- 28 Şubat 2011
- 13.687
- 14.481
İlişki sırasında olmuyormuş ama onun. Yellenecegi zaman yel ters köşe yapıyormuşiliski sirasinda iceride biriken hava disari cikiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlişki sırasında olmuyormuş ama onun. Yellenecegi zaman yel ters köşe yapıyormuşiliski sirasinda iceride biriken hava disari cikiyor.
Ay deminden beri gülüyorum tövbe Yareppim
İlişki sırasında olmuyormuş ama onun. Yellenecegi zaman yel ters köşe yapıyormuş
Allah iyiliğini versin...
Çok güldürdün beni
Hoş geldiniz mahalle kavgasınatamm yardımcı olan yazsın canımı sıkmayın daha fazla
Kuzum trol, yani os.. Tarzi kelimeler benim yazdigim gibi yazilir ayip olmasin kaba olmasin diye sen olaya birden dalinca millette şaşırıyor cit kirildim degiliz ama hos durmuyor konuda o bakimdanyeni uye oldum fake havan var derken ??
Karnım ağrıdı gülcem diyeNeden yatakta bilinçli gaz cikariosun git tuvalette yap leş gibi kokar ayol. Ayaktaykende yaptığına göre olur olmaz heryerde bırakıyon heralde
Lütfen güldürmeyinİlişki sırasında olmuyormuş ama onun. Yellenecegi zaman yel ters köşe yapıyormuş
Benin’de zaten regl ağrıyoduKarnım ağrıdı gülcem diye
Bu normal bir durumbaşınıza gelsinde görün
Valla akşam akşam bayılıyorum bu hazır cevap kk kadınlarınaBenin’de zaten regl ağrıyodu
Okuyamıyorum gülmekten