vajinadan gaz çıkması

o gaz vajinandan çıkmıyor sen öyle sanıyorsun gaz normal yerden çıkamak stiyor ama popolar çıkış yolunu kapattıgı için mecbur ordan kayıp vazina tarafına geliyor eğer gaz çok şiddetliyse ondan öyle oluyor normalde şiddeti az sa popodan çıkır fıst diye ama şiddetliyse patır patır vajina tarafında çıkıyor gibi olur :KK17:

o gaz vajinandan çıkmıyor sen öyle sanıyorsun gaz normal yerden çıkamak stiyor ama popolar çıkış yolunu kapattıgı için mecbur ordan kayıp vazina tarafına geliyor eğer gaz çok şiddetliyse ondan öyle oluyor normalde şiddeti az sa popodan çıkır fıst diye ama şiddetliyse patır patır vajina tarafında çıkıyor gibi olur :KK17:
Yahu olur mu öyle şey

Kızlar aslında bende bu durumu iki üç kez yaşadım. Neden olduğunu anlamadım ama şöyle bir durum var birleşme esnasında içerde hava olduğunu hissettim. Birleşme dışında böyle bir durumla karşılasmadim. Çocuk dogurmadim, ve dördüncü birleşmemde filan böyle bir durum yaşadım bilen varsa aydınlatsin bizi

Normal bir durummu

X