Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Tam olarak kalçamda makat deliğinin yanında. Ki zaten erkek arkadaşımla sürekli korunuyoruz onuda geçtim arkadan ilişki asla yaşamadık bu ne alaka burda anlamış değilim. Çok sinirlerim bozuldu. Virüs bir kaç yılda vücuttan atılır yazıyor bir kaç yerde ama doğruluğunu bilemiyorum..
Bende arkadan ilişki yaşamadım ama benimde makatta cıktı yani onunla alakası yok biraz okuyup araştır canım ama olumsuz şeyleri değil

Orası bende de pürüzsüz değil. Dilimiz gibi çentik çentik ıslak kısım. Yine de doktoruna göster ne olur ne olmaz.
Sunrise verdiğin cevap için cok teşekkür ederim evet bugün doktora gittim önce parmakla sonra da açarak baktı ve siğil olmadığını onun vajinanın kendi yapısı olduğunu söyledi ve önceki yorumun da çok mantıklı seni gercekten tebrik ediyorum. Allah başka dert vermesin yahu arkadaşlar binlerce kötü hastalık var ki bunun kat ve kat zorlayıcı ve yaşam kalitesini düşürücü. Ben bu konuda cok pozitifim nedense evet cok üzüldüm ama 1 hafta sadece şu anda 3. Haftamdayım. şimdi bunun bize bir işaret olduğunu düşünüyorum hayatı daha manalı yaşamak adına. Belki aynı sekilde beslenmeye devam etseydim bu hayatta daha kötü bi hastalık gelecekti basıma. Rahim ağzı kanseri pek de diğer kanserlerle benzemeyen bir tür aslında cünkü düzenli smir testiyle bunu vücuttan atabiliyorsun. Bu kadar kendimizi üzersek ne olacak biliyor musunuz daha cok siğil çıkacak ve iyileşmemiz daha da ertelenecek belki de imkansızlasacak. Ki bu rahatsızlık bana bi tek eşimden gecmiş olabilir ama yine de onu bi kez olsun suclamadım cünkü o da bilemezdi bunu. Siz de rahat olun arkadaslar.. amerikada genclerin %80 e yakın oranda bu virüsü kaptıkları ancak zamanla coğunda bu virüsün atıldığı biliniyor. Ki şu anda meksikada bu işin çözümü bulundu bile sadece patentlenmesi dünya sağlık örgütünden onaylanması felan kaldı ki ben bu yıl bitmeden yayılacagını düşünüyorum☺🙏🏼Bağışıklığınızı yüksek tutun. Ben kendime liste yaptım şu şekilde hergün şunları yiyoruz eşimle..

Ev kefiri
Propolis
Beta glukan ( imütor- eczacıbaşı)
Keçiboynuzu özü
Çörekotu
Zerdeçal+karabiber+sarımsak içeren bir çorba
2 bardak yeşil çay
Her akşam muhakkak meyve

Haftada da 3-4 kere ev yoğurdu
Ondan sonra haftada 1-2 muhakkak bezelye ve ıspanak yiyin
Ve 1-2 defa da muhakkak yemeğin yanında da olsa brokoli yiyin.

Vee mutlaka haftada en az 3 gün spor şart☺

Not: doktoruma gecen hafta ahcc yi sormuştum bilmediğini duymadığını söylemişti, bugün gittiğimde şok oldum araştırmış bakmış çalışmalara sağolsun yurtdısında felan kullanımının bu kadar yaygın olduğunu ve bu kadar işe yaradığını görünce bana da önerdi☺ Bana da şimdi bir umut oldu.. zaten gardasil aşıyı da yaptırmıştım duyar duymaz cünkü o da baskılayıcı oluyormus.. inşallah negatife dönenlerden oluruz.. rabbim hepimize güc versin sağlık şifa versin inşallah☺🙏🏼

Son düzenleme:
Bende arkadan ilişki yaşamadım ama benimde makatta cıktı yani onunla alakası yok biraz okuyup araştır canım ama olumsuz şeyleri değil
Ay ne bileyim çok canım sıkıldı bu duruma pazartesi hemen doktora gideceğim.. Tedavisi bulundu falan diyorlar ama umarım tez zamanda türkiyeye de gelie

Peki sen nasıl geçiriyorsun bu süreci? Bana genel cerrahiden randevu almamı soylediler o yüzden pazartesi oraya gideceğim. Birde doktora gittiysen hangi testleri yaptılar?

TEDAVİ BULUNDU...🤗Kızlar çok mutluyum, gecenlerde bi arkadas yabancı bir yayından paylaşmıstı portekizce olduğundan pek bakmamıstım ama artık bizim sitelerde de haber verilmeye başlamış..meksikalı bilim insanları 20 yıllık çalışmanın ardından Hpv nin tedavisini buldular.. cok mutluyum. Rabbim bu tedavinin bi an önce yayılmasını sağlasın herkes şifa bulsun inşallah☺🙏🏼 haberin bir kısmının ekran görüntüsünü paylaştım aşağıda🤗
Hpv olmayıp lezyon olması nedir ki? Zaten bu lezyonlara hpv sebep olmuyor mu?

“Kötü huylu servikal lezyonlar” orda kastettiği kanserleşmiş olan hücreler.. yani rahim ağzı kanserine dönüşmüş olanlar ki onlarda bile yarı yarıya iyileşme olmuş☺
hayır onlar kanserli hücreler değil, kanserli hücre diyip yalan yanlış bilgi vermeyin. kanser öncüsü lezyon hücreleri. lezyonların sebebi her zaman hpv virüsü olmaz. benim başta hpv negatif ve cin1di. tüm doktorlar hatta pratisyenler bile aynı şeyi söyledi ve çok doktor gezdim. vücudun diğer yerlerinde nasıl sebepsiz kanser çıkıyorsa bu bölgede de böyle hücreler görülüyor ancak rahim ağzı kanseri erken teşhis edilen bir kanser türü olduğu için direkt kanser olmuyoruz hiçbirimiz

Hpv olmayıp lezyon olması nedir ki? Zaten bu lezyonlara hpv sebep olmuyor mu?
aynı zamanda hpv pozitif olduğunda lezyon görülmeyebilir de. orda lezyon var demek= hücre değişiminden dolayı hücrelerin kontrolsüz şekilde çoğalması ve doku farklılaşması.
sizin durumunuz için de, partnerinizde test yaptırmışsınız ama prensesin ve doktorların dediği gibi hiçbir test %100 güvenilir değildir. ortak kullanım alanlarından bulaşması çok zor çünkü bu virüs kılıfsız bir virüs. bu canlı hücre bulunmayan (açık ortamda) barınamaz demek. ayrıca ortak alandan kapmak için bulaştıran kişinin açık halde yara şeklinde siğili olmalı, ortam nemli ve sıcak olmalı ve tuvaletin hiç çamaşır suyu değmemiş olması gerekir. arkadaşın kalktığı gibi soğumadan ıslak klozete oturmadıysan ordan kapman imkansız. bu olasılık %1 hatta bundan bile düşük bi ihtimal

hayır onlar kanserli hücreler değil, kanserli hücre diyip yalan yanlış bilgi vermeyin. kanser öncüsü lezyon hücreleri. lezyonların sebebi her zaman hpv virüsü olmaz. benim başta hpv negatif ve cin1di. tüm doktorlar hatta pratisyenler bile aynı şeyi söyledi ve çok doktor gezdim. vücudun diğer yerlerinde nasıl sebepsiz kanser çıkıyorsa bu bölgede de böyle hücreler görülüyor ancak rahim ağzı kanseri erken teşhis edilen bir kanser türü olduğu için direkt kanser olmuyoruz hiçbirimiz
Üslübunuza dikkat edin! orda kötü huylu servikal lezyonlar yazıyor ve ben de “ kötü huylu servikal lezyon” u google da arayıp baktığımda bu sonuca ulaştım.. ben burda elimden geldiğince herkese destek olmaya, moral vermeye calısıyorum en azından kendi araştırmalarımla da olsa tavrınıza dikkat edin.

Üslübunuza dikkat edin! orda kötü huylu servikal lezyonlar yazıyor ve ben de “ kötü huylu servikal lezyon” u google da arayıp baktığımda bu sonuca ulaştım.. ben burda herkese elimden geldiğince herkese destek olmaya, moral vermeye calısıyorum en azından kendi araştırmalarımla da olsa tavrınıza dikkat edin.
üslubumda dikkat edilecek bir şey yok. yanlış bilgi veriyorsun. internet asılsız bilgi dolu bilen bilmeyen herkes makale yazabilir. ilk araştıran herkes direkt kanser olduğunu düşünür. zaten googlea bir semptom yazınca her şeyde bizi kanser yapıyor. zibilyon tane doktor gezdim diyorum hepsine aynı soruları sordum. doktor arkadaşlarıma bile sordum artık darlayıp. ayrıca moral vermeye kanserli hücre diyerek mi çalışıyorsunuz. kanser ve kanser öncüsü lezyonun farkını bile bilmiyorsunuz. lezyonların kansere dönüşmesi kontrol yapılmasa bile 10-15 yılı buluyor.

üslubumda dikkat edilecek bir şey yok. yanlış bilgi veriyorsun. internet asılsız bilgi dolu bilen bilmeyen herkes makale yazabilir. ilk araştıran herkes direkt kanser olduğunu düşünür. zaten googlea bir semptom yazınca her şeyde bizi kanser yapıyor. zibilyon tane doktor gezdim diyorum hepsine aynı soruları sordum. doktor arkadaşlarıma bile sordum artık darlayıp. ayrıca moral vermeye kanserli hücre diyerek mi çalışıyorsunuz. kanser ve kanser öncüsü lezyonun farkını bile bilmiyorsunuz. lezyonların kansere dönüşmesi kontrol yapılmasa bile 10-15 yılı buluyor.
Sizin anlamadığınız karıştırdığınız nokta şu! Siz de doktor değilsiniz, ben de! hepimiz kendi araştırmalarımızı paylaşıyoruz benim yazdığım şeyleri “yalan, yanlış” olarak nitelendirirken neye dayanıyorsunuz! Prof.doç.dr felan olmanıza mı.. bu bir.

“Prekanseröz”demek kanser öncüsü demektir. Pre öncü, ön anlamına gelir yani bu sizin tanımınıza uygun kelime ama malesefki “kötü huylu servikal lezyon” tekrar ediyorum malesefki kanserleşmiş kötü huylu hücrelerdir. Şu da 2.( Bknz:Rahim ağzı (serviks) kanseri, rahim ağzı dokusunun kötü huylu hücrelere dönüşümü sonrası ortaya çıkan bir kanserdir.) ama tabiki onun da tedavisi vardır.

Siz yapılan calışmayı okumuş olsaydınız benim neden moral vermeye çalıştığımı anlardınız. Çalışmada kanser oluşmuş hastalarda dahi rahim ağzı alınmadan tamamen iyileşmenin olduğunu söylemeye çalışmıştm ama siz öncesine bakmamışsınız.

Eklentiler

• 3639D3BB-E2CA-4F84-BA5C-B03447B11CC0.png
    3639D3BB-E2CA-4F84-BA5C-B03447B11CC0.png
    286,6 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
haberi de okudum
Sizin anlamadığınız karıştırdığınız nokta şu! Siz de doktor değilsiniz, ben de! hepimiz kendi araştırmalarımızı paylaşıyoruz benim yazdığım şeyleri “yalan, yanlış” olarak nitelendirirken neye dayanıyorsunuz! Prof.doç.dr felan olmanıza mı.. bu bir.

“Prekanseröz”demek kanser öncüsü demektir. Pre öncü, ön anlamına gelir yani bu sizin tanımınıza uygun kelime ama malesefki “kötü huylu servikal lezyon” tekrar ediyorum malesefki kanserleşmiş kötü huylu hücrelerdir. Şu da 2.( Bknz:Rahim ağzı (serviks) kanseri, rahim ağzı dokusunun kötü huylu hücrelere dönüşümü sonrası ortaya çıkan bir kanserdir.) ama tabiki onun da tedavisi vardır.

Siz yapılan calışmayı okumuş olsaydınız benim neden moral vermeye çalıştığımı anlardınız. Çalışmada kanser oluşmuş hastalarda dahi rahim ağzı alınmadan tamamen iyileşmenin olduğunu söylemeye çalışmıştm ama siz öncesine bakmamışsınız.
haberi okudum, okumadığımı nerden çıkardınız. ve orda yazan habere göre "hpv taşıyan ve kötü huylu servikal lezyonu olmayanlarda" ve "lezyonu olup hpv taşıyanlarda" başarı oranlarını yazıyor. "kötü huylu olup hpv taşıyan lezyonlar" için bir başarı oranı yazmıyor. yani dediğiniz gibi her kötü huylu lezyon kanser demekse kansere dönüşmüş hücreler için bir tedavi sağlamıyor. atıyorum her kötü huylu tümör kanser olmayıp kansere yol açabilir demek, prekanseröz lezyon gibi. bir de ben bu kötü huylu lezyon tanımını bu haber dışında hiçbir yerde bulamadım, bu haberin linkini de bulamadım ki haberi yapanın doğru ifadeyi bilmeden yazdığını anlayacağım. bunu yazan neticede bir gazeteci ve araştırma merkezinin kendi sitesine göre (https://www.ipn.mx/CCS/comunicados/ver-comunicado.html?y=2019&n=31 ) kansere tedavi olduğu yazmıyor.

amacım ayrıca sizinle didişmek değil. ben bu meretle 2,5 yıldır uğraşıyorum. yaşım 30 altında olmasına rağmen bağışıklıkla temizleyemiyorum ve her kontrol zamanı stresten saçlarımı yolacak kıvama geliyorum. bu tedavinin ulaşılabilir olmasını en çok ben isterim ama hiçbir kanser türünün şimdiye kadar tedavisi bulunmadı. bu hpv tedavisi. ahcc ve deflagynin bir arada bulunan hali gibi bir şey. uygulaması da aylar sürmeyen bir aşı.

Kızlar tartismayin lütfen tostosi tostosi Canım sakin ol sanırım şuan yeni ogrendin hastalığı ondan paniksin ancak H holly_molly Bu topicte konu hakkinda en çok bilgi sahibi olanlardan biri ve yazdıkları doğrudur:) ben kendim de en az kendisi kadar okuyorum ve yazdığı herşey kesinlikle doğru sakin ol ve forumu oku dikkatlice lütfen:) holly nin demek istediğini yanlis anladigini düşünüyorum:)

amacım ayrıca sizinle didişmek değil. ben bu meretle 2,5 yıldır uğraşıyorum. yaşım 30 altında olmasına rağmen bağışıklıkla temizleyemiyorum ve her kontrol zamanı stresten saçlarımı yolacak kıvama geliyorum. bu tedavinin ulaşılabilir olmasını en çok ben isterim ama hiçbir kanser türünün şimdiye kadar tedavisi bulunmadı. bu hpv tedavisi. ahcc ve deflagynin bir arada bulunan hali gibi bir şey. uygulaması da aylar sürmeyen bir aşı.
Canım peki sen ahcc kullandinmi? Atamamanin sebebi ne olabilir dusunmelisin stresli bi hayatin mi var sigara mi iciyorsun başka bi rahatsizligin mi var kan değerlerine falan baktır ve tip çok önemli 16 ve 18 daha dirençli oluyor onlardan birini taşıyorsan takviye ye aban derim :) elbet atacaksin

Canım peki sen ahcc kullandinmi? Atamamanin sebebi ne olabilir dusunmelisin stresli bi hayatin mi var sigara mi iciyorsun başka bi rahatsizligin mi var kan değerlerine falan baktır ve tip çok önemli 16 ve 18 daha dirençli oluyor onlardan birini taşıyorsan takviye ye aban derim :) elbet atacaksin
sigara ve alkol tüketmiyorum. beta glukan, propolis, kefir tüketiyorum. kan değerlerim düşüktü tamamladım. bendeki 16 dirençli tip min 9 ay kullanmam gerek, ahcc maddi olarak beni zorlayan bir takviye. o yüzden şu an elimden gelen bu

sigara ve alkol tüketmiyorum. beta glukan, propolis, kefir tüketiyorum. kan değerlerim düşüktü tamamladım. bendeki 16 dirençli tip min 9 ay kullanmam gerek, ahcc maddi olarak beni zorlayan bir takviye. o yüzden şu an elimden gelen bu
Canım atarsin emin ol bazı kaynaklarda sürecin 3 4 yada bazen 5 yılı bile bulabildigini okudum tamamen immün sistemle ilgili bi konu moralini bozma malesef kafamıza çok takıyoruz bu mereti.. sağlığına dikkat et eminim atacaksın moralimizi bozmayalım ins hepimiz bi gün negatif alıcaz:)

canim cin1 mi lezyinmu var rahim icinde bir sorun varmi

Canım atarsin emin ol bazı kaynaklarda sürecin 3 4 yada bazen 5 yılı bile bulabildigini okudum tamamen immün sistemle ilgili bi konu moralini bozma malesef kafamıza çok takıyoruz bu mereti.. sağlığına dikkat et eminim atacaksın moralimizi bozmayalım ins hepimiz bi gün negatif alıcaz:)
inşallah

X