eşinden ayrlmış birkaç evlilik yapan birçok insanda bu hastalktan konuşulduğu çok nadir. 🙄🙄🙄🙄 değişik birşey yaa anlamicam sanırım.. ayrıca ülkemizde bu virüsle mücadele eden bu kadar insan varken bu aşı için neden hala birşey yapılmadı onu da anlamıyorum. Enazından ilkokulda ve bekarlarda evlenmeden önce aşının zorunlu olması lazım yaaa ve daha makul fiyatlarda 😒😒😒
Bende aynn boyle dusunuyorum bence hpv hakkinda kimsenin net bilgisi yok doktorlar acabalar la cvp veriyo net bisey yok

2266509
Screenshot_20190508-155647_Facebook.jpg

Arkadaslar biri bunu paylasmis gumusu suyu hakkinda kullanmis bu bayan sayfaya bunu yazmis gumussiyunu kulkanmis sizin bilginiz varmi acaba bu dogurumudur bilemedim facebokta gumusuyu sayfassina yorum yapmis

Arkadaslar biri bunu paylasmis gumusu suyu hakkinda kullanmis bu bayan sayfaya bunu yazmis gumussiyunu kulkanmis sizin bilginiz varmi acaba bu dogurumudur bilemedim facebokta gumusuyu sayfassina yorum yapmis
Ayy evet araştırma yaparken çok karşıma çıkmıştı negatif yapıyormuş hpv yi gümüş suyu

Siğil olan bölgeye sürülüyorumuş içiliyormuş da.. Antebiyotik gibi birşeymiş eskiden insanlar bunu kullanıyormuş ama sonradan kaldırılmış okuduğuma göre ilaç sanayi etkisiz hale gelmesin diye kaldırılmış o yüzden pek bilinmiyor galiba.. İçildiği zaman idrarla atılıyormuş vücuttan.. Aslında dikkatimi çekmişti.. bende hpv var mı yok mu bilmiyorum ama bağışıklığı da güçlendiriyormuş
. Sadece hpv değil birçok virüs ve bakteriyle savaşıyormuş...

Nerden temin edebiliriz ki gümüş suyunu.. Ahcc kullanıyorum yaklasık bir aydır harika geri dönüsleri var bedenime ve zindeliğime dair ama siğillerimden henüz kurtulamadıgım için nüks olayını bilemiyorum. Ama var olan siğillerim çoğalmıyor bu durumu ahccye bağlıyorum ben. Bunu da kullanayım olmadı

Nerden temin edebiliriz ki gümüş suyunu.. Ahcc kullanıyorum yaklasık bir aydır harika geri dönüsleri var bedenime ve zindeliğime dair ama siğillerimden henüz kurtulamadıgım için nüks olayını bilemiyorum. Ama var olan siğillerim çoğalmıyor bu durumu ahccye bağlıyorum ben. Bunu da kullanayım olmadı
Valla bilmiyorum.. google yazınca satışlar falan çıkıyor

Kizlar cerrahi islemle sigili aldiran varmi daha dogrusu nasil oluyor bende 2 farkli yapida sigil varic kısima dogru olan cerrahi olacak dedi doktor ve ahcc kapsul diye bisey aldim kutusu 260 lira bagisiklik icin kullandiniz mi

Canım ben de 12 gündür ahcc kullanıyorum ama hiçbir etkisini göremedim şimdilik😔 hatta hep cildimde kasıntı kabartı olusuyor ondan mı oluyor yoksa imütor dan mı oluyor anlamadım ama imütoru 1 aydır kullanıyorum bu daha cok ahccden sonra basladı gibi, sende alerjik bir durum oluştu mu canım.

Kizlar cerrahi islemle sigili aldiran varmi daha dogrusu nasil oluyor bende 2 farkli yapida sigil varic kısima dogru olan cerrahi olacak dedi doktor ve ahcc kapsul diye bisey aldim kutusu 260 lira bagisiklik icin kullandiniz mi
Ben aldırdım ama sanki yine çıkıyor benim Bi girişte bir de içe yakın vardı bunlar böyle grup gibi 2 yerdeydi iğneyle uyuşturur yaktılar iğne acıttı biraz dayanılmmicak gibi değil lokal anestezi mi diyorlar ona bayılmadan aldırdım özelde ama tekrarlayarak gibi alınan yerde hafif kabarıklık var yine

X