bu forumda okumusdum biri star white diye bir krem kullanmis o beyazlatiyormus isede yaramis bende alicamcanım benımde cok kokuyor akıntımda var doktora gittim igne verdı kullandım yinede akıntı oldugunda koku yapıyor bende yakında evlenecegım ama bu koku yüzünden cok tedirginim ve baska biesey daha genıtal böylgem diger ten bölgeme gore biraz koyu rengte bu normalmı sizdede böylemı özelıme yazarmısınız
Bebek Yağı: Not: Bebek yağlarını vajinanızın içerisine dahili olarak uygulamayın. Vajina çevresine masaj yaparak uygulandığında bebek yağı işe yaramaktadır. bunuda internetten okudum simdi :))
Bebek Yağı: Not: Bebek yağlarını vajinanızın içerisine dahili olarak uygulamayın. Vajina çevresine masaj yaparak uygulandığında bebek yağı işe yaramaktadır. bunuda internetten okudum simdi :))
ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum. banyoda önce sirkeyle silip sonra şampuanla yıkıyorum
şu aralar hafif geçiyo enfeksiyonum
bi sorun olmadı şimdiye kadar
*** kızlar bu arada günde 1 madensuyu için. idrar yollarını temizliyor,koku azalır.hem kemiklere faydalı hemde cildimize
nilttcim, biliyorsun benim de enfeksiyon problemim var
bende bu jelden alsam iyi gelir mi?
watsonda da intim jel var o nasıl canım?
bi arkadasım kokudan dolayı doktora gitmişti kültür testi yapıldı doktor sabun sürüyomusun diye sormus oda hayır demiş ama normalı böle degılmısbize lifle uzun uzun yıkadıgını söyle sabun kullanmak cok zararlıymıs bakteri oluşumu yapıyomuş :S neyse en güzeli duru suyla temızlemekmiş