- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
Canim belki adetten once lekelnme tarzinda bisey olmustur stree yaptoysan bu ay oluyor oyle ben gecen ay adet olmadan sikintidan ondan olabilirKızlar bir sey sorucam regl olmama daha 1 hafta var ama bu sabah uyandığımda regl olmuşum gibi iç çamasırımda kan vardı öyle nokta gibi lekelenme degil. Bende regl oldum diye ped taktım falan gün içinde de kontrol ettim değistirdim falan ama hiç gelmemiş.. Çok az böyle 5-6 damla bişey gelmiş korktum açıkcası ara kanama gibi bir şey midir diye hiç başıma da gelmedi öncesinde.. Bu ne yani şimdi of.. Birde doktor bu siğilleri ilaçla yakıyor ama gerçekten acayip bir acisı vsr koterle yakarsam yara olur dedi yapmadı. Ama böyle daha beter oluyor resmen afedersiniz ama makat bölgem eridi kenarları göz gibi açıldı yara oldu. Oturamıyorum bile.. Nasıl baş edicem ben bununla of!
Valla bilmiyorum sabah uyandığımda öyleydi şimdide gelsi yine. Şey gibi afedersin normal adet kanı gibi degilde çok açık renk pembe gibi valla moralim bozuldu. Belkide adet olmaya çalışıyodur diye düşünüyorum..Canim belki adetten once lekelnme tarzinda bisey olmustur stree yaptoysan bu ay oluyor oyle ben gecen ay adet olmadan sikintidan ondan olabilir
Canım hamile olmayasın yerleşme kanaması adetten bir hafta önce olurmuş ya bide açık renk diye duydum hepValla bilmiyorum sabah uyandığımda öyleydi şimdide gelsi yine. Şey gibi afedersin normal adet kanı gibi degilde çok açık renk pembe gibi valla moralim bozuldu. Belkide adet olmaya çalışıyodur diye düşünüyorum..
Buyuk ihtimal oyledir canim sikma canini adetin yakin olmassa tammda adetin yakin oldugu icin oyledir diye dusunuyirum belkide sigil kanama yapmissidrValla bilmiyorum sabah uyandığımda öyleydi şimdide gelsi yine. Şey gibi afedersin normal adet kanı gibi degilde çok açık renk pembe gibi valla moralim bozuldu. Belkide adet olmaya çalışıyodur diye düşünüyorum..
Tabi evli misin bilmiyoeum canım ben evliyken diye yorum yaptımCanım hamile olmayasın yerleşme kanaması adetten bir hafta önce olurmuş ya bide açık renk diye duydum hep
Fiyati ne kadar birde kesin ise yariyomudur acaba valla bendeki sigillwr moralimi cok bozuyor ve sosyal hayati gercekten etkiliyoArkadaslar bu gumussiyunu satan bayanla simdi konutum alsammi karar veremedim hpv icin kullannan cok bayan var ozllelikle hpvde cok faydali patojenleri yok ediyo hem vajinayi yikiyip hem iciyorusnuz dedi fiyatida makul cok yuksek degil bilemedim napsam
Evli değilim de ay bak korktum simdi gerçi yüzeysel bi ilişkim olmustu ama aaa yarına yoğunlaşmazsa hemen bi test alayım...Canım hamile olmayasın yerleşme kanaması adetten bir hafta önce olurmuş ya bide açık renk diye duydum hep
Fiyati ne kadar birde kesin ise yariyomudur acaba valla bendeki sigillwr moralimi cok bozuyor ve sosyal hayati gercekten etkiliyo
Bana vajina girisinde var cerrahi islem yapcam dedi doktor bunu alsam ise yararmikiBunu paylassmis bende sordum 1200kgmi 80 tl dedi bagisisik icin cok faydali ozellikle hpv enfeksiyonu olanlar a cok fayda ediyo dedi vucuttaki mikrop enfeksiyon patojenleri yok etme etkisu var kesinlikle tavsiye ederim vajinadaki butun enfeksiyinlari olduruyo dedi cok eski yillardan kalan su an pek bilinmeyen bisry oldygunu soyledi kadinin kendindede cikloata kisti varmis bunu iciyormus ony bile yok etmis ama ne derece dogrudur bilmiyorum ben karae veremedim alip almmakla buraya sordum belki duyan bilen vardir diye
Cok oncedende duydum ben hpvyi birisi kullsmral Atlattigini ama emin olamadim isterden kadinin nosunu atiyim bi konus sende bende düşünüyorum almayi tam karar veremedim sigimi yakicak canim sende ne tip vardiBana vajina girisinde var cerrahi islem yapcam dedi doktor bunu alsam ise yararmiki
HPV 6 var nende 15 tane sigil mevcutCok oncedende duydum ben hpvyi birisi kullsmral Atlattigini ama emin olamadim isterden kadinin nosunu atiyim bi konus sende bende düşünüyorum almayi tam karar veremedim sigimi yakicak canim sende ne tip vardi
Canım bunlar bagısıklıgı güclendiriyor cıkan siğili düsüremez. Cıkmasını engeller sadece bagısıklık savastıgı icin daha fazla beklemeden aldırman gerekiyor cünkü tuvalet kagıdı camasır değen yerler sürekli bulaşmasını sağlıyor. İliskide karsı tarafa bulasma ihtimalini %90 yapıyor neredeyseBana vajina girisinde var cerrahi islem yapcam dedi doktor bunu alsam ise yararmiki
Şey kanaman noldu adet oldun mu merak ettim de.Evli değilim de ay bak korktum simdi gerçi yüzeysel bi ilişkim olmustu ama aaa yarına yoğunlaşmazsa hemen bi test alayım...
Bana kriyo yapıldığında zaten 3 yerdeydi doktor sıktı yine gel dedi canım yüksek ihtimalle tekrarlayack kontrole gel demişti zaten tekrarladı yaktormaya gittin snradaKizlar bu kriyonun seanslarimi var kac doktora gittiysem aklim karıştı 1 seasta hallolan birsey degilmi ya bu
Ben evliyim 4 yasindada kızım var bende görünürde birsey yok suan esimde cikti o yüzden korkuyorum bendede var mı bilmiyorum sigil varken birlikte olduk ama ben onda sigil olduğunu bilmiyordum esimde çok önemsememiş gecer diye düşünmüş çoğaldığında söyledi bana. Ağzımda da cikar mı bilmiyorum supheyle yasamak korkutuyor beni bide 2 sene icinde atıyorsa bunu vücut ağızda rahimde nerde olursa olsun atiyordur değil mı?
hangi bölüme gittiniz dondurmak içinBana kriyo yapıldığında zaten 3 yerdeydi doktor sıktı yine gel dedi canım yüksek ihtimalle tekrarlayack kontrole gel demişti zaten tekrarladı yaktormaya gittin snrada
Cildiye cnm devlette yapıyorduhangi bölüme gittiniz dondurmak için