vajinadan gaz çıkması

Yorumları okurkenki halim
téléchargement.jpeg

Z zuhalix
Canım gülmekten zor cevap verdim pardon :)))
O dediğin herkeste olur
Ki
Özellikle ilişkide çok olur
Bacaklarını mum duruşu yap
Sora ayağa kalk
O sesi duyarsın
Hava çıkıyo işte

Ya gaz çıkarmak dünyanın en doğal eylemi tabi ki.. Fakat bunu direk
''osurmak'' olarak yazmak bir kadına yakışmıyor bana göre. Kimse ciddiye alıp cevap vermedi kullandığı üslup yüzünden. Fake konu sanıyoruz böyle olunca, neye inanacagimizi şaşırdık.
Neyse kusura bakma konu sahibi. Normal birşey o herkeste olabilir.

Ayrıca sen nasıl osuruk dersin? Pembiş osurukcuk demen gerekiyordu çünkü hepimiz osurucukçuk yapınca coco chanel kıvamında pempemsi, üst notalarda sandal ağacı ylang ylang alt notalarda da portakal ağacı, Yasemin şeklinde yapıyoruz!

Ayrıca sadece wc’de yapıyoruz. Olurda yanlışlıkla yatakta yaparsak kokan nevresimleri yakıyoruz. Ayakta yapanlara diyecek sözüm yok. Ben oturarak yapıyorum.

Ayrıca sadece wc’de yapıyoruz. Olurda yanlışlıkla yatakta yaparsak kokan nevresimleri yakıyoruz. Ayakta yapanlara diyecek sözüm yok. Ben oturarak yapıyorum.
Ben de wcde hep oturarak yaparım, zinhar yatakta yapmam eğer yaparsam ceza veriyorum popişime ve vajişime:KK70:

Ben de wcde hep oturarak yaparım, zinhar yatakta yapmam eğer yaparsam ceza veriyorum popişime ve vajişime:KK70:
:KK48::KK48::KK48:
Benim vajişim çok uslu ses yapmıyor. Ama popişim için aynı şeyi söyleyemem, ceza vermeye kalksam başedemem. Zaten ameliyatlı o yüzden popişime laf söylemiyorum.

X