Uzun zaman sonra pozitif mi acaba

asu1111

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
51
9
44
Kizlar adetlerim çok düzensiz adet dönemini bilmiyorum. Bir kizim var 10 yaşında. İkinciye hamile kalamiyordum. Erken menapoz demişlerdi enson. Bende bıraktım artık uğraşmayı. Ama bu ay c life duydum. İlk defa kullandım. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. 22 23 24 25 26 gibi tarihler yumurtlama tarihlerim. Bugün test yaptım çünkü çok fazla kasik ağrılarım vardı.akintim çoğaldi bu dönemde. Göğüs hassasiyeti çok yok. Saçma sapan koku ve tiksinti ( ama anlık hemen geçiyor ) bugün üç tane test yaptım. Çizgiler hemen çıktı ama emin olamıyorum bu kadar uzun zamandan sonra c life gerçekten mucize yaşatır mi bana. Testler farklı markalar da erken gebelik testi.

Eklentiler

• 1000043642.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 1000043643.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 1000043644.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 74
Birinci test softec diye bir marka.ikinci test produktor. Üçüncü test freely erken gebelik testi

Merhaba testinizde silik bir çizgiyi ben de görüyorum bence 1-2 gün sonra sabah işk idrarla tekrar deneyip kan verin daha kesin sonuç olur gebe iseniz de şimdiden hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun ama bu markalar güvenilir mi hiç emin olamıyorum bütün gün hep acaba dedim kendi kendime

Adetinize kaç gün var?. Testler silik çıkmış henüz çok yeni hamilelik var gibi duruyor gözünüz aydın

Ben iki senedir doğru düzgün adet olmuyorum bu yüzden tam umudu kesmisken c life denemek istedim ve ilk hafta şaşılacak şey yumurtlama oldu.

C life kullanınca ilk hafta yumurtlama oluyor. Çok ekstrem biseyiniz yoksa tabii.

Adet tarihi olmadan yumurtlama günlerini nasıl tespit ettiniz?
Bende bir hafta kullandım ovulasyon testi yapım bakım oluyomu yumurtlama dedim. Bı baktım yumurtlama zamanindayim. O günleri değerlendirdik.bir hafta sonra kasık ağrısı ve akıntım başladı zaten. C life kullanmadan önce akıntım ara ara oluyordu. Ama bu hafta yoğun akıntım var

Testiniz pozitif gibi kan verin kesinleşir en azından

Yani senin anlayacağın bu iki senedir testlerde Cook pozitif silik çizgi görüp gittim hastanelereama bu sefer en büyük fark çok akıntım olmasi

Artık etrafımdaki insanlar çizgi yok bu çizgiyi bir sen goruyosun diyorlardı. Bende artık en sonunda benim gönül gözüm görüyor diye dalgaya vurmustum herseryi. O kadar bitmişti umudum yani

Tamam haklısınız pazartesi sabah ilk isim sağlık ocağına gitmek. Çok ama cokk teşekkür ederim gercekten benden başkası da çizgi gördü galiba bu sefer
Yarın evde yine bi test yapın bence benimde böyle olmuştu 1.5 sene sonra görünce inanamamıştım
Şimdi ikinci için uğraşıyorum inşallah bende görürüm bu ay pozitifi. Kullandığınız macun sanırım doktor mu tavsiye etti acaba ne için kullanılıyor

Artık etrafımdaki insanlar çizgi yok bu çizgiyi bir sen goruyosun diyorlardı. Bende artık en sonunda benim gönül gözüm görüyor diye dalgaya vurmustum herseryi. O kadar bitmişti umudum yani
En son ne zmaan gördünüz böyle çizgiyi sürekli böyle silik çizgi mi çıkıyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…