Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Winnie senin ev arkadasin bambaşka bi olaymis cidden eski konularinada baktım allah o neymis gizz :confused: o negatif sonuç almismiydi acaba yoksa sigili mi çıkmıyordu? Sigara çok zararlı bu süreçte yani O kadar Sigara ya rağmen attıysa sansliymis
Aldı negatifini. En son gittiğinde smear falan vermişti zaten onda cin1 vardı o da gerilemişti. O dönem bu konu hakkında bilgim yoktu o yüzden hpv dna falan sormadım ama zaten özelde yaptırdı nirde 37 yaşında illa ona da bakmışlardır. Çünkü bana artık temizim negatif geldi demişti

Peki tekrar test mi yaptı? Nasıl negatif olduğunu anladı..
Valla smear verdi onu biliyorum ama konuya o dönem hakım olmadığımdan hpv dna falan sormadım. Sadece öncesinde cin1 vardı o geçmişti birde bana artık temizim negatif geldi bitti artık dedi

Ayy bana öyle kamerayla falan bakılmadı bak şimdi yine aklıma takıldı hmm... Özel hastane olacaktı yakınlarda oraya gidip bir kbb uzmanına baktırayım bende
Kafana takma bence öncesinde baska bir doktora göstermiştim o da yok demişti ki en cok dil üstünde oluyormus onda da kameraya gerek yok☺

Kafana takma bence öncesinde baska bir doktora göstermiştim o da yok demişti ki en cok dil üstünde oluyormus onda da kameraya gerek yok☺
Ay iyi o zaman ben ışıkla bogazlarımi falan gosterdim o kadar yani.. Ya benim randevu saatim yaklaşıyor o kadar gerildim ki şu an anlatamam.. Off gitmek istediğimden bile emin değilim

Aldı negatifini. En son gittiğinde smear falan vermişti zaten onda cin1 vardı o da gerilemişti. O dönem bu konu hakkında bilgim yoktu o yüzden hpv dna falan sormadım ama zaten özelde yaptırdı nirde 37 yaşında illa ona da bakmışlardır. Çünkü bana artık temizim negatif geldi demişti
senin arkadasinda hpv cin 1 mi.vardir belkibdaha once sormusumdur yazmissindir ama kacirdim heralde

Kızlar bugün gittim muayene olamadım 11.30 da sinavim vardı ona yetişmem gerekiyordu 3 saat bekledim yok mecbur çıktım artık pazartesine kaldı :KK43: jinekoloji önünde otururken hastalarla sohbet ettik 42 yaşındabi kadınya bendede et beni cıktı genitalde yaktirdim acıdı neyseki geçti dedi. Hemen gozlerim acildi ay o hpv virüsü eşten bulaşır genital siğil dedim canım aaa eşten mi bulasiyomus hiç bilmiyorum ki smear verdim temizdi eşimde yoktur kesin aman boşver dedi ben şok Ay dedim bi biz bu kadar takıyoruz sanirim
sorma vallahi bizd3 arkadsimla gitmustik siramizi bekliyoruz baktim 55 yaslarinda vardi buyuk ihtimal teyze elinde kagidi bende hpv cikti diyodu biz panik halindeyiz arkadsimla kadin hic umursamiyo arkadasim diyo teyzede de cikmis demekki herskedte var bitanede kadin yanimda oturuyo ben boyle streliyim beni alicaklar simdi nolucak naocam diye yanimdada 40 yasinda bir kadin dedi neyin var cin1 hpv 16 dedim acaba napcak diye dedim bana amaan stres yaptihin seye bak benim cin3tu dedi yanlis hatirlamiyosan bende uzuldum baktim ooo butun kadinlarda var hic umurumda degil nolcakki o bolgeeyi temzilediler takipteyim o kadar bosuna takiliyosun dedi bana yani ordaki kadınlar bize guldurler niye bukadar panik diye

bide kendime gulesim geliyor cevremde gecen butun kadinlarda vardir doye dusunuyorum saglik ocagina gittim baska bisey icim benden simir yapan hemseire baskasina yapti cikiyodu
Evet hpv vardı ama tipini bilmiyorum birde cin1 vardı.. Herhangi bir işlem görmedi cin1 için takipte kaldı sadece. Sonrada kendiliğinden geçti
insallah bizimkide kendiliginden gecer

Kızlar ben daha yeni pzt yaktırdım bi siğilimi. Doktor bayağı geniş olarak yakmış. Ondan bi önceki gün de kremle almıştım kıllarımı. Salı bi farkettim ki yakılan bölgenin biraz yukarısında tine çıkmış. Tekrae yaktırmak istemiyorum doktor yine geniş yakarsa diye. Ankarada dondurma tedavisini önereceğiniz bir doktor var mı devlet hastanesinde. Bu arada lazere başladım makasla temiz olmuyor ne kadar kessem de

Ay sinirimden çatlayacağım artık. Bugün randevum vardı. Randevuyu aldığım doktorda gebeler giremez yazıyordu yanında baska bir ibare ya da isim yoktu. Gittim az önce burası kısırlık için size bakmaz başka güne randevu alın dediler. E dedim sistemde öyle bişey yazmıyordu falan. Yazılmamıstır ama öyle dediler yolladılar bakmadan. Gerçekten sinirden oturup saatlerce ağlayabilirim.

Ay sinirimden çatlayacağım artık. Bugün randevum vardı. Randevuyu aldığım doktorda gebeler giremez yazıyordu yanında baska bir ibare ya da isim yoktu. Gittim az önce burası kısırlık için size bakmaz başka güne randevu alın dediler. E dedim sistemde öyle bişey yazmıyordu falan. Yazılmamıstır ama öyle dediler yolladılar bakmadan. Gerçekten sinirden oturup saatlerce ağlayabilirim.
Canım fakülte mıydı?

Canım fakülte mıydı?

Evet fakülteye gittim.. Yarın devlet hastanesine randevu aldım insallah regl olmam çünku normal şartlarda yarın olması lazım
Canım bende bugün fakülteye gittim ve muayene olamadan dondum.. allah düşürmesin gerçekten ya nasıl bi sistemleri var karmakarisik ve ilgi alaka sıfır devlette aynı.. napıcaz bilmiyorum

Arkadaslar sehrinizi bilmiyorum ama adana egitim ve arastirmsya gittiginizde once asistanlarin onune dusuyorsunuz..doktor once ozel hastalarina bakar cani isterse gelir size bakar..saat 8 den 4 e kadar annemle bekledik gelmeyince ozele goturdum kadini.varsa sehir hastanesine gidin..ilk gitmeme ragmen iyiydi sonra nolur bilmiyorum tabiiki..zaten hpv ye normal devlette jinekoljik onkoloji varsa bakar muhtemelen yoktur..ya sehir hastanelerine yada egitim arastirmaya gideceksiniz..

Arkadaslar sehrinizi bilmiyorum ama adana egitim ve arastirmsya gittiginizde once asistanlarin onune dusuyorsunuz..doktor once ozel hastalarina bakar cani isterse gelir size bakar..saat 8 den 4 e kadar annemle bekledik gelmeyince ozele goturdum kadini.varsa sehir hastanesine gidin..ilk gitmeme ragmen iyiydi sonra nolur bilmiyorum tabiiki..zaten hpv ye normal devlette jinekoljik onkoloji varsa bakar muhtemelen yoktur..ya sehir hastanelerine yada egitim arastirmaya gideceksiniz..
Canım ben çok küçük bi şehirde yaşıyorum araştırma yok fakülte var ve devlet hastanesi var ama küçücük... bursadayken rahattım ama şuan seçeneğim kısıtlı.. Özel bile 2 hastane var düşün o kadar az seçenek

Canım bende bugün fakülteye gittim ve muayene olamadan dondum.. allah düşürmesin gerçekten ya nasıl bi sistemleri var karmakarisik ve ilgi alaka sıfır devlette aynı.. napıcaz bilmiyorum
Ya zaten şu marmara'ya ne zaman gitsem hep sorun yaşıyorum.. Of yarın devlete randevu aldım umarım doğru düzgün bir doktordur.. Bu sefer ilk olarak öncesinde çok korkutulduğumu zaten bu durumdan da korktuğumu bana diğer doktorlar gibi pis bir tavır ve alakasızlıkla yaklasacaksa mümkünse muayneye başlamadan bitmesini istediğimi söyleceğim çünkü bunaldım. Her gittiğim doktor ya da hastane bi enteresan. Ağlaya ağlaya döndüm yine eve sinirden ben bunu sürekli yaşamak zorunda değilim ya..

Canım ben çok küçük bi şehirde yaşıyorum araştırma yok fakülte var ve devlet hastanesi var ama küçücük... bursadayken rahattım ama şuan seçeneğim kısıtlı.. Özel bile 2 hastane var düşün o kadar az seçenek
Zor o zaman zaten burdaki fakultede saglam adam olur asistanlarin elinde

X