Gitmezsem tarih cok sarkacakRegli olmuşken gitmen doğru olur mu bilemiyorum ama tuyleri makasla kesmemizi öneriyor doktorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmezsem tarih cok sarkacakRegli olmuşken gitmen doğru olur mu bilemiyorum ama tuyleri makasla kesmemizi öneriyor doktorlar
Yani bizim durum biraz karışık aslında ilk zamanlar burda çok yazdım. Erkek arkadasım negatif. Ev arkadasımla da lazere gidiyorduk birlikte ve hep benden önce girerdi saniyesine de ben girerdim çok temiz bir yerde seğildi makinayı sadece peceteyle sildigini gordum bir kere sonra bıraktım zaten. Ben ordan bulaştığını düsünüyorum ama tabii bilemiyorumCanım bu böyle ev arkadaşından kapabilecğin bir şeyse tüm Hpv li annelerin çocukları tehlikede olmaz mı bence ev arkadaşından Kapmamışsındır
Valla benimde öyle oldu 3 hafta once doktor kezzap gibi bir ilac sürdü haftaya gel dedi. Hem okul hem is hem egitimler derken gidemedim şimdi gideceğim sarkması iyi değil evet ama regliyken bişey yaparlar mı ya da hoş olur mu onu bilemedim..Gitmezsem tarih cok sarkacak
He anladım canım o zaman bilemem bende korktum çoluk çocuğumuz olursa bu kadar kolay mı diye lazerde de dezenfektan ilaçları sıkıp siliyorlardı bizim öylr olsaydı daha sağlıklı olurmuş sanki blmiyoeumgeçer mi olabilirYani bizim durum biraz karışık aslında ilk zamanlar burda çok yazdım. Erkek arkadasım negatif. Ev arkadasımla da lazere gidiyorduk birlikte ve hep benden önce girerdi saniyesine de ben girerdim çok temiz bir yerde seğildi makinayı sadece peceteyle sildigini gordum bir kere sonra bıraktım zaten. Ben ordan bulaştığını düsünüyorum ama tabii bilemiyorum
Hpvnin tek farkı dış ortamda belli bir süre tutunabilir diye okumuştum bir sitede.. Hamam havuz ortak kullanım alanları ve virüs ile enfakte olmuş kişinin havlusu, iç çamaşırı ve tırnak altında bu virüs bulunup bulaş olabiliyormuş.. Ben bunları duyduktan sonra hamam, havuz, deniz gittiğime umumi tuvalet kullandığıma bile pişman oldum..He anladım canım o zaman bilemem bende korktum çoluk çocuğumuz olursa bu kadar kolay mı diye lazerde de dezenfektan ilaçları sıkıp siliyorlardı bizim öylr olsaydı daha sağlıklı olurmuş sanki blmiyoeumgeçer mi olabilir
Ben böyle olsaydı dünyada olmayan kalmazdı diye düşünüyorum tüm çocuklarda da olurduHpvnin tek farkı dış ortamda belli bir süre tutunabilir diye okumuştum bir sitede.. Hamam havuz ortak kullanım alanları ve virüs ile enfakte olmuş kişinin havlusu, iç çamaşırı ve tırnak altında bu virüs bulunup bulaş olabiliyormuş.. Ben bunları duyduktan sonra hamam, havuz, deniz gittiğime umumi tuvalet kullandığıma bile pişman oldum..
O kadar bilemem ... Ama Bakire olup hiç ilişki deneyimi olmayanlarda bile bu virüsle karşılaşa biliyoruz diyordu okuduğum yazılarda.. Oralardan bulaşma ihtimali düşük bir ihtimal ama olmaz denilemez deniyordu.. Hpv virüsü taşıyan anneler bu konuda.bilinçli çocuklarını koruyor zaten.. ki virüs vücuttan 2 yıl içerisinde atılıyormuş.. Kadınların büyük çoğunluğu bu virüsten habersiz bir şekilde vücutlarından atıyor diyorlar.. Değişik farklı birşey yaa Allah korusun herkesiBen böyle olsaydı dünyada olmayan kalmazdı diye düşünüyorum tüm çocuklarda da olurdu
Canım bakirelerden yüzeysel ilşkiyle kapa işiyor bunu deri temasıyla geçiyor sonuçta bilmeden yaşayan o kadar insan var ki dediğin gibi bilmeden koruyamazlar da çocuklarını ve sürekli salgın olurdu yayılırdı herkese o kadar da kolay olduğunu düşünmüyorum ben evet Allah hepimizi kurtarsın inşO kadar bilemem ... Ama Bakire olup hiç ilişki deneyimi olmayanlarda bile bu virüsle karşılaşa biliyoruz diyordu okuduğum yazılarda.. Oralardan bulaşma ihtimali düşük bir ihtimal ama olmaz denilemez deniyordu.. Hpv virüsü taşıyan anneler bu konuda.bilinçli çocuklarını koruyor zaten.. ki virüs vücuttan 2 yıl içerisinde atılıyormuş.. Kadınların büyük çoğunluğu bu virüsten habersiz bir şekilde vücutlarından atıyor diyorlar.. Değişik farklı birşey yaa Allah korusun herkesi
Jel ne jeli canim4 tipe karşı koruyor diye biliyorum canım bulaşmadan önce olması gerekiyor diyorlar ama yapılıyor 40 A kadar mı ne benim doktorum siğil görünce yaptır dedi bende aldım zaten bunu deyince diğer tiplere karşı korur ya da siğilde nüks oranını azaltabilir dedi ama olmadım jele de çok para verince yaktormaya da verince aşı kaldı maddi olarak zangin hastalığı bence çok yıpratıyır
Yok canım öyle sende var diye çocuğa gecebilecek bir şey degil bu. Yani ancak afedersin ama ozel bolgeni elleyip sonra hemen çocuga dokunursan agzına ya da ozel bolgesine falan ancak öyle bir durum olabilir onun dısında internette tuvaletler havlular falan yazıyor ama bunlar çok küçük ihtimaller zaten tıpta hiçbir şey kesin degildir :)He anladım canım o zaman bilemem bende korktum çoluk çocuğumuz olursa bu kadar kolay mı diye lazerde de dezenfektan ilaçları sıkıp siliyorlardı bizim öylr olsaydı daha sağlıklı olurmuş sanki blmiyoeumgeçer mi olabilir
Benim doktor deflagyn vermişti cnm bir kutu önlem amaçlı verdi sanırım çünkü sadece siğil vardı eşine de iyi gelir dedi 1 kutu kullandkJel ne jeli canim
Bencede canımYok canım öyle sende var diye çocuğa gecebilecek bir şey degil bu. Yani ancak afedersin ama ozel bolgeni elleyip sonra hemen çocuga dokunursan agzına ya da ozel bolgesine falan ancak öyle bir durum olabilir onun dısında internette tuvaletler havlular falan yazıyor ama bunlar çok küçük ihtimaller zaten tıpta hiçbir şey kesin degildir :)
Benimki sadece büyük bir şanssızlık o kadarBencede canım
asi fiyatini sordumda cok pahali yaBenim doktor deflagyn vermişti cnm bir kutu önlem amaçlı verdi sanırım çünkü sadece siğil vardı eşine de iyi gelir dedi 1 kutu kullandk
İlk doz ne kadar ?asi fiyatini sordumda cok pahali ya
Evet pahalı ve 3 doz yaniasi fiyatini sordumda cok pahali ya
500 civarıİlk doz ne kadar ?
Faydasi oldumu diycem ama sigil icin degilde cin1 cin2 icin olmuyormu galiba yanlismi biliyirumBenim doktor deflagyn vermişti cnm bir kutu önlem amaçlı verdi sanırım çünkü sadece siğil vardı eşine de iyi gelir dedi 1 kutu kullandk