- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
abovvtamm yardımcı olan yazsın canımı sıkmayın daha fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abovvtamm yardımcı olan yazsın canımı sıkmayın daha fazla
Erkekte nasıl oluyor?Tenasul gazı deniyor ona kadin ve erkekde de görülür. Bi saglik sorunu degil.
Hatta dinimizde abdest bozan hallerin dışında kalır bu durum.
Onu bende bilmiyorum :)Erkekte nasıl oluyor?
Yazarken osu.. zaman diye başlaması lazım amaHic googlea yazmayi dusundunuz mu bu basligi?
Şöyle bir düşündüm de prrrfrrrffrrErkekte nasıl oluyor?
Azıcık araştırdım da cidden varmış şaka gibi. Resmen penisten gaz çıkıyormuş ay ömrü hayatımda daha ne duycam acaba.Tenasul gazı deniyor ona kadin ve erkekde de görülür. Bi saglik sorunu degil.
Hatta dinimizde abdest bozan hallerin dışında kalır bu durum.
Ay alemsin :)Yazarken osu.. zaman diye başlaması lazım ama
Kahkaha attım resmen.
Benim vajişim çok uslu ses yapmıyor. Ama popişim için aynı şeyi söyleyemem, ceza vermeye kalksam başedemem. Zaten ameliyatlı o yüzden popişime laf söylemiyorum.
Ameliyatliysa üstüne çok gitme, psikolojisi bozulabilir sfsffsfs
Pipişlerinin ucundaki yarıktan çıkıyor sanırımErkekte nasıl oluyor?
Ooooo sıkmayınn hanfendinin canınıtamm yardımcı olan yazsın canımı sıkmayın daha fazla
Ay Allahım vallahi doğuracağım gülmekten yemin ederim şu yorumlar çok fenaAmeliyatliysa üstüne çok gitme, psikolojisi bozulabilir sfsffsfs
Tabi ki herkesin yaşadığı doğal bir eylem ama bizi hayvandan ayıran yönümüz birim aklımızı kullanarak nezaket kuralları çerçevesinde konuşmamızdır. Saygı duymak, saygı göstermek, düşünceli olmak hep bunlar bizi daha insan yapar. SevgilerOsurmak kelimesinde ne var anlamıyorum kimse osurmuyo mu fnfjfbd
Osurmak kaba bı kelime değildir hakaret etmemiş konu sahibi herkes terslemis yine tebriklerTabi ki herkesin yaşadığı doğal bir eylem ama bizi hayvandan ayıran yönümüz birim aklımızı kullanarak nezaket kuralları çerçevesinde konuşmamızdır. Saygı duymak, saygı göstermek, düşünceli olmak hep bunlar bizi daha insan yapar. Sevgiler