Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bilmiyorum dr pek konuşkan biri değil. 3 ay sonra kontrole gel tedavinin işe yarayıp yaramadığını görelim dedi
Simir duzenli yaptiriyodunuz yani daha once yaptirdim enfeksuok cıktı dediniz ama mart ayindaki simir cin cikmiss uzun bir suremi yapilmadi yada testlerdemi sorun var analmadim

Simir duzenli yaptiriyodunuz yani daha once yaptirdim enfeksuok cıktı dediniz ama mart ayindaki simir cin cikmiss uzun bir suremi yapilmadi yada testlerdemi sorun var analmadim
Pek düzenli yaptırdığım söylenemez.2. Çocuk doğana kadar hiç yaptımadım. Ondan sonra da 2-3 yılda bir yaptırdım ve enfeksiyon dışında bişey çıkmamıştı. Ketem den önce en son geçen yıl yaptırmıştım. Keteme gitmeseydim hala temiz sanacaktım

Panik yapma benim 20 yıllık geçmişim varmış hpv ile o yüzden dr böyle karar vermiştir
Yaa vücut öe bağışıklığın yenmemiş mi hpv yi 20 yılda.. Ben bu hpv olayından hiçbirşey anlamadım yaaa.. Vücut farkında olmadan genelde 2 yılda atılır diyorlar ama 20 yıll koca 20 yım.. Allah yardımcınız olsun ..

Aşıyı nerde vuruyolar
Bilmiyorum ki bir jinekoloğa danışmak lazım bu konuda.. ben ilk istediğimde hiçbirşey söylemedi doktor sadece yaşın genç cinsel açıdan aktif kişilerde olur dedi gönderdi bende daha sorladım.. Ama jinekologda vuruluyordur herhalde de bu sitede pahalı olduğunu duydum o konuda biraz düşünüyorum.. Neyse bakacağım artık çaresinee..

Sigil yapmayan tipler riskli diyorlar genelde.buyuzdenmi sizin böyle oldu cin3 acaba.

amin hepimizin. Bence bende bir süre uykuda kaldı. Yoksa çocuklar normal doğdu çok şükür bir şey yok. Bilseydim ya da doğum için gittiğim dr tespit etseydi tedbir alırdım

amin hepimizin. Bence bende bir süre uykuda kaldı. Yoksa çocuklar normal doğdu çok şükür bir şey yok. Bilseydim ya da doğum için gittiğim dr tespit etseydi tedbir alırdım
Hamilelikte genelde ortaya çıkar bağışıklık düştüğü için derler halbuki. Sizinki belirti vermemiş demek ki çok üzüldüm bende böyle olmaktan korkuyorum "acaba dış bölgeme bulaştı da uyku da mı ?" Diye...

Eşin tedavi oluyormu hala
Evet önceden beri deri parçası sandığı şey siğilmiş ben öğrendikten sonra dr gittik öğrendik. Kriyoterapiyle donduruldu ve birden çoğaldı donra yaktırdı. Şimdi 1-2 noktacık var ona da dr asit yazdı kürdan ucuyla dokundurun dedi. Ha bu srada prof kondom kullanın dedi

Hpv testi yaptirdimi esin

Sanıyorum ben de dahil içimizde hep acaba olacak

Sanıyorum ben de dahil içimizde hep acaba olacak
Hayatım boyunca yaşadklarım içerisinde canımı ençok sıkan bu acaba oldu sanırım..
İnşaALLAH korkularım yersizdir.. Hiçbirşey bilmeyip böyle şüpheyle yaşamakta ayrı bir dert yav..

Evet ketem aile hekimlgi disinda ozellerde yapildigi zaman simir temizse hpv testi yaoilmiyor zaten bunu kastetdiniz sanirim peki sikayetin oldugu icinmi gerek gordun yaptirmaya nurhan yoksa oylesine mi baktiriyim dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…