Bize de haber ver güzel haberler alırsın inşallahCanım pazartesi gidicem inşallah bakalım kısmet neyse o artık. Haklısın valla hiç heves falan kalmiyo insanda sürekli saçma sapan silik çizgiler yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize de haber ver güzel haberler alırsın inşallahCanım pazartesi gidicem inşallah bakalım kısmet neyse o artık. Haklısın valla hiç heves falan kalmiyo insanda sürekli saçma sapan silik çizgiler yüzünden
Üzme kendini sağlığımız yerinde şükür bizde bir gün o hcg yi 5 in üstünde göreceğiz elbet hem senin bir cocugunda var şu hatalı testlerinde Allah cezasını versin ya hepsimi hatalı çıkarCanlar kan testi negatif çıktı
Öyle aslında canim çok şükür sağlığımız yerinde ama bence o silik pozitif çıkaran testler çok düşük HCG yi algiliyor. Bize yalancı pozitif gibi geliyor. Aslında bizim istediğimiz testlerin hassas olması. Ki testler bence hassas. Sadece bizim HCG yukselmedigi için çok net bariz çizgi çıkartmıyor. Bu benim fikrim tabii bizde hemen seviniyoruz. Umut fakirin ekmeği misaliÜzme kendini sağlığımız yerinde şükür bizde bir gün o hcg yi 5 in üstünde göreceğiz elbet hem senin bir cocugunda var şu hatalı testlerinde Allah cezasını versin ya hepsimi hatalı çıkar
Üzüldüm inşallah gircegimiz ay artık demmekki test koyulasmali yoksa bi anlami yok ben daha adet olmadım dun ilaçları bıraktım insallah daha çok gecikmeden olurum belkide sen ikinciye yumurtladin ben bu gun ovulasyon testi yaptim baya silikti yumurtlama yok bekliyorum adeti inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olurCanlar kan testi negatif çıktı
Amin canım benim bende bir iki gün bekleyip c life e devam edicemÜzüldüm inşallah gircegimiz ay artık demmekki test koyulasmali yoksa bi anlami yok ben daha adet olmadım dun ilaçları bıraktım insallah daha çok gecikmeden olurum belkide sen ikinciye yumurtladin ben bu gun ovulasyon testi yaptim baya silikti yumurtlama yok bekliyorum adeti inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur
Hafif silik ikinci çizgiyi bende görüyorum. Hamile gibisiniz muhtemelen daha çok yeni fakat çok umutlandırmayın kendinizi. Ve stres olacağınız içinde direk kan testi yaptırın bence net öğrenirsiniz. İnşallah hamilesinizdirKizlar adetlerim çok düzensiz adet dönemini bilmiyorum. Bir kizim var 10 yaşında. İkinciye hamile kalamiyordum. Erken menapoz demişlerdi enson. Bende bıraktım artık uğraşmayı. Ama bu ay c life duydum. İlk defa kullandım. Yumurtlama dönemini değerlendirdik. 22 23 24 25 26 gibi tarihler yumurtlama tarihlerim. Bugün test yaptım çünkü çok fazla kasik ağrılarım vardı.akintim çoğaldi bu dönemde. Göğüs hassasiyeti çok yok. Saçma sapan koku ve tiksinti ( ama anlık hemen geçiyor ) bugün üç tane test yaptım. Çizgiler hemen çıktı ama emin olamıyorum bu kadar uzun zamandan sonra c life gerçekten mucize yaşatır mi bana. Testler farklı markalar da erken gebelik testi.
C life bende kullanmıştım daha önce adet geciktirmisti kist oluşmuştu kiminde bu şekilde oluyo kiminde gebelik oluyo belki yumurtalarina faydasi oldu iki kez pik oldun keske ovulasyon testine devam etseydin belki ikinci pikde tuttururdun bi test yapsana varsa ovulasyon yine pikse kist diebiliriZAmin canım benim bende bir iki gün bekleyip c life e devam edicem
Canım benim elimde hiç test yokama genede dışarı çıkınca alıp yaparım bir test ama pik yaptiysada gecmistir kaç gün geçti üstünden. O yüzden nasip kısmet dicem mecburC life bende kullanmıştım daha önce adet geciktirmisti kist oluşmuştu kiminde bu şekilde oluyo kiminde gebelik oluyo belki yumurtalarina faydasi oldu iki kez pik oldun keske ovulasyon testine devam etseydin belki ikinci pikde tuttururdun bi test yapsana varsa ovulasyon yine pikse kist diebiliriZ
Adetin gectimiydi seninYok
Canım benim elimde hiç test yokama genede dışarı çıkınca alıp yaparım bir test ama pik yaptiysada gecmistir kaç gün geçti üstünden. O yüzden nasip kısmet dicem mecbur
Benim adetim çok düzensiz olduğu için takip edemiyorum. Bu yüzden zaten c life kullanmıştım düzene sokmasi için yaniAdetin gectimiydi senin
Tabi nasip artik yapicagimiz bisiy yok beklemekdeb baska
Ovulasyon testi yaptiysan az cok bilirsin pikden sonra 14/16 . Gun adet olunuyo aksi bi durum yoksa gecen ay tam 16. Gun olmustum ben bu ay gecti günüm bekliorum ilacin etkiside olabilir dedim ama genelde ilaci bırakanlar 2 ila 4 gun en gec sonra adet oluyomus ilaci birakali 3 gun bugun benim cumaya kadar olmam gerekiyor yoksa hastane yolu gözüktü demekBenim adetim çok düzensiz olduğu için takip edemiyorum. Bu yüzden zaten c life kullanmıştım düzene sokmasi için yani
Senin hesabına göre benim adet tarihim 5 6 gün gecikmiş oluyor. Bende bir kaç gün daha bekliyip Dr gidicem sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benimOvulasyon testi yaptiysan az cok bilirsin pikden sonra 14/16 . Gun adet olunuyo aksi bi durum yoksa gecen ay tam 16. Gun olmustum ben bu ay gecti günüm bekliorum ilacin etkiside olabilir dedim ama genelde ilaci bırakanlar 2 ila 4 gun en gec sonra adet oluyomus ilaci birakali 3 gun bugun benim cumaya kadar olmam gerekiyor yoksa hastane yolu gözüktü demek
Üzüldüm aynı ozaman zamanımız bende 6 gun geçti çünkü ama dedigim gibi ilaç suphe ettirdigi icin bekliyorum ben gircegimiz ay kullanmayacagim inşallah hakkımızda hayırlısı olsunSenin hesabına göre benim adet tarihim 5 6 gün gecikmiş oluyor. Bende bir kaç gün daha bekliyip Dr gidicem sanırım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim
Amin canım benim inşallah hakkımızda hayırlısı olsunÜzüldüm aynı ozaman zamanımız bende 6 gun geçti çünkü ama dedigim gibi ilaç suphe ettirdigi icin bekliyorum ben gircegimiz ay kullanmayacagim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
O konuda bir sorun yok zaten haklısın ama sağlık ocağı testi bedava yapıyor gebelik kan testi yani bu kadar kendini darlamaya gerek yok.. bide sana belki adet söktürücü ilaç verir eğer hamilelik yoksaSonuna kadar haklısın canım ama benim hormonlarim için adet dönemi gitmem gerekiyor diye biliyorum. Zaten c life bu yüzden kullandım. C life içeriği Saraçoğlu nun kürüyle aynı zaten. Bunu kullanıp adet olup öyle gidip baktırmak istiyorum. Bu ay bunu kullanıp yumurtlamayı takip ettim yumurtlama oldu. Ama tekrar içmem için kesin gebeliğin olmadığına emin olmam gerekiyormuş. Bu yüzden yarına randevum var. Gidip tahlil yaptırıp baktiricam iste inan çok daraldim artık bu durumdan bende
Çok geçmiş olsun canım inşaALLAH bu ay nasip olur ve yum takipi yapacaksın ya inşaALLAH tutar ve mutlu olursunCanlar kan testi negatif çıktı
Adet oldunmu sen ?Amin canım benim inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Canım ya içimi okudun sankidaha adet olmadım ben bide hani geçen gün kan testi yaptırdım ya o zaman değer 3.10 çıkmıştı. Yani negatif. Ama yükselme ihtimali varmıdır acaba dedim. Testi pazartesi yaptirmistim. Bugüne kadar değer artarsa kaç artar acaba .Bide Kaset testte bu kadar küçük değer çıkar mı acaba ona bakıyordum buradan.Adet oldunmu sen ?