Uzun zaman sonra pozitif mi acaba

Bende olmadim bekliyorum belki yarın gebelik testi yaparim bende formlarda arastiriyordum gec döllenme durumu olabiliyormuş kimisi bir hafta sonra kimisi 15 gun sonra bile negatif ten sonra pozitif gorebiliyormus bekleyim dedim zaten baska carem yok gebelik testleri yanıltıcı olabiliyormus bazen ve aldigin testin diğerine bak 5 en az olunca gözüküyor bekli kan degerin yukselir inşallah bir hafta 5 gun bekle tekrarla koyulaşma olursa umut var demek

İkimizde aynıyız desenehala belirsizlik. Ama olsun benim içim ferah yani çok inanıyorum güzel haberler alacağımızasende içini ferah tut canım benim bol bol dua et içini rahatlat

İkimizde aynıyız desenehala belirsizlik. Ama olsun benim içim ferah yani çok inanıyorum güzel haberler alacağımızasende içini ferah tut canım benim bol bol dua et içini rahatlat
Ben hissetmiyorum kendimde olursa sürpriz olur inşallah guzel sonuclarimiz olur supriz olur

Ben hissetmiyorum kendimde olursa sürpriz olur inşallah guzel sonuclarimiz olur supriz olur
Ayy deme oyleeçünkü ben senin içinde güzel hissediyorumbak gör çok güzel olacak Allah'ın izniyle. Sadece vaktini ve zamanını bekliyor

Benim de testim böyle çıktı ne anlamam gerekiyor

Eklentiler

• IMG_6304.jpeg
    180,6 KB · Görüntüleme: 14
İstersen kan ver ben orda bir çizgi gördüm inşallah istedigin gibi olur kan verip emin ol yani bu marka kuruma çizgisi çıkartmıyor diye biliyorum

3.10 negatif değil ki benim bir arkadaşım 2 değerle hamile kalmış ve bebeğini kucağına almıştı geçen sene.. geç döllenme olma ihtimali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…