- Konu Sahibi ozlemsss381
Öncelikle o kadar açıklayıcı ve güzel anlatmışsınız ki çok teşekkür ederim..benim anlayamadığım bi şey var..klitoris orgazm dedikleri sadece klitoris ile orgazm olma mı? Ben klasik pozisyonda daha cok orgazm oluyorum ama klasik pozisyonda aynı zamanda klitoris de el ile değil ama sonuçta partner üstte olunca bi şekilde klitoris e değmiş ve baskı yapmış oluyor vücudu bu yüzden benim olduğum orgazm şekli hangisi oluyor? Bir de diyelimki dogy pozisyonu mu neysş adı onda klitoris e hiçbir şekilde vücut veya ten ile temas olmadığı için asla orgazm olamıyorum mesela? O zaman ben hiç vajinal orgazm olmuyorum öyle mi? Dogy pozisyonunda da belli bir süreden sonra aşırı baskı varmış gibi hissediyorum içimde idrar gelme hissine yakın ama tabi bu histen sonra karşı tarafın işi hemen hemen bitmiş oluyor belki daha da uzun sürse vajinal orgazma ulaşır mıyım acaba o pozisyonda? Üstte olma pozisyonu yaşamıyorum çünkü biraz kiloda dolayıDaha şiddetli şekilde doyuma ulaşmak için.
Vajinanın 7-8 santim girişinde üst bölgede tırtıklı bir bölge var. O bölgenin uyarılması lazım ayrıca. O bölge uyarıldığı zaman idrar yapma hissi oluşur, bu histen sonra daha seri şekilde penis girişi-çıkış yapmalı. Vajinanın daha dar şekle gireceği pozisyonlarda , penisin vajinayı daha rahat şekilde kavrayacağı gireceği pozisyonlarda vajinal orgazma ulaşmak mümkün.
Denediniz denediniz bir türlü vajinal orgazma ulaşamadınız diyelim. Bu kez şunu deneyebilirsiniz. İyi bir ön sevişmeden ve klitorisin iyice uyarılmasından sonra partnerinizden vajinanın 7-8 santim girişteki üst bölgesini işaret parmağıyla (işaret parmağıyla bir insanı çağırır gibi) temas etmesini isteyin.
Kendim yönlendirmelerim sonucu vajinal orgazmı yakalabildim.Her kadının bu zevki yaşamasını dilerim.