- 28 Şubat 2011
- 13.687
- 14.481
Bundan bos yorum olamazdıNe allah allah hakli bos yorum atmayin millete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan bos yorum olamazdıNe allah allah hakli bos yorum atmayin millete
Yahu olur mu öyle şeyo gaz vajinandan çıkmıyor sen öyle sanıyorsun gaz normal yerden çıkamak stiyor ama popolar çıkış yolunu kapattıgı için mecbur ordan kayıp vazina tarafına geliyor eğer gaz çok şiddetliyse ondan öyle oluyor normalde şiddeti az sa popodan çıkır fıst diye ama şiddetliyse patır patır vajina tarafında çıkıyor gibi olur
Bu efsane konuyu senin efsane yorumunu cevaplayarak hortlatmak istedim xhxhxjjcjcVajinadan gaz cikmasini duydum da "osu... zaman" diye belirtmeniz şart miydi mesela?
Ilahi yaBu efsane konuyu senin efsane yorumunu cevaplayarak hortlatmak istedim xhxhxjjcjc
Normal bir durummuo gaz vajinandan çıkmıyor sen öyle sanıyorsun gaz normal yerden çıkamak stiyor ama popolar çıkış yolunu kapattıgı için mecbur ordan kayıp vazina tarafına geliyor eğer gaz çok şiddetliyse ondan öyle oluyor normalde şiddeti az sa popodan çıkır fıst diye ama şiddetliyse patır patır vajina tarafında çıkıyor gibi olur
Alın benden de o kaa yıkıkıyor yorumlar koptummmValla ben yorumlara gülüyorum
Rahatsızlığıniz geçti mi acaba doktora falan gittiniz miarkadaşlar osuracağım zaman tam cıkacakmıs gibi oluyor ve vajinadan cıkıyor özellikle ayaktayken .. wc de yada yatarken normal yerden çıkıyo . acaba neden tek bende mi var bu sıkıntı?
Uslubunuza dikkat edintamm yardımcı olan yazsın canımı sıkmayın daha fazla
Konudaki yorumlad cidden efsane gülmekten gözümden yaş geldiBu efsane konuyu senin efsane yorumunu cevaplayarak hortlatmak istedim xhxhxjjcjc
Cinsel ilişkiden sonra mı oluyorarkadaşlar osuracağım zaman tam cıkacakmıs gibi oluyor ve vajinadan cıkıyor özellikle ayaktayken .. wc de yada yatarken normal yerden çıkıyo . acaba neden tek bende mi var bu sıkıntı?
susturucu takarkadaşlar osuracağım zaman tam cıkacakmıs gibi oluyor ve vajinadan cıkıyor özellikle ayaktayken .. wc de yada yatarken normal yerden çıkıyo . acaba neden tek bende mi var bu sıkıntı?