Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

ben 2 ay oluyo ogreneli saglik ocaginda hemşirenin zoruyla test yaptirdim ozaman cikti hemen kolposkopiye gönderdiler 20 gun sonrada sonucum.cikti cin1 6 ay sonra simir bidahaki 6 ay sonra hpv testi yapılacak dedi takip edicelecesiniz dedi bagisiklii sisteminiz vucutan atıyor yuzde 90 bir cok kadinda var yüzde 85ide atiyor haberi olmaadan bir cok kadin bu enfeksyonu atıyor iliskinizde kondomla korunursaniz bulas olmdigi icin daha hizli atarsiniz dedi yani herhsngi bir tedavi onermedi ben problois imuneks c vitanmini kefir tuketmeye ozen gosteriyorum insaalh heoimiz guzel.sonuclar aliriz
Anin ins. Atariz benim girmemisvucumdan belkigider ins. Gider bende agustos ayinda birdaha smear vericem

zaten sorun da bu. kadın evlenmemiş veya çocuk yapmamışsa insan yerine konmuyor. ilk sorulan soru da cinsel olarak aktif misiniz olmalıyken evli misiniz oluyor sanki evli olmayan insan seks yapamıyor. ve ben çocuk düşünmüyorum sanki böyle bir zorunluluğum varmış her kadın çocuk yapmalıymış gibi ama doktor da olsa bu tip yargılamalar toplum kaynaklı maalesef toplumdan sıyrılıp da doktor kimliğiyle var olamıyorlar. o doktor da onkoloji servisinde tek doktor alternatif olarak erkek jinekolojiye gittim bir sürü hepsi ona yönlendirdi.
Aynen canım ben bidaha bayan olan dr gitmeme kararı aldım.

Kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda jilet vs yada lazer? Ben jiletle alıyorum acaba bi zararı olur mu gerçi doktorum onu bile yapma makasla kisalt demişti ama içim rahat etmiyo temiz olsun istiyorum :KK43:

benimde agustos ayinda smear kontrolum var canim sen istanbuldamisin hangi hastaneye gidiyosun
Ben bezmialem prof dr.gurkan kıran ona gittim ama gittiğimde smear kolposkopisi başka hastanede kadın donuma yaptirmistim.gurkan beyde gördü 6 ayda bir tekrar smear almak lazım dedi ağustos ayında cagirdu

Kızlar bikini bölgesi temizliğini nasıl yapıyorsunuz ağda jilet vs yada lazer? Ben jiletle alıyorum acaba bi zararı olur mu gerçi doktorum onu bile yapma makasla kisalt demişti ama içim rahat etmiyo temiz olsun istiyorum :KK43:
canim bende jiletle yapiyodum sigilli olunca sorun oluyor diyolar sigil.olmayincada soruj oluyormu acaba ben korkuyirum tuy dokucude aliskin degilim bkere yaptim tuhaf geldi

canım bugün hem cildiyeye hem kbb uzmanına gittim ikisi de siğil değil dilin doğal yapısı dediler. patoloji istedim ama almadılar. için rahat değilse korkularını aş ve patolojiye gönder psikolojik yükü kesik acısından daha beter
Evet gidip parça aldiracam mejbur. Sizde neresinde dilinizdemi çıktı? Bide doktor söyledi öpüşürsen başkasina bulastirirsin dedi. Hep oylemi kalacak bulaşıcı. Ömür boyunca korkuyla yasacakmiyiz acaba bulaştimi diye( Zaten doktorlar anlamıyorlar hic bir şey yok deyip gönderiyorlar.

Evet gidip parça aldiracam mejbur. Sizde neresinde dilinizdemi çıktı? Bide doktor söyledi öpüşürsen başkasina bulastirirsin dedi. Hep oylemi kalacak bulaşıcı. Ömür boyunca korkuyla yasacakmiyiz acaba bulaştimi diye( Zaten doktorlar anlamıyorlar hic bir şey yok deyip gönderiyorlar.
Dilin altında damak kısmında var benim. İsteyince parça almıyorlar bunda bir şey yok diye. Israr da ettim normal diyip gönderdiler. Evet doktorların anladığı bir şey yok doktor gezmekten yoruldum ben de

Dilin altında damak kısmında var benim. İsteyince parça almıyorlar bunda bir şey yok diye. Israr da ettim normal diyip gönderdiler. Evet doktorların anladığı bir şey yok doktor gezmekten yoruldum ben de
Ben gittiğim doktora giderseniz belki parca alır. İstanbulda yaşıyorsaniz. Çünkü parca alaçam dedi istersen

yada bazi hastanelerde simir temizsse baska biseye gerek duymuyor arkadasimin simiri anormal.ciktidiye hpvye gönderdi simir temiz ciksaydi hpvye gerek yoktu dedi yani bu celiskiyi anlayamıyorum
Benim smear temiz hpv 16 pozitif çıktı ben de bunu anlamıyorum. Doktor şansa hpvye de bakalım demese smear temiz geldi o zaman hpvye gerek yok dicek ben hiç bilemice. Bence smear hpv beraber bakılmalı hiçbiri kesin değil

Siz devlet hastanesine mi gidiyorsunuz özelde sigil yakma vs fiyatı nedir

Siz devlet hastanesine mi gidiyorsunuz özelde sigil yakma vs fiyatı nedir
Canım bende çok siğil olmadi 2 3 tane küçüktü ve kendiliğinden geçti bağışıklığım yükselince.. devlete gitmiyorum canım ankarada doktorum özel muayenehanesi var istersen tavsiye ederim çok memnunum doktorumdan

sizde kesin olarak agiz icine hpvmi dedi doktor
Kesin hpv demedi. Ama şu dilimin altinda fazla çıkıntılar var. Elle çekince uzuyorlar. Her gün sirkeyle yaktım. Baya azaldı sanki. Doktor dediki benziyor papilloma olabilir yada olmayabilir. Onun için patolojiye göndermek lazim. Ordan siğil çıkarsa yakilabiliriz, Ama zararlı yaktirmak, boğaza doğru kaçabilir buharla dedi. Gargara yapmayi önerdi. Başka bir doktor bir şey yok, bunlar herkeste var korkma takma kafana dedi. Hpv yi almış olsan bile bir senede atarsın deyip gönderdi. Ne yapacagimi şaşırdım.

Bende jilet ile aliyoum hafif bir şekilde sigillere degdirmemeye çalışıyorum
jilet kesinlikle kullanmayın varsa siğil. olmayan kısmada bulaştırırsınız. siğilleri yaktırın ve sonra lazer epilasyona başlayın . başlayabilirseniz.

X