Beta hcg sonradan pozitife döner mi?

Ben geç yumurtlamadım doktor kontrolünde göründü 13. Gün yumurtladım 14ünde çatladı diyelim ayın 23 24üydü istünden kaç gün geçti ama ne hamileyim ne regl oluyorum😂
Evet bu duruma yorumsuz kaldim hahaha. Bende hayit otu macunu deneyecegim bu ay. Gebelik süphesinde kullanilmiyor onu bekliyorum...

Adet söktürücü masaj vardı isterseniz onu deneyin bende işe yarıyor belki sizede faydası olur

Son adet tarihi:12 Eylül
Negatif çıkan beta: 3 ekim, kandan bakıldı
Pozitif: 8 ekim hem idrar hem kan pozitif
merhaba banada bilgi verir misinz aynı durumdym 17 e ylül sona det tarihim adetim hiç gecikme olyan biriym ayrıca adete 2 gün kala test verdm negatf bugün gecikmem 3 gün geçti şaşkınım dün kan verdm yine 2 çıktı daha yükselmez herhalde değilmi

Ben de ocakta doktora gidicem çatlatma iğnesi yumurta takibi bir şeyler yapsın😂🤭
Ne durumdasın ben hala olmadım 😅 Ama 10 tane gebelik testinden sonra olmadığıma eminim vallahi kafam rahatladı kararsız kalmak daha büyük sıkıntı. Bir sonra ki ay için regl bekliyorum 🙃 Döngünün 41.gününden selamlar 😂

merhaba banada bilgi verir misinz aynı durumdym 17 e ylül sona det tarihim adetim hiç gecikme olyan biriym ayrıca adete 2 gün kala test verdm negatf bugün gecikmem 3 gün geçti şaşkınım dün kan verdm yine 2 çıktı daha yükselmez herhalde değilmi
Bunla ilgili net bir şey söylemek mümkün değil. Yumurtlama zamanınız belli mi? Takip ettiniz mi? O dönemler de ilişki oldu mu? Pcos var mı? Hepsi etkileyebilir. Beklenen adet tarihinden önce de öğrenen var adet gecikmesinden 1 hafta sonra da öğrenen var. Bence 2-3 gün daha bekleyip erken gebelik testi (predictor en iyisi diyorlar ) yapıp sonra kan verseniz daha iyi olur

Ne durumdasın ben hala olmadım 😅 Ama 10 tane gebelik testinden sonra olmadığıma eminim vallahi kafam rahatladı kararsız kalmak daha büyük sıkıntı. Bir sonra ki ay için regl bekliyorum 🙃 Döngünün 41.gününden selamlar 😂
37. Günden bildiriyorum ben de hala gelen giden yok😂😂😂 test yapmıyorum artık ikna oldum🤭

Kızlar selam bende geciktim 3 gün. Ama testlerde bir şwy yok geç döllenme olabilir mi
Döngüm 24 gündü pik 16 çatlama 17.günde oldu

Testi ne zaman yapayım peki eğer adet olmazsam. Şuan 9.gün bitti sabah negatifti. 12. Günde falan çıkar mı

Salı günüydü reglim 3 gün geçti çıkmadı. Çatladıktan 7 gün sonra regl olmam gerekiyordu ama olmadım, testlerde negatif. Anlamadım

merhaba bende adete 2 gün kala kan verdim negatif bugün 3 gün gecikti adetim siz tekrar kan verdiniz mi her şey gönlünüzce olsun

X