- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.580
Hiç takip etmiyorum kendisini. Biraz anlamak için ufak tefek yazılarını okumuştum ezbere dayalı bilgiler yazmış ama işte aşk doktoru. :dabowww haberin yok mu zengo koca ariyorum konusunu twitterde paylasmis xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç takip etmiyorum kendisini. Biraz anlamak için ufak tefek yazılarını okumuştum ezbere dayalı bilgiler yazmış ama işte aşk doktoru. :dabowww haberin yok mu zengo koca ariyorum konusunu twitterde paylasmis xD
1387 ziyaretçi sayısı nedir arkadaş ya ne meraklı insancıklar varmış. Tribünler yıkılıyor şu an
Bütün kızlar değil canim yalnisin var bütün oğlanlar olması lazım zira hepsi akbaba gibi eksisozlukten üşüştü konuyahuhahayaattt bütün kizlar toplandik toplandikk sorduk niye zirtlattikk zirrtt yaptik zort yaptik
Ay deminden beri gülüyorum tövbe Yareppim
açık açık yazmış bi de
Hic googlea yazmayi dusundunuz mu bu basligi?
Pipişlerinin ucundaki yarıktan çıkıyor sanırım
tamm yardımcı olan yazsın canımı sıkmayın daha fazla
başınıza gelsinde görün
Sandalyeden düştüm annemlerin yanında koparttınız beni kızlar :)) bu arkadaşı ocak dışı yaparak ekşi sözlüğe iteleyelim bence
https://eksisozluk.com/am-fortlamasi--107451
osuracağım zaman
Tenasul gazı deniyor ona kadin ve erkekde de görülür. Bi saglik sorunu degil.
Hatta dinimizde abdest bozan hallerin dışında kalır bu durum.
Azıcık araştırdım da cidden varmış şaka gibi. Resmen penisten gaz çıkıyormuş ay ömrü hayatımda daha ne duycam acaba.
hafif gülmeler oldu ama niye bende 2.04 koptum adamın ayak hareketi dağıttı beni..Sondakiler kesin bizden.
Aşmış adamlar ya... 2.04e kadar kendimi geliştirmişim. Video başında gülmedim.
Bu benim ciddiyet testim.