- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
strese girme sigiller on bolgededir korktuğun gibi bisey değildir emin ol ama sigil cikinca ister istemez dusunursun iceriyede yayildimi diye ikiskiye gireblerin bile yayilmazken senin niye yayilsin bu kucuk bir ihtimal olumlu dusunMaalesef öyle.. Yani bunalıma girecek kadar kötu değilim ama bir endişe hali var ister istemez.. Birde gittiğim 2 doktorda bi enteresan cıkınca tuzu biberi oldu üstüne. Umarım dediğiniz gibi ilişki olmadan içeri geçme durumu olmuyodur.. Sonuçta içeri temas olan bir şey yok. Ama bu viruslerde çoğalarak yayılma eğliminde olan şeyler of kafamm çok karışık çokSabah 8 dersim var ama asla uyuyamıyorum...
Ben riskli bir tipinde var olup içerde olmasından korkuyorum zaten.. Gerçi bunun crvabı ancak testle çıkacak mecbur beklemek zorundayım. Allahım sen yardım et..strese girme sigiller on bolgededir korktuğun gibi bisey değildir emin ol ama sigil cikinca ister istemez dusunursun iceriyede yayildimi diye ikiskiye gireblerin bile yayilmazken senin niye yayilsin bu kucuk bir ihtimal olumlu dusun
Allahım yardım etsin Canım insan zamanla daha çok alışıyor o yüzden yıprandgına üzüleceksin eziyet etme kendine zor tabi Allahım şifa versin hepimizeBen riskli bir tipinde var olup içerde olmasından korkuyorum zaten.. Gerçi bunun crvabı ancak testle çıkacak mecbur beklemek zorundayım. Allahım sen yardım et..
bende 35 yaşındayım ikinci çocuğumu düşünürken ve olmama sebebini araştırırken hpv 16 ve ascus çıktı. kolposkopide 6 ve 12 hizasında lezyon var demişti dr. bu arada hamile kaldım ancak 5 haftalık düşük yaptım. toparlandıktan sonra tedavi için yeniden gittim ve sadec 12 de lezyon var dedi hafif ama biyopsi alalım dedi . şimdisonuç bekliyorum. bu
kasik agrisinve 1 gun kesik kesik kanama oldu sonra gecti ader sancisi gibi oluyo zaten bekarmsiin canim ailenin haberi. yok olmamasi cok zor bir durum paylasmmak hic biseye yokmus gibi davranmak gerventen zor
biyopsi alınalı 5 gün oldu ailemin haberi var tabi ma çocuk etkilenmesin diye moralimi yüksek tutuyorum.ben aksuvital kullaniyirum ama egri cayir i beeo denen markayida cok ovuyolar yarimdanndaha az su bardagi suyun icine 10 damla kadar damladtip.iciyorum sabah aksam baska bisey le karistirmiyorim etkisni kayebtemsin diye sende hangi tip.cikti yenimi kolposkopi oldun
ilk msjımda söylemiştim durumu ekledim onu da size, zerdeçal zencefil aldım, kullanıyorum. çin gevni duydum, propolis, zeytin yaprağı hangi birini kulnanacağım bilemedimmerhaba arkadaşlar, bende 35 yaşındayım ikinci çocuğumu düşünürken ve olmama sebebini araştırırken hpv 16 ve ascus çıktı. kolposkopide 6 ve 12 hizasında lezyon var demişti dr. bu arada hamile kaldım ancak 5 haftalık düşük yaptım. toparlandıktan sonra tedavi için yeniden gittim ve sadec 12 de lezyon var dedi hafif ama biyopsi alalım dedi . şimdisonuç bekliyorum. bu deiğiniz jelden kullanmak gerekli mi. bağışıklık için çin geveni yada zerdeçal zencefil kullanan var mı
ikinci çoocuk için uğraşırken tesadüfen karşılaştım bu hpv ile , bu arada hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım, şimdi de hpv tedavisini başladık biyopsi alındı işte 5 gün oldukasik agrisinve 1 gun kesik kesik kanama oldu sonra gecti ader sancisi gibi oluyo zaten bekarmsiin canim ailenin haberi. yok olmamasi cok zor bir durum paylasmmak hic biseye yokmus gibi davranmak gerventen zor
Çok fazla şeyi bir arada tüketmeye çalışmayın o da zararlı. Düzgün beslenmeniz ve çok abartmadan besin takviyesi almanız yeterli olacaktır. Önceki mesajlarda da var belki görmüssünüzdür. Benim eski ev arkadaşım bunu atlattı ve kendisine gram dikkat etmedi. Besin takviyesi sadece bu süreci hızlandırıyor o kadar. Yoksa bunlar illa gidiyor ^^ilk msjımda söylemiştim durumu ekledim onu da size, zerdeçal zencefil aldım, kullanıyorum. çin gevni duydum, propolis, zeytin yaprağı hangi birini kulnanacağım bilemedim
Canım arkadasın mesela yeşil çay içiyor muydu? Ya da ne bileyim sürekli yoğurt yiyor muydu? Yani bağışıklığa iyi gelen şunu yapıyordu aslında farkında olmasa da diyebileceğin bir şey var mı?Çok fazla şeyi bir arada tüketmeye çalışmayın o da zararlı. Düzgün beslenmeniz ve çok abartmadan besin takviyesi almanız yeterli olacaktır. Önceki mesajlarda da var belki görmüssünüzdür. Benim eski ev arkadaşım bunu atlattı ve kendisine gram dikkat etmedi. Besin takviyesi sadece bu süreci hızlandırıyor o kadar. Yoksa bunlar illa gidiyor ^^
Valla yeme düzeni tam olarak şöyleydi hemen anlatayım. Her gün en az 2 demlik normal cay içerdi çunku çay bağımlısıydı. İlla 1 türk kahvesi 3 paket sigara. Işe sabah gidiyorsa pogaca yerdi vardiyası öğlense yumurta tüketirdi. Evde ben yemek yaparsam -ki çok yapmazdım- ev yemeği yoksa makarna yerdi. Soğan sarımsak asla tüketmezdi çunku sevmiyordu yemeklere bile çok çok az görünmeyecek şekilde dogrardı o sebeple. Bitki çaylarından da nefret ederdi asla içmezdi. Yoğurdu falan da eger yanında yiyebileceği bir yemek varsa tüketirdi sadece. Yani anlayacağın sağliklı sayılabilecek hiçbir şey yapmazdıCanım arkadasın mesela yeşil çay içiyor muydu? Ya da ne bileyim sürekli yoğurt yiyor muydu? Yani bağışıklığa iyi gelen şunu yapıyordu aslında farkında olmasa da diyebileceğin bir şey var mı?
Arkadas bu kiz resmen intihar etmis ve hayatta kalmis...cok gamsizmis ondan atmis bnce..stres adami verem ediyorValla yeme düzeni tam olarak şöyleydi hemen anlatayım. Her gün en az 2 demlik normal cay içerdi çunku çay bağımlısıydı. İlla 1 türk kahvesi 3 paket sigara. Işe sabah gidiyorsa pogaca yerdi vardiyası öğlense yumurta tüketirdi. Evde ben yemek yaparsam -ki çok yapmazdım- ev yemeği yoksa makarna yerdi. Soğan sarımsak asla tüketmezdi çunku sevmiyordu yemeklere bile çok çok az görünmeyecek şekilde dogrardı o sebeple. Bitki çaylarından da nefret ederdi asla içmezdi. Yoğurdu falan da eger yanında yiyebileceği bir yemek varsa tüketirdi sadece. Yani anlayacağın sağliklı sayılabilecek hiçbir şey yapmazdı
Ay ondan daha beterleri var mesela been.. Günde 1 paket sigara içiyorum gunde 1 ögün yemek yiyorum onuda genelde dısardan söylüyorum. Yaptıgım ve iyi olan tek şey çok su içmek.. Birde yesil çaya başladım işteArkadas bu kiz resmen intihar etmis ve hayatta kalmis...cok gamsizmis ondan atmis bnce..stres adami verem ediyor
Bak 30 yasimdayim hayatimda sigaranin alkolun tadini bilmem gunde 9 saat uyurum ....ama gel gor ki her hastalik var..neden mi cunku stresi cok yogun yasiyorum.yolda engelli birini gorsem aglar butun gun dusunur isimi gucumu yapamam ..asiri hassas biriyim..keske vurdumduymaz olsaydim da bunlar basima gelmeseydi..aslinda var ya dunya yansa eline bir sigara alip arkasindan bakip yanmasini izleyeceksin...bu arada bir arkadasimin duzensiz sex hayati vardi(cok partner degisimi) hpv ile yillarca ugrasti sonra bir karsilastim yillar sonra iki cocugu var ve evli...Ay ondan daha beterleri var mesela been.. Günde 1 paket sigara içiyorum gunde 1 ögün yemek yiyorum onuda genelde dısardan söylüyorum. Yaptıgım ve iyi olan tek şey çok su içmek.. Birde yesil çaya başladım işte
İlla geçiyor bu durum yani eski makalelerde ki internette bunlar dolu. Gecmez işte negatif çıksa da bağısıklık düsünce yine uyanır falan yazıyor ama. Güncel makalelerde de görebilirsin bu diğer hiv gibi virüslere benzemiyor vücutta ömür boyu kalabilecek kadar güçlü bir virüs değil. Yani sağlıksız yaşarsan biraz daha geç, yediğine içtiğine dikkat edip bağışıklığını kuvvetlendirirsen daha erken ama illa gidiyor vücuttan. Evrt maalesef bunun yüzünden kanserle boğuşan hemcinslerimizin sayısı oldukça fazla ama bunun tek sebebi bilinçsizlik. Çünkü bu insanlar düzenli kontrole gitmeyen siğil eğer dış yüzeyde çıkmadıysa bende nişey yoktur diye hayatına devam eden insanlar ve sayıları maalesef çok fazla. Durum böyle olunca kontrol altına alınmadığından kansere dönebiliyor.. Ancak burada hepimiz çok şanslıyız ki öyle ya da böyle bunun varlığından haberdar ve kontrol altındayız. Bu sebeple umuyorum ki aramızdan hiç kimse bu kanser illetini duymadan bundan kurtulacak. Zaten rahim ağzı kanseri önlenebilir bir kanser olmasının tek sebebi de bu. O yüzden inanın hiçbirimizde olmayacak bu ^^Bak 30 yasimdayim hayatimda sigaranin alkolun tadini bilmem gunde 9 saat uyurum ....ama gel gor ki her hastalik var..neden mi cunku stresi cok yogun yasiyorum.yolda engelli birini gorsem aglar butun gun dusunur isimi gucumu yapamam ..asiri hassas biriyim..keske vurdumduymaz olsaydim da bunlar basima gelmeseydi..aslinda var ya dunya yansa eline bir sigara alip arkasindan bakip yanmasini izleyeceksin...bu arada bir arkadasimin duzensiz sex hayati vardi(cok partner degisimi) hpv ile yillarca ugrasti sonra bir karsilastim yillar sonra iki cocugu var ve evli...
İnş canımİlla geçiyor bu durum yani eski makalelerde ki internette bunlar dolu. Gecmez işte negatif çıksa da bağısıklık düsünce yine uyanır falan yazıyor ama. Güncel makalelerde de görebilirsin bu diğer hiv gibi virüslere benzemiyor vücutta ömür boyu kalabilecek kadar güçlü bir virüs değil. Yani sağlıksız yaşarsan biraz daha geç, yediğine içtiğine dikkat edip bağışıklığını kuvvetlendirirsen daha erken ama illa gidiyor vücuttan. Evrt maalesef bunun yüzünden kanserle boğuşan hemcinslerimizin sayısı oldukça fazla ama bunun tek sebebi bilinçsizlik. Çünkü bu insanlar düzenli kontrole gitmeyen siğil eğer dış yüzeyde çıkmadıysa bende nişey yoktur diye hayatına devam eden insanlar ve sayıları maalesef çok fazla. Durum böyle olunca kontrol altına alınmadığından kansere dönebiliyor.. Ancak burada hepimiz çok şanslıyız ki öyle ya da böyle bunun varlığından haberdar ve kontrol altındayız. Bu sebeple umuyorum ki aramızdan hiç kimse bu kanser illetini duymadan bundan kurtulacak. Zaten rahim ağzı kanseri önlenebilir bir kanser olmasının tek sebebi de bu. O yüzden inanın hiçbirimizde olmayacak bu ^^
Bende senin gibiyim cilekBak 30 yasimdayim hayatimda sigaranin alkolun tadini bilmem gunde 9 saat uyurum ....ama gel gor ki her hastalik var..neden mi cunku stresi cok yogun yasiyorum.yolda engelli birini gorsem aglar butun gun dusunur isimi gucumu yapamam ..asiri hassas biriyim..keske vurdumduymaz olsaydim da bunlar basima gelmeseydi..aslinda var ya dunya yansa eline bir sigara alip arkasindan bakip yanmasini izleyeceksin...bu arada bir arkadasimin duzensiz sex hayati vardi(cok partner degisimi) hpv ile yillarca ugrasti sonra bir karsilastim yillar sonra iki cocugu var ve evli...
Winnie senin ev arkadasin bambaşka bi olaymis cidden eski konularinada baktım allah o neymis gizzÇok fazla şeyi bir arada tüketmeye çalışmayın o da zararlı. Düzgün beslenmeniz ve çok abartmadan besin takviyesi almanız yeterli olacaktır. Önceki mesajlarda da var belki görmüssünüzdür. Benim eski ev arkadaşım bunu atlattı ve kendisine gram dikkat etmedi. Besin takviyesi sadece bu süreci hızlandırıyor o kadar. Yoksa bunlar illa gidiyor ^^
AnladımOlabilir ama sadece o gün gördüm zaten tekrari olmadı. Sonra kaşntılar sonrada bu işte..
Ahahahaha kimse kocasına kondurmuyor, bu virüs nerden gelmiş diye sorgulamıyor güldümKızlar bugün gittim muayene olamadım 11.30 da sinavim vardı ona yetişmem gerekiyordu 3 saat bekledim yok mecbur çıktım artık pazartesine kaldıjinekoloji önünde otururken hastalarla sohbet ettik 42 yaşındabi kadınya bendede et beni cıktı genitalde yaktirdim acıdı neyseki geçti dedi. Hemen gozlerim acildi ay o hpv virüsü eşten bulaşır genital siğil dedim canım aaa eşten mi bulasiyomus hiç bilmiyorum ki smear verdim temizdi eşimde yoktur kesin aman boşver dedi ben şok Ay dedim bi biz bu kadar takıyoruz sanirim
Peki tekrar test mi yaptı? Nasıl negatif olduğunu anladı..Valla yeme düzeni tam olarak şöyleydi hemen anlatayım. Her gün en az 2 demlik normal cay içerdi çunku çay bağımlısıydı. İlla 1 türk kahvesi 3 paket sigara. Işe sabah gidiyorsa pogaca yerdi vardiyası öğlense yumurta tüketirdi. Evde ben yemek yaparsam -ki çok yapmazdım- ev yemeği yoksa makarna yerdi. Soğan sarımsak asla tüketmezdi çunku sevmiyordu yemeklere bile çok çok az görünmeyecek şekilde dogrardı o sebeple. Bitki çaylarından da nefret ederdi asla içmezdi. Yoğurdu falan da eger yanında yiyebileceği bir yemek varsa tüketirdi sadece. Yani anlayacağın sağliklı sayılabilecek hiçbir şey yapmazdı