vajinadan gaz çıkması

Biraz kaba anlatmılsın evet ama normal konu sahibi . Benımde bazen olur ..

Evlimisin ? ilişkiden sonra oluyor genelikle..
abdest bozan bir durum değildir mesela bu olay.

Azıcık araştırdım da cidden varmış şaka gibi. Resmen penisten gaz çıkıyormuş ay ömrü hayatımda daha ne duycam acaba. :confused:
Bende abdesti bozan halleri okurken öğrenmiştim :)
Gaz cikarirken kontrol edip tutabiliyorsun.
Diğer bölgeden fırt diye çıkıyor. Kokusuz ve pis sayilmiyormus

Normal bir durum konu sahibi merak etmeyin.

Bazı insanlar için kelimeler önemlidir, bende o..mak şeklinde kullanılmasından asla hoşlanmıyorum ve rahatsız oluyorum o kelimeden, kaba çünkü. Gaz çıkarmak denilebilir.

yardımcı olmak yerine bi süru sey yazıldı gecin dalganızı gaz cıkarmak deyince ne farkı var . o an o geldi aklıma

ilişki sırasında olandan bahsetmiyorum ilişki esnasında olmuyor

Şimdi kalcamizdan çıkamayan sıkışan gaz on tarafa gelip aradan kaçıyor.ancak bu kadar bilimsel a nlatabilirdim.rahatsız ediyor sa gaziniz gelince hafifçe öne doğru egilin kalça etleri açılsın gazi niz öne kaçmasın

ilişki sırasında olandan bahsetmiyorum ilişki esnasında olmuyor
Belki enfeksiyon vardır canım akıntı nasıl normal mi yoksa daha farklı mı kokusu kıvamı önemli. Ağır kokulu ve yeşil ya da sarı süt kesiği gibi akıntı var mı? Evet se cevabın mantar enfeksiyonu geçiriyor olabilirsin o gaz çıkıyor durumu da bundan kaynaklanıyor olabilir.

Şimdi kalcamizdan çıkamayan sıkışan gaz on tarafa gelip aradan kaçıyor.ancak bu kadar bilimsel a nlatabilirdim.rahatsız ediyor sa gaziniz gelince hafifçe öne doğru egilin kalça etleri açılsın gazi niz öne kaçmasın
aslında bende böyle bişey mi acaba diye her pozisyonu denedim arkadaslar dalga gecti ayakta mı yatarak mı gazını yapıyosun diye . acaba kalçadan cıkamayınca öne geliyorda ben vajinadan cıkıyor gibi mi hissdiyorum ki

Ne kadar da komik bulunmus, dalga gecilmis. Hani ilkokulda biri boyle bir laf eder saatlerce sacma sapan gulerdik oyle olmus. Ilginc. Neyse
Yukaridaki yoruma katiliyorum. Pozisyonla alakali bence de. Uygun pozisyona gecebilirseniz o an olacagini sanmiyorum. Ek baska sikayetleriniz varsa kadin dogum doktoruna basvurun.

aslında bende böyle bişey mi acaba diye her pozisyonu denedim arkadaslar dalga gecti ayakta mı yatarak mı gazını yapıyosun diye . acaba kalçadan cıkamayınca öne geliyorda ben vajinadan cıkıyor gibi mi hissdiyorum ki
Bence pozisyonuzla alakalı v ajinadan cikmiyor

arkadaşlar osuracağım zaman tam cıkacakmıs gibi oluyor ve vajinadan cıkıyor özellikle ayaktayken .. wc de yada yatarken normal yerden çıkıyo . acaba neden tek bende mi var bu sıkıntı?
Vajina egzersizi denilen bi egzersiz var canım. Netten araştır bi istersen. Oradaki kasları sıkılaştırıyor. Belki yardımcı olur.
İlişki esnasında olsa yanlış açıdan dolayı gaz birikmesi diye okudum ama normal anlardaysa kasların gevşektir belki. Denemekle bişy kaybetmezsn yani.

Evlimiz vajinada hava boslugu oluyor cok nadir bende de olmustur ama. Osu.... la alakasi yok minnak bir ses sadece

X