• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun zaman sonra pozitif mi acaba

Üzme kendini sağlığımız yerinde şükür bizde bir gün o hcg yi 5 in üstünde göreceğiz elbet hem senin bir cocugunda var şu hatalı testlerinde Allah cezasını versin ya hepsimi hatalı çıkar
Öyle aslında canim çok şükür sağlığımız yerinde ama bence o silik pozitif çıkaran testler çok düşük HCG yi algiliyor. Bize yalancı pozitif gibi geliyor. Aslında bizim istediğimiz testlerin hassas olması. Ki testler bence hassas. Sadece bizim HCG yukselmedigi için çok net bariz çizgi çıkartmıyor. Bu benim fikrim tabii🙈 bizde hemen seviniyoruz. Umut fakirin ekmeği misali😔

Canlar kan testi negatif çıktı😕
Üzüldüm inşallah gircegimiz ay artık demmekki test koyulasmali yoksa bi anlami yok ben daha adet olmadım dun ilaçları bıraktım insallah daha çok gecikmeden olurum belkide sen ikinciye yumurtladin ben bu gun ovulasyon testi yaptim baya silikti yumurtlama yok bekliyorum adeti inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur 🤲🤲

Üzüldüm inşallah gircegimiz ay artık demmekki test koyulasmali yoksa bi anlami yok ben daha adet olmadım dun ilaçları bıraktım insallah daha çok gecikmeden olurum belkide sen ikinciye yumurtladin ben bu gun ovulasyon testi yaptim baya silikti yumurtlama yok bekliyorum adeti inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur 🤲🤲
Amin canım benim 🤲bende bir iki gün bekleyip c life e devam edicem😔

Kizlar adetlerim çok düzensiz adet dönemini bilmiyorum. Bir kizim var 10 yaşında. İkinciye hamile kalamiyordum. Erken menapoz demişlerdi enson. Bende bıraktım artık uğraşmayı. Ama bu ay c life duydum. İlk defa kullandım. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. 22 23 24 25 26 gibi tarihler yumurtlama tarihlerim. Bugün test yaptım çünkü çok fazla kasik ağrılarım vardı.akintim çoğaldi bu dönemde. Göğüs hassasiyeti çok yok. Saçma sapan koku ve tiksinti ( ama anlık hemen geçiyor ) bugün üç tane test yaptım. Çizgiler hemen çıktı ama emin olamıyorum bu kadar uzun zamandan sonra c life gerçekten mucize yaşatır mi bana. Testler farklı markalar da erken gebelik testi.
Hafif silik ikinci çizgiyi bende görüyorum. Hamile gibisiniz muhtemelen daha çok yeni fakat çok umutlandırmayın kendinizi. Ve stres olacağınız içinde direk kan testi yaptırın bence net öğrenirsiniz. İnşallah hamilesinizdir☺️🌸

Amin canım benim 🤲bende bir iki gün bekleyip c life e devam edicem😔
C life bende kullanmıştım daha önce adet geciktirmisti kist oluşmuştu kiminde bu şekilde oluyo kiminde gebelik oluyo belki yumurtalarina faydasi oldu iki kez pik oldun keske ovulasyon testine devam etseydin belki ikinci pikde tuttururdun ☺️ bi test yapsana varsa ovulasyon yine pikse kist diebiliriZ

Yok
C life bende kullanmıştım daha önce adet geciktirmisti kist oluşmuştu kiminde bu şekilde oluyo kiminde gebelik oluyo belki yumurtalarina faydasi oldu iki kez pik oldun keske ovulasyon testine devam etseydin belki ikinci pikde tuttururdun ☺️ bi test yapsana varsa ovulasyon yine pikse kist diebiliriZ
Canım benim elimde hiç test yok🙈ama genede dışarı çıkınca alıp yaparım bir test ama pik yaptiysada gecmistir kaç gün geçti üstünden. O yüzden nasip kısmet dicem mecbur 😔

Yok

Canım benim elimde hiç test yok🙈ama genede dışarı çıkınca alıp yaparım bir test ama pik yaptiysada gecmistir kaç gün geçti üstünden. O yüzden nasip kısmet dicem mecbur 😔
Adetin gectimiydi senin
Tabi nasip artik yapicagimiz bisiy yok beklemekdeb baska

Benim adetim çok düzensiz olduğu için takip edemiyorum. Bu yüzden zaten c life kullanmıştım düzene sokmasi için yani
Ovulasyon testi yaptiysan az cok bilirsin pikden sonra 14/16 . Gun adet olunuyo aksi bi durum yoksa gecen ay tam 16. Gun olmustum ben bu ay gecti günüm bekliorum ilacin etkiside olabilir dedim ama genelde ilaci bırakanlar 2 ila 4 gun en gec sonra adet oluyomus ilaci birakali 3 gun bugun benim cumaya kadar olmam gerekiyor yoksa hastane yolu gözüktü demek 🥺

Ovulasyon testi yaptiysan az cok bilirsin pikden sonra 14/16 . Gun adet olunuyo aksi bi durum yoksa gecen ay tam 16. Gun olmustum ben bu ay gecti günüm bekliorum ilacin etkiside olabilir dedim ama genelde ilaci bırakanlar 2 ila 4 gun en gec sonra adet oluyomus ilaci birakali 3 gun bugun benim cumaya kadar olmam gerekiyor yoksa hastane yolu gözüktü demek 🥺
Senin hesabına göre benim adet tarihim 5 6 gün gecikmiş oluyor. Bende bir kaç gün daha bekliyip Dr gidicem sanırım.😔hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim 🙏

Senin hesabına göre benim adet tarihim 5 6 gün gecikmiş oluyor. Bende bir kaç gün daha bekliyip Dr gidicem sanırım.😔hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim 🙏
Üzüldüm aynı ozaman zamanımız bende 6 gun geçti çünkü ama dedigim gibi ilaç suphe ettirdigi icin bekliyorum ben gircegimiz ay kullanmayacagim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Üzüldüm aynı ozaman zamanımız bende 6 gun geçti çünkü ama dedigim gibi ilaç suphe ettirdigi icin bekliyorum ben gircegimiz ay kullanmayacagim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım benim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun🤲

Sa
Sonuna kadar haklısın canım ama benim hormonlarim için adet dönemi gitmem gerekiyor diye biliyorum. Zaten c life bu yüzden kullandım. C life içeriği Saraçoğlu nun kürüyle aynı zaten. Bunu kullanıp adet olup öyle gidip baktırmak istiyorum. Bu ay bunu kullanıp yumurtlamayı takip ettim yumurtlama oldu. Ama tekrar içmem için kesin gebeliğin olmadığına emin olmam gerekiyormuş.🙈 Bu yüzden yarına randevum var. Gidip tahlil yaptırıp baktiricam iste inan çok daraldim artık bu durumdan bende😔
O konuda bir sorun yok zaten haklısın ama sağlık ocağı testi bedava yapıyor gebelik kan testi yani bu kadar kendini darlamaya gerek yok.. bide sana belki adet söktürücü ilaç verir eğer hamilelik yoksa

Adet oldunmu sen ?
Canım ya içimi okudun sanki🤗daha adet olmadım ben bide hani geçen gün kan testi yaptırdım ya o zaman değer 3.10 çıkmıştı. Yani negatif. Ama yükselme ihtimali varmıdır acaba dedim. Testi pazartesi yaptirmistim. Bugüne kadar değer artarsa kaç artar acaba .Bide Kaset testte bu kadar küçük değer çıkar mı acaba ona bakıyordum buradan.

Back