vajinadan gaz çıkması

Tenasul gazı deniyor ona kadin ve erkekde de görülür. Bi saglik sorunu degil.
Hatta dinimizde abdest bozan hallerin dışında kalır bu durum.
Azıcık araştırdım da cidden varmış şaka gibi. Resmen penisten gaz çıkıyormuş ay ömrü hayatımda daha ne duycam acaba. :confused:

Ameliyatliysa üstüne çok gitme, psikolojisi bozulabilir sfsffsfs
Ay Allahım vallahi doğuracağım gülmekten yemin ederim şu yorumlar çok fena :KK70: :KK70:

Konu sahibi bu yaşadığın çok normal bir durum. Ama içim rahat etsin diyorsan bir kadın doğum uzmanına gidebilirsin. Ben de bazen ilişki sırasında oluyor ama normal de olmadı hiç belki sana öyle geliyordur :bicak: Z zuhalix

Osurmak kelimesinde ne var anlamıyorum kimse osurmuyo mu fnfjfbd
Tabi ki herkesin yaşadığı doğal bir eylem ama bizi hayvandan ayıran yönümüz birim aklımızı kullanarak nezaket kuralları çerçevesinde konuşmamızdır. Saygı duymak, saygı göstermek, düşünceli olmak hep bunlar bizi daha insan yapar. Sevgiler

Tabi ki herkesin yaşadığı doğal bir eylem ama bizi hayvandan ayıran yönümüz birim aklımızı kullanarak nezaket kuralları çerçevesinde konuşmamızdır. Saygı duymak, saygı göstermek, düşünceli olmak hep bunlar bizi daha insan yapar. Sevgiler
Osurmak kaba bı kelime değildir hakaret etmemiş konu sahibi herkes terslemis yine tebrikler

X