Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

evet şık duruyor.

büyük abant oteli araştırıyorum. 3gece göl manzaralı fiyatı 864 liraymış. abant, kazdağları, ağva... karasızlıklık ne kötü.
zaman da azalıyor 30ekim. sizin ne zaman?

Fırsat sitelerini takip edersen daha uyguna bulabilirsin sanki. Abant'ı ben de geçirmiştim aklımdan Kazdağları'nı, Maşukiye'yi de. Ama ta Bir İstanbul Masalı zamanından kalma bir Ağva merakı vardı; İstanbul'a da yakın giderelim merakımızı dedik. Yaz olsaydı ve iznimiz olsaydı Cunda'ya giderdik. Oraya da yaza inşallah. Düğün borçlarından bir yere gidecek halimiz kalırsa tabii :)
13 Kasım bizimki.

aynen ya:) zor işler. kolay gelsin size.

Oyy cnm bakmak bilee o kadar güzelkii, kim bilirr içinde oturmak nasıl bişi olurrrr
Hepsii çok güzel cnm koltuk takımınaa bayıldımm harikaa tam benim tarzımm, gelinliğindee çok güzell gülee güle giyyy gülee gülee kullan inş. balımm

Çook teşekkür ederim canım:) Daha güzelleri senin olsun inşallah :) Nikahta eşim yanıma gelmişti eve baktı, bu ev bizim mi şimdi diyor :) O ev- eşyalar konusunda daha heyecanlı :)
Sen gez dolaş bu koltuk takımını da görmek istersen, sana bilgilerini verebilirim :)
İnşallah canım inşallah.

güle güle kullan inş.herşeyini,bütün cicilerini canım...
top lambaların çok güsel ve modern duruyor,bayıldım..

güle güle kullan inş.herşeyini,bütün cicilerini canım...
top lambaların çok güsel ve modern duruyor,bayıldım..

Sağ ol ssedoshh, teşekkür ederim inşallah :)
Ben de çok beğenerek aldım, daha güzelleri senin olsun :)

canım evin çok güzel güle güle kullan :) avizeler bende de tamam ve bana da portmanto lazım inş o da olacak

Portmantoyu hep sona bırakmışız :))
Alırız inşallah düğüne kadar :)
Sağ ol canım daha güzelleri senin olsun inşallah :)
Ve tabii senin ev fotoğraflarını da görmek isterim çok :)
Bu süreci beraber yaşadık hep, sonunu da görelim :)

Son düzenleme:

en kısa zamanda canım fotoğraf makinası gelirse hemen :) bende çok istiyorum şööyle güzel güzel resimlesem her şeyi de size göstersem :)

Son aldığım şeyler Migros'tan bu ikili kaseler ve Biev'den çerezlik ( 2 tane aldım bu çerezlikten ).

Son 11 gün, ben hala nelerle uğraşıyorum ah ah :))

güle güle kullan canım çok güzeller

Teşekkür ederim lela :) Daha güzelleri senin olsun :))

Ve bunlar da muhtemelen düğünden önce aldığım son şeyler olacak :) Salon takımı, mutfak takımı ve masa örtümü çekmemişim bir de mumluk- küllük dekoratif bir iki şey kaldı. Yarın ev temizlenecek, son halini vaktim olursa düğünden önce eklemeye çalışacağım yetişmezse düğünden sonra eklerim inşallah :)

Ve nihayet alabildiğimiz LG LED TV miz :)
Fotoğrafı kopyalamayamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun canım evinin son halini de çok merak ediyoruz. Kolay gelsin :) Tabi düğünden sonra da fotoğraf istiyoruz,damat beyle :)

Canım son aldıkalrın harikaa bayıldımmm, hele pasta setine bayıldım güle güle kullan aynısından bende ev hediyesii olarak bir arkadaşıma götürmeyi düşünmüştümm

Hayırlı olsun canım evinin son halini de çok merak ediyoruz. Kolay gelsin :) Tabi düğünden sonra da fotoğraf istiyoruz,damat beyle :)

Çok teşekkür ederim canım :)
Eklemeye çalışırım inşallah cuma günü memlekete gidiyorum ilk düğün orda olacak haftaya bugün :) Acaip heyecanlıyım ama uçuk çıktı dudağımda kocaman ona sinir oldum :)
Gelinliğim yatağımın üzerinde, akşam eve gidince önce odaya girip gelinliğe bakıyorum :)) İlginç ruh halleri :)))
İnşallah seneye senin düğün heyecanını da birlikte yaşarız canım, darısı başına tez vakitte :)

bal_bocegi
Canım son aldıkalrın harikaa bayıldımmm, hele pasta setine bayıldım güle güle kullan aynısından bende ev hediyesii olarak bir arkadaşıma götürmeyi düşünmüştümm

Canım çok teşekkür ederim :) Ben de severek aldım, ne zamandır aklımdaydı beğenip alamamıştım nihayet bu sete denk gelip alabildim. Çay bardak ve tabaklarıyla da uyumlu olacaklar ona da ayrıca sevindim :)

Daha güzelleri sizlerin olsun kızlar :)
Ben haftaya bugün ilk düğün koşuşturmacasında olacağım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen :)

Ve tv nin fotoğrafını ekleyebildim nihayet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…