anlamayacak bir şey yok. her şey açık. bir vajinan var :) adet sorunun için ise gerçek bir doktora gitmelisin.Bu konuda çok araştırma yaptım.ama ben de anlamis değilim :-(
belki konu sahibi yanlış hatırlamıştır vajina nasıl olmaz yaVajinanın tam olarak ne manaya geldiğini bilirsek idrar çıkışını da kapsadığını bilebilirdik. Zira, konu sahibine rahmin yok denmemiş, vajinan yok denmiş.
dahası, böyle talihsiz bir cümle kurmamak için doktor olmaya gerek yok diye düşünüyorum. sizin dediğiniz de bir alternatif tabii.. neden olmasınbelki konu sahibi yanlış hatırlamıştır vajina nasıl olmaz ya
tövbe tövbe
idrar çıkışını kapsamaz, yıllarca anatomi dersi aldımVajinanın tam olarak ne manaya geldiğini bilirsek idrar çıkışını da kapsadığını bilebilirdik. Zira, konu sahibine rahmin yok denmemiş, vajinan yok denmiş.
memnun oldum. en sevdiğim üye tipi! konu aydınlandı bu yorumla.idrar çıkışını kapsamaz, yıllarca anatomi dersi aldım
o vajina değil vulvaVajinanın tam olarak ne manaya geldiğini bilirsek idrar çıkışını da kapsadığını bilebilirdik. Zira, konu sahibine rahmin yok denmemiş, vajinan yok denmiş.
neden bahsediyosunuz? amacınız ne?o vajina değil vulva
vajina kadınların dış genital organıdır, idrar yapılan yer üretra, ikisi farklı yerler.
nasıl amacınız ne??neden bahsediyosunuz? amacınız ne?
konuya ve konu sahibine cevap yazın. bnm yaptığım gibi. vajina konusuna da biraz daha göz atın. konu başlığı maksadını aşıyor sayenizde.nasıl amacınız ne??
yazdığınızı düzeltiyorum, daha açıklayıcı olarak, anlaşılmıyor mu?
konuya ve konu sahibine cevap yazın. bnm yaptığım gibi. vajina konusuna da biraz daha göz atın. konu başlığı maksadını aşıyor sayenizde.