Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kizlar hpv 6 pozitif çıktı ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz hangi ilaclari kullandiniz

Kizlar hpv 6 pozitif çıktı ne yapmam gerekiyor yardimci olurmusunuz hangi ilaclari kullandiniz
Canım genelde önemsemiyor doktorlar bende düşük tipim yaktırdım yeni ilaç vermedi kendim propolis içiyorum oral yapıyorsan bırak bence ağzına geçme ihtimaline karşı bağışıklığını iyi tutmaya çalış burda genelde vücut etıyor diyorlar inş atarsın. Belki vücut atacakta ben manyak gbi kafamdan atamadım inş tez zamanda atarız Allah şifa versin canım

Ben ilac verir diye bekledim hap vs ama vermedi düşük diye sanirim sanada o yüzden

Ben ilac verir diye bekledim hap vs ama vermedi düşük diye sanirim sanada o yüzden
Canım bunun ilaçla bir tedavisi yok ki yüksekte olsa vermiyorlar bağışıklık zamanla atıyor diyende var atmıyor diyende ki inş atıyordur ben atıyor diyenlere inanıyorum :)) bu arada tekrar edebilir canını sıkma bikaç kez tekrarlayabilirmiş ama tekrarlamayan da var inş o kısımda oluruz biter gider takma yani herkes takma diyor spor yapabilirsen yap düzenli beslen diyorlar yani bağışıklık önemliymiş

evet bendede oyleydi onlar normal ama dayanilmiycak gibiyse doktoruna bi gorun sende hangi tipi var nicin takip amaclimi yapildi kolposkopi
Kolposkopi herhengi bi hücre değişimi var diyemi yaptırılıyor.yani yine erken teşhis için bende bugün sera sonucumu aldım temiz çıkmış inss bide bu virüsü atarsak daha iyi olacak

evet bendede oyleydi onlar normal ama dayanilmiycak gibiyse doktoruna bi gorun sende hangi tipi var nicin takip amaclimi yapildi kolposkopi
Evet takip amaçlı, smear temiz hpv pozitif çıktı. Kolposkopi istediler. Daha önce lgsil vardı ve hpv negatifti. Doktor bu sefer baktığında yine cin1 var biyopsi alalım dedi

Kolposkopi herhengi bi hücre değişimi var diyemi yaptırılıyor.yani yine erken teşhis için bende bugün sera sonucumu aldım temiz çıkmış inss bide bu virüsü atarsak daha iyi olacak
Smear sonuçları güvenilir değil canım benim de temiz çıktı ama kolposkopide bakarken lezyon var dedi. Doktorlar smear temiz olunca önemsemiyor ısrar et kontrol etsin bi

Smear sonuçları güvenilir değil canım benim de temiz çıktı ama kolposkopide bakarken lezyon var dedi. Doktorlar smear temiz olunca önemsemiyor ısrar et kontrol etsin bi
Canım ben ben 4 ay önce kolposkopi yaptırdım 6.ay dolunca tekrar yapabilir.Ben başka doktora gittiğim için yinede baksın smear diye verdim.zaten 2 ay icindede sağlık ocağında bi hpv ye baktiracgim inss eğer sistem kabul ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…