Uzun zaman sonra pozitif mi acaba

Canım pazartesi gidicem inşallah bakalım kısmet neyse o artık. Haklısın valla hiç heves falan kalmiyo insanda sürekli saçma sapan silik çizgiler yüzünden

Benim ne çıkacak acaba pazartesi randevum var gidip muayene olucam inşallah. Sonuç her ne çıkarsa çıksın ilk burdan yazicam zaten

O testlere de güven olmuyor bilmez miyim.

İnşallah sevincinden havalara uçacağın bir haber alırsın

İnşallah güzel haberlerini bekliyorum senin. Mutlaka yaz burdan canım benim
Sanırım ben artık olduğunu düşünmüyorum gölge gibi koyulaşma yok . Zor gözüküyor aman nasip gircegimiz ay artık

Eklentiler

• IMG20241222114902.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG20241222114828.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 2
Canım benim yaaa benimde böyle iste var ama netlesmiyor. Sende de var çizgi ben görüyorum çünkü hemen karamsar olmaallahin izniyle olacak inşallah kalbini ferah tutt

Hangi marka bu test
Awox die erken gebelik testi esim yinede kan ver ilac kullaniyorum die dedi kan verdim sanmıyorum ven olduguna artik ilaclarida birakcam ztn gelecek aylara artik kan sonucu pozitif olursa supriz olur inşallah senin vardir kuzum

Awox die erken gebelik testi esim yinede kan ver ilac kullaniyorum die dedi kan verdim sanmıyorum ven olduguna artik ilaclarida birakcam ztn gelecek aylara artik kan sonucu pozitif olursa supriz olur inşallah senin vardir kuzum
Awox güzel aslında bekle bakalım biraz daha canım benim gelecek inşallah güzel haberlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…