vajina yokluğu

Çünkü böyle bir tanıya psikolojik olarak hazır olmak kolay değil. Tanı kesinlestiğinde bunun cerrahi müdahaleye kadar giden durumları var. Hem psikolojik hem de bedeni sıkıntı yaşayacaksiniz anlayacağız. Benim için kolay bir şey değil

Ben bildiğim olayı anlatayım.Bir arkadaşın ev arkadaşından varmış bu durum.Anlatmıştı .Adet olamayınca aile kızı doktora gotryor.14-15yaslarinda normal bayanlarda olan karin içine ilerleyen giriş yok ve yapışık dışardan herşey normal ama.Ameliyat olmuş kız,giriş açılmış rahimdeki anomaliler düzeltilmiş.Yapay p.n.s alet varmış bikac tane bunlarla belli zamanlarda fizik tedavi uygulaması yapmak zorunfaymis ki bu konuyu tv de bir doktordan duymuştum ,işin vardı tam seyredemefim.
Adet görmüyor ve gormiuecekmis.Çocuk olmayacakmış ve bazen çok ağrısı oluyor çok ilaç kullanıyor hergün derdi arkadaşım.
NOT:Aklımda kalanları yazdim,yanlışliklar varsa affola ki kesin yanlışın vardır.

Deryaderya nın anlattıklarını yaşayan bir arkadaşım var. Yalnız o adet oluyor. Arkadaşın dediği gibi ilerleyen giriş yok, ameliyat olmuş. Arkadaşım, daha çocuk yaşlarda kadın hastalıklarıyla ilgili bir rahatsızlık yaşadığını, hastanede yatarken bile onca kadın arasında tek çocuk olduğunu o dönemlerde birtürlü anlayamadığını anlatmıştı. Şuanda adet olduğunda çok fazla hassas davranıyor. Bazen de adet döneminde ameliyat yerinin ağrıdığını söylüyordu. Ameliyat yerinin yapışmaması içinde ya derya arkadaşın anlattığı gibi bir yöntem ya da evlenmesi gerektiğini söylüyordu. Siz bilinçli bir insansınız neyin ne olduğunun farkındasınız. Elbette hiç kolay değil, umarım en kısa zamanda şifa bulursunuz.

Deryaderya nın anlattıklarını yaşayan bir arkadaşım var. Yalnız o adet oluyor. Arkadaşın dediği gibi ilerleyen giriş yok, ameliyat olmuş. Arkadaşım, daha çocuk yaşlarda kadın hastalıklarıyla ilgili bir rahatsızlık yaşadığını, hastanede yatarken bile onca kadın arasında tek çocuk olduğunu o dönemlerde birtürlü anlayamadığını anlatmıştı. Şuanda adet olduğunda çok fazla hassas davranıyor. Bazen de adet döneminde ameliyat yerinin ağrıdığını söylüyordu. Ameliyat yerinin yapışmaması içinde ya derya arkadaşın anlattığı gibi bir yöntem ya da evlenmesi gerektiğini söylüyordu. Siz bilinçli bir insansınız neyin ne olduğunun farkındasınız. Elbette hiç kolay değil, umarım en kısa zamanda şifa bulursunuz.

Acaba o arkadaşınız da benim gibi adet görüyor mu yoksa ameliyattan sonra mı adet görmeye başlamış?

QUOTE="ChocolateMilk, post: 37323633, member: 410164"]Sanıyorum ki arkadaşım ameliyat olduktan sonra adet görmeye başlamış.[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım.

Pardon da kendimi parmaklamayacak ya da biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceksem vajina ne işime yarayacak. Zaten adet görüyorum. Yani vajina olmaması yavrum sen grip oldun demek gibi değil yani. Az empati yapın. Ben bunun kesin tanısı almak için kaç kere randevu aldım ve gidemedim. Gereksiz konuşacaksaniz çenenizi kapamanızi rica edicem
usluba dikkat!
Cene kapatin felan yakisiksiz laflar
senden cok dert ettik fikir firtinasi yaptik.
sen daha neyin oldugunu ogrenememissin ogrenmeyede nedense pek bir tembelsin.
burda laf yaristiracagina git de neyin var neyin yok ogrenin

jinekoloji bölümünde okumuştum bi kaç konu böyle.bazılarının rahmi yoktu sadece.bazılarının rahimle birlikte yumurtalık.bazılarında da vajinanında 1/3 kısmı vardı sadece.yani hatırladığım kadarıyla.tabi sadece vajina yokluğunu ilk kez duyuyorum.ordan araştırın isterseniz.hiç adet olamayanların konularını araştırırsanız rastlayabilirsiniz.

usluba dikkat!
muhatap alıp cvp yazmak yerine 3 kere KİB'ledim o mesajı ama kimse ilgilenmedi sanırım ya da bir sakınca görülmedi üslupta. bir kez daha teşekkürler, aynı fikirdeyiz.

usluba dikkat!

raporum reddedilmiş, üslupta hakaretvari bir içerik yokmuş :)

raporum reddedilmiş, üslupta hakaretvari bir içerik yokmuş :)
Burdan su sonuc cikar
demekki bu sitede cani istiyen isteyene kapa ceneni der ve bu siradan bir cumledir.
ha ama biz desek belki pasiflestiriliz .o zamanda hakkimiz nedir ve ne yapmamiz gerekir bilemedim.
gecenlrrde bir pasiflestirildim.ama hala neden oldugunu anlamadim.
bide bisey sorucam size bu kib dediginiz nasil yapiliyoro_O

her mesajın altında K.İ.B seçeneği var. mesela benim bu mesajımın sol altında göreceksiniz. tıklayınca "Rapor nedeni?" diye soruyor. kısaca açıklayıp gönderiyorsunuz. inanın yine aynı şeyi düşündük. Ben de bu cümlede rahatsız edici bir üslup olmaması dolayısıyla sıkışınca muhataplarıma "Kapayın çenenizi" dememin bir hak olduğu fikrine vardım. yöneticileri anlamıyorum bazen. :KK12:

her mesajın altında K.İ.B seçeneği var. mesela benim bu mesajımın sol altında göreceksiniz. tıklayınca "Rapor nedeni?" diye soruyor. kısaca açıklayıp gönderiyorsunuz. inanın yine aynı şeyi düşündük. Ben de bu cümlede rahatsız edici bir üslup olmaması dolayısıyla sıkışınca muhataplarıma "Kapayın çenenizi" dememin bir hak olduğu fikrine vardım. yöneticileri anlamıyorum bazen. :KK12:
Bosverelim en iyisi:KK49:guzel kafamizi boyle seylere yormayalim
kiz dertlenecegine biz dertlendik ustune bide hakaret isittik bide kulupten onemsenmedik:KK73:demekki kimse icin fazla kafa yormiycaz cenemizi kapayip yolumuza bakicaz:KK75:

Bosverelim en iyisi:KK49:guzel kafamizi boyle seylere yormayalim
kiz dertlenecegine biz dertlendik ustune bide hakaret isittik bide kulupten onemsenmedik:KK73:demekki kimse icin fazla kafa yormiycaz cenemizi kapayip yolumuza bakicaz:KK75:
:KK70:haklısın ya yerim seni ben :KK72: çok da tın :KK59:

X