Canim benim hpv sigillerine ozel hastanedeki doktor kil koku dedi dusun artik..devletteki hpv dedi..tek doktorla kalma yaniO zaman bendekide sigil buyuk ihtimal ama bunu kadin dogumcu bilmedi sigil degil yapisi bu diyo yapisi sonradan degismez heralde
Orda benim de beyaz noktacıklar var onlar oranın doğal yapısı. Kıl kökü de değil de yağ noktacıkları gibi siğil olsa onun ayırdına varırsınVajina girisinde perinenin ustu orda beyazimsi biseyler var ama kasintisi yok sigil beyaz oluyor mu
Yok bu ice dogru orrda kil cikmiyornyani:)))beyaz puturlu bi goruntu ama acimiyo da kasinmiyo daOrda benim de beyaz noktacıklar var onlar oranın doğal yapısı. Kıl kökü de değil de yağ noktacıkları gibi siğil olsa onun ayırdına varırsın
Devletten aldim bakalim ozel iyidir diye birsuru para bayiliyoruz ama bildiği bisey yok sonradan olan biseye yapisi o dedim benimkini benden iyi biliyo galiba :)))Canim benim hpv sigillerine ozel hastanedeki doktor kil koku dedi dusun artik..devletteki hpv dedi..tek doktorla kalma yani
hayatında biri olan söyleyecek ve beraber tedavi olacaksınız. biri olmayanların ilk işi negatif olmaya çalışmak. çok eşli ilişkiler artık yok, bunun 200 çeşidi var. erkekler de biz kadınlar gibi doktora gitmeye sıcak bakmıyorlar gitseler de testten korkuyorlar(çocuk gibi). bu yüzden kişisel görüşüm ciddi olmadığınız kimseyle ilişkiye girmeyin. illa girecekseniz görünür siğil var mı bakın. mutlaka kondom kullanın. "ben kondom istemiyorum kemküm" yapana kapıyı gösterin. hiçbir ilişki hpvyle uğraşmaya değmiyor.Arkadaslar benim merak ettigim su..simdi bu hastalik yuzunden kimse olmicak mi hayatimizda...yada cinsellik konusunu nasil yapicaz..karsimizdakine bunu soylemek zorunda miyiz..artik oral sex vs olmicak mi..yada evlenip cocuk yapamicaz mi bunlari dusunmekten kafayi yicem..
Tamam işte orası öyle benim de. Kıl çıkmıyor ama beyaz beyaz pütürcükler var. Oranın doğal yapısı o yabancı kaynaklardan araştırırsan görürsün. Örneğin çenemizin altını da gerdirince öyle bryaz beyaz noktacıklar var onlara benziyor.Yok bu ice dogru orrda kil cikmiyornyani:)))beyaz puturlu bi goruntu ama acimiyo da kasinmiyo da
Msjina bakarmisin bi atayim sanaTamam işte orası öyle benim de. Kıl çıkmıyor ama beyaz beyaz pütürcükler var. Oranın doğal yapısı o yabancı kaynaklardan araştırırsan görürsün. Örneğin çenemizin altını da gerdirince öyle bryaz beyaz noktacıklar var onlara benziyor.
Evet kuzum ismi de vestibular papillomatosis. Onlar siğil değil vajina yapısı sunrise dediği gibi yabancı kaynaklardan bakın türkçe kaynak yok onun hakkında:)Tamam işte orası öyle benim de. Kıl çıkmıyor ama beyaz beyaz pütürcükler var. Oranın doğal yapısı o yabancı kaynaklardan araştırırsan görürsün. Örneğin çenemizin altını da gerdirince öyle bryaz beyaz noktacıklar var onlara benziyor.
Canim peki ben karsimdakine oral sex yapabilir miyim yada karsimdaki bana yapabilir mi ..evlenip cocuk sahibi olabilir miyimhayatında biri olan söyleyecek ve beraber tedavi olacaksınız. biri olmayanların ilk işi negatif olmaya çalışmak. çok eşli ilişkiler artık yok, bunun 200 çeşidi var. erkekler de biz kadınlar gibi doktora gitmeye sıcak bakmıyorlar gitseler de testten korkuyorlar(çocuk gibi). bu yüzden kişisel görüşüm ciddi olmadığınız kimseyle ilişkiye girmeyin. illa girecekseniz görünür siğil var mı bakın. mutlaka kondom kullanın. "ben kondom istemiyorum kemküm" yapana kapıyı gösterin. hiçbir ilişki hpvyle uğraşmaya değmiyor.
ikiniz de nagetifseniz yaparsınız. çocuk sahibi olunabilir niye olunmasın. sadece gebelikte hpv pozitif iseniz normal doğum önermiyorlar, bebeğe bulaşma riskinden dolayı. konizasyon leep yapılsa da hamile kalınabilir doktor gerekli gördüğünde rahim ağzını diker doktor kontrolü şartCanim peki ben karsimdakine oral sex yapabilir miyim yada karsimdaki bana yapabilir mi ..evlenip cocuk sahibi olabilir miyim
Rahatlattin beni allah razi olsunikiniz de nagetifseniz yaparsınız. çocuk sahibi olunabilir niye olunmasın. sadece gebelikte hpv pozitif iseniz normal doğum önermiyorlar, bebeğe bulaşma riskinden dolayı. konizasyon leep yapılsa da hamile kalınabilir doktor gerekli gördüğünde rahim ağzını diker doktor kontrolü şart
Canım çok geçmiş olsun. Seninkilerin görüntüsü nasıldı? Ya bende belki hpv değildir diye umutCanım çok geçmiş olsun. Seninkilerin görüntüsü nasıldı? Ya bende belki hpv değildir diye umut etmek istiyorum pazartesi doktora gidicem ama kafayı yemek üzereyim..
canım öncelikle kusura bakma yazamadım bende kendim gördüm hani elinde bir nokta kabarıklok olur ya öyleydi Dr ma dedim bende böyle böyle diye muayene etti sende hpv yok dedi ama dedi vajina enfeksiyon çok fazla dedi bunu tedavi etmeliyiz dedi muayene bitti ve acil sezaryen doğum çıktı tam konuşamadık maalesef ben yinede test yaptıracağım ama oda çok pahalıyinede yaptırcam
Hayır bunu yapma agzinada yayarsin hpv yiPeki karsimdaki kisi bana oral sex yapabilir mi yada ben ona yapabilir miyim
Pamuga sirke döküp silKizlar sigil kasintisina ne iyi gelir