Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım bende bakireyim ve hpv ile ugrasıyorum. Korktuğun gibi bizde siğil yapmayan hpv tipi olmuyor çünkü siğil yapmayan tip hücre değişikliğine içerde sebep olan tipler ve ilişki olmadığından bunun içeri taşınması mümkün değil. Bizlerde sadece tip 6 ve 11 olabiliyor bunlarda siğil yapan risksiz tipler o sebeple hiç canını sıkma :)

H HAklisin canim bende boyle dusunuyorum iste insan zaman zaman icini dokuyor buraya

İçimi rahatlattınız gerçekten Allah razı olsun.. Uzaktan okuyordum hep içinize girmek istedim.. İyiki di girmişim birebir konuşunca daha çok rahatlıyor insan

İçimi rahatlattınız gerçekten Allah razı olsun.. Uzaktan okuyordum hep içinize girmek istedim.. İyiki di girmişim birebir konuşunca daha çok rahatlıyor insan
Ne mutlu yardımcı olabildiyseek ^^ Zaten uzerinden çok zaman gecmiş sende bu konuya çok fazla takılmadan ve bizim gibi çıldırmadan kapat bence Yoksa halin yamaan..

Ne mutlu yardımcı olabildiyseek ^^ Zaten uzerinden çok zaman gecmiş sende bu konuya çok fazla takılmadan ve bizim gibi çıldırmadan kapat bence Yoksa halin yamaan..
Dogru ama 3 yıl sonra lezyon çıkanları okuyunca tırstım inşaAllah Söylediğiniz gibidir Bi ara çıldrmıştım herşeyde doktora koşar olmuştum annem bile delirdi bu kız diyordu Bide ben 3 ay önce 3 er ay arayla labioplasti ameliyatı oldum acaba o ameliyattan sonra birşiy çkmış mıdır diye korku doluydu içim Depresyon stres de lezyon oluşturuyor diye okumuştum.. Ben ilişkimden sonra yeni yeni toparladım.. psikolojik destek bile almıştm böyle insanları uzak etsin Rabbim bizden.. Sonucu her anlamda çöküntü oluyor..

Kac yasindasin?

Yok yok hiç öyle bir şey değil korkma. Ben tahminimde bunu ev arkadasımdan kaptım 2 yıldır aynı evdeydik ama 2 ay önce falan lezyon oluşumum oldu. Erkek arkadaşımdan olsa dahi onunla da 1.5 yıldır birlikteyim e yine aynı hesap. Yani inan çikacak olsa öyle acayip uzun vadeler almıyor illa bir yerden patlak veriyor. Bağışıkliğın düştüğü anda çıkıveriyor mesela ben çok fena hasta oldum ondan sonra çıktı. Sende operasyon gecirmissin ki bunlar bagisikligi çok fazla dusuren şeyler. Çikacak olsa şimdiye dek çoktaaan çıkardı

Evet bende ameliyat oldum kortixon kulkandim belki enfeksyon vardi cine cevirdi

Kizlar birde siğillerimi yaklaşık 1 ay önce doktor ilac surmustu bir turlu gidemedim yarın tekrar gidicem sürekli okul iş arası mekik dokuyorum zaman yok bu ilac olayı çok zorluyor ama öte yandan kendimi kontrol ettiğimde görüyorum ki 1 aydır var olan siğillerimde bir coğalma yok.. Galiba bu iyi bir sey böyle olursa ilacla temizlendikten sonra belki tekrardan oluşmazlar.. Ay valla durup durup mutlu oluyorum

Canım bu böyle ev arkadaşından kapabilecğin bir şeyse tüm Hpv li annelerin çocukları tehlikede olmaz mı bence ev arkadaşından Kapmamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…