- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
insallh sorun cikmaz tem8z gelir benimde 16 cin1 var dusuk riskli lezyon yaziyodu sonucumda takip dedievet cin1 ve hpv16 ve başka yüksek riskli bir tip pozitif. son biyopsi sonucunu bekliyorum. doktor kolposkopide pek iyi şeyler söylemedi cin2 bekliyorum
bağışıklığınıza dikkat edin geriler, işinizi şansa bırakmamak için deflagyn ve ahcc'ye bakıninsallh sorun cikmaz tem8z gelir benimde 16 cin1 var dusuk riskli lezyon yaziyodu sonucumda takip dedi
deflagyn partnerinizi de tedavi eder. şirketi aradım ben, kullandıktan 5 dk sonra ilişki önerdi konuştuğum kişi. ikiniz beraber olup almayı deneyin, 3 paket bir arada indirimli 1350 yapmışlar. evet hep cin1. başta hpv negatifti son 1 senede pozitif olduikisini almaya gucum yok deflayin arastirdim 3 lu paket8ni alirsan 1500 oluyo oyle fayda ediyomus bunlara maddi gucum yok probolis imuneks kefir keciboynuxu pekmexi tüketiyrm iliskide kondom kullanamiyoruz o biraz canimi sıkıyo
almaya calisicam bende insllah surekli bulas olmsini istemiyorum soylemedim ben hpvyi soylemeyemdim bir turlu en basta kondomla korunalim dedim tmm dedi simdide istemiyor kullanmayi bende 2 ay once cikti en basinda soyleseydim diye kendime kiziyorum bu sekilde heralde.gerileme olmaz cin1de diye dusunuyorm sagol canim insalh herkex temiz sonuçlar alirdeflagyn partnerinizi de tedavi eder. şirketi aradım ben, kullandıktan 5 dk sonra ilişki önerdi konuştuğum kişi. ikiniz beraber olup almayı deneyin, 3 paket bir arada indirimli 1350 yapmışlar. evet hep cin1. başta hpv negatifti son 1 senede pozitif oldu
evet sürekli başa sarıcak en sağlıklısı söylemeniz çünkü tek taraflı tedavi olmak nafile. inş herkes negatif olur buraya yazarız tek tekalmaya calisicam bende insllah surekli bulas olmsini istemiyorum soylemedim ben hpvyi soylemeyemdim bir turlu en basta kondomla korunalim dedim tmm dedi simdide istemiyor kullanmayi bende 2 ay once cikti en basinda soyleseydim diye kendime kiziyorum bu sekilde heralde.gerileme olmaz cin1de diye dusunuyorm sagol canim insalh herkex temiz sonuçlar alir
evet bir seklide bir yolunu bulucam insallahevet sürekli başa sarıcak en sağlıklısı söylemeniz çünkü tek taraflı tedavi olmak nafile. inş herkes negatif olur buraya yazarız tek tek
Bunun yakilmasi zor mu acili miVajina icindede oluyor evet alttan muayeneyle görünüyor
Valla biyopsi sonucunu bekliyorum bende 6 16 51 tip cikti sonuc sonunda doktor mudahale eder sanirim benim hem icte hem dista var..sizde durum neBunun yakilmasi zor mu acili mi
Bende. Tip 6 var sadece dista 4 5 tane var baska yok sanirim alttan bakti ama birsey demedi olsa derdi galibaValla biyopsi sonucunu bekliyorum bende 6 16 51 tip cikti sonuc sonunda doktor mudahale eder sanirim benim hem icte hem dista var..sizde durum ne
Derdi muhtemelenBende. Tip 6 var sadece dista 4 5 tane var baska yok sanirim alttan bakti ama birsey demedi olsa derdi galiba
Vajina girisinde perinenin ustu orda beyazimsi biseyler var ama kasintisi yok sigil beyaz oluyor muDerdi muhtemelen
benim vajen icindekiler beyazVajina girisinde perinenin ustu orda beyazimsi biseyler var ama kasintisi yok sigil beyaz oluyor mu
O zaman bendekide sigil buyuk ihtimal ama bunu kadin dogumcu bilmedi sigil degil yapisi bu diyo yapisi sonradan degismez heraldeBenim icteki sigiller beyaz
benim vajen icindekiler beyaz