Rastgele, tamamen internet üzerinden görüp beğenmemle oldu. Umarım memnun kalırız. Sizin aklınızda nereler var ?
Aynı demek, yakından daha ışıltılı duruyor ama değil mi fotoğrafta daha silik :)
Abajurları da vardı ama almadım onları ben, odaya sığmadığı için komodinleri ayrı bir yere koyduk oraya da kablo yetişmiyor :) Mumluklar alacağım onların üstüne avizeyle aynı modelden.
evet şık duruyor.
büyük abant oteli araştırıyorum. 3gece göl manzaralı fiyatı 864 liraymış. abant, kazdağları, ağva... karasızlıklık ne kötü.
zaman da azalıyor 30ekim. sizin ne zaman?
Fırsat sitelerini takip edersen daha uyguna bulabilirsin sanki. Abant'ı ben de geçirmiştim aklımdan Kazdağları'nı, Maşukiye'yi de. Ama ta Bir İstanbul Masalı zamanından kalma bir Ağva merakı vardı; İstanbul'a da yakın giderelim merakımızı dedik. Yaz olsaydı ve iznimiz olsaydı Cunda'ya giderdik. Oraya da yaza inşallah. Düğün borçlarından bir yere gidecek halimiz kalırsa tabii :)
13 Kasım bizimki.
Allah sevdiğinle kullanabilmeni nasip etsin
Oyy cnm bakmak bilee o kadar güzelkii, kim bilirr içinde oturmak nasıl bişi olurrrr
Hepsii çok güzel cnm koltuk takımınaa bayıldımm harikaa tam benim tarzımm, gelinliğindee çok güzell gülee güle giyyy gülee gülee kullan inş. balımm
güle güle kullan inş.herşeyini,bütün cicilerini canım...
top lambaların çok güsel ve modern duruyor,bayıldım..
Portmantoyu hep sona bırakmışız :))
Alırız inşallah düğüne kadar :)
Sağ ol canım daha güzelleri senin olsun inşallah :)
Ve tabii senin ev fotoğraflarını da görmek isterim çok :)
Bu süreci beraber yaşadık hep, sonunu da görelim :)
güle güle kullan canım çok güzeller
Hayırlı olsun canım evinin son halini de çok merak ediyoruz. Kolay gelsin :) Tabi düğünden sonra da fotoğraf istiyoruz,damat beyle :)
bal_bocegi
Canım son aldıkalrın harikaa bayıldımmm, hele pasta setine bayıldım güle güle kullan aynısından bende ev hediyesii olarak bir arkadaşıma götürmeyi düşünmüştümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?