Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum. banyoda önce sirkeyle silip sonra şampuanla yıkıyorumşampuanla yıkaman o bölgede sorun yaratabilir sivilcelenmelere ve benzeri sorunlara yol acabilir canım. Bence sadece vajinaya özgü şampuanlar var onlarla yıka
Bende seba med intim.jel müdavimiyim.
Çok şükür koku sorunum hiç olmadı ben vajinal enfeksiyon geçirmiştim dr da bunu önermişti
gerçekten çok faydalı,vajina florasını dengeliyor..Ama asla başka bişey sürmeyin o bölgeye..Aslında su bile yeterli kendini temizleyen bi organ ama biz kadın milleti temiz olalım diye elimizden geleni yapıyoruz..
bildiğim kadarıyla erkekler bu kokudan çok etkileniyorlar aslında..
bize kokuyormuş gibi geliyor ama o salgı salgılandıkça onun tadını ve kokusunu alınca daha da tahrik oluyorlar diye biliyorum..
Ben de öyle biliyorum. Vajinanın koku salgılamasının nedeni de erkeği dişiye çekip üremeyi sağlamak diye geçiyor. Bu durumda erkekler bizim şikayetçi olduğumuz kadar bu kokudan yakınmasalar gerek..
bebe yagı surerim ben zararı yoktur diye dusunuyorum sonucta bebekler icinde kullanılıyor kokuyuda engelliyor memnunum
bebe yagı surerim ben zararı yoktur diye dusunuyorum sonucta bebekler icinde kullanılıyor kokuyuda engelliyor memnunum