Üzüntüm mutluluğumu aştı…

İşte sonra bu erkekleri evde birşeyin ucundan tutmayı lütuf sayan bir bardak suyunu almaya erinen nereden böyle oluyor anlıyoruz .Hiç sevmiyorum böyle kadınları özür dilerim.Anneniz ama.Sonra gelinin başına kaktırıyor süs bitkisi gibi çorabını kirli sepetine atmaktan aciz oğlunu .

Neden kendinizi tutuyorsunuz? Sizde bir şey yapmayın "pastayi ayırdığın oğlun yapsın" deyip keyfinize bakın. O evlat deyip ayrım yapmayayım demiyor siz annedir bı şey demeyeyim diyorsunuz ama hak etmiyorlar bu anlayışı falan.

Yedirmeye pışmışlamaya para sıvamaya gelince erkek evlat ama bakıma işlerinin görülmesine gelince kız evlat. Kendini yıpratma. Hele ki yorgun argın eve gelmişsin o halde iş falan yapma. Ben zamanında kendimi paraladım ama aklım başıma geldi. Bana nasıl davranıyorsa öyle davrandım şimdi ise kıymetlisi oldum. Eskiden pek de değerim yoktu tabii. Çünkü neye ihtiyacı varsa köle gibi anında gideriyordum. Benim yorgunluğum psikolojim önemli değildi. Ne zaman ki aydınlandım (tülay kök vesilesiyle) o zaman toparladı kendini
Ay çok doluyum bu konuda ya. Cidden çok sinirleniyorum böyle anneleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…