• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun uzadıya salak yerine konmak

Aldatılmayı kabul edip hala öyle böyle yazmışsınız. Kadınla ilişkisi varken oğlunuzla yatmış. Yatağı bile ayırmış. Kadın onu bırakmış size dönmüş. O sizi affedecek miydi? Kadınlar niye kendine değer vermiyor. Üzüldüm.

Ta gebeliğin başında ayrı yatmaya başladık
İkimiz de yatakta rahatımıza düşkünüz
Ve diğerinin hareketlerinden çabuk uyanıyoruz

Bu da ona fırsat doğurdu maalesef

Yanlış düşünüyorsunuz işte.''Bende eksik olan ne'' olmamalı soru,soru kocanızın sorunu ne.Bir insan neden evli olduğu insanla iletişim kurmak istemez de başka biriyle yapar bunu ? Madem iletişim konusunda sıkıntısı vardı,bunu da dile getirebilirdi,bir çözüm önerisi sunabilirdi.Ama o kaçıp başkasıyla konuşmayı seçmiş.Bu sizin suçunuz değil.Yaptığı hiçbir şey,yaşadığı hiçbir şey onu haklı çıkarmaz,bu düşünceyi kafanızdan atın önce.Kendinize işkence etmek zorunda değilsiniz.

Ona göre hayatımızda olan biten şeyleri yabancı biriyle konuşmak daha kolaymış (belki de önyargısız dinliyor karşı taraf) sevdiğimizi ise daha kolay üzermişiz
Mesela o annesini ve beni daha kolay üzüyormuş ben de onu ve ailemi
Hani üzmek değil de daha kolay kendimiz oluyoruz
Dışarıda ise dikkat ediyoru z

Öyledir ya
Burdan ben anlatınca sadece benim bakış açımla ilerliyor görüşler

Ama o problem kadınsal ve ben bu yaz gardrobumu değiştirdim tarzımı yeniledim
Belki yenilenme ihtiyacı belki kendime bakmam gerekiyor ezikliği ne diyim kadınlarda var bu sanırım :(

Düzelmez mi diyorsunuz

Bir daha olur mu

Olursa ben olmam onu biliyorum da hayatta en değerlisi annesi tabi biz de varız ama annesinin durumu gerçekten özel onun üzerine yemin ediyor ,değil böyle birşey bayan arkadaşlarla iş dışında hiçbir samimiyetim olmayacak diye
Ama konuşmadı kolay
İcraati görmek lazım
Unutması kabullenmesi ise çok zor
Yahu adam çocuğunu sallamamış iş çevirmiş annesi üstüne yemin edince mi düzelecek?
Siz burada herhalde "yuvanı yıkma, erkektir yapar " tarzı yorumlar görüp yuvanız (!) dağılmasın telkinleri beklediniz...
Zaten kılıf bulmaya çalışıyorsunuz üstünü örtmek için ne diye konu açarsınız anlamam...

Ben ilk hamileliğim ve lohusalığımda sadece içimde aldatılmışım gibi bir his olduğu için (elle tutulur hiç birşey gerçekten yoktu) boşanırsam olacakları düşündüm durdum. Avukat araştırdım, anlaşmalı boşanmayı falan araştırdım.

Büyük konuşmak istemiyorum ama eşimin bir kadınla konuştuğuna buluştuğuna şahit olsam ilk yapacağım şey valizini kendi ellerimle toplayıp kapının önüne indirmek olurdu heralde.

Yahu adam çocuğunu sallamamış iş çevirmiş annesi üstüne yemin edince mi düzelecek?
Siz burada herhalde "yuvanı yıkma, erkektir yapar " tarzı yorumlar görüp yuvanız (!) dağılmasın telkinleri beklediniz...
Zaten kılıf bulmaya çalışıyorsunuz üstünü örtmek için ne diye konu açarsınız anlamam...

Beni bu yorumla çok üzdünüz cidden

Ben ;benim kocam bi gerizekalı evet ama karşı taraftaki kadın da mı öyle diyorum
Çünkü benim düşünceme göre fırsatını cesaretini vs. Bulan her erkek ama her erkek karşısındaki bayanla hiçbirşey yapmasa en azından flörtleşir bu konudaki görüşüm net ve bence flörtleşme bile aldatmaktadır
(Konu dışı ama okulda sigara içen arkadaşlara bakıyorum öyle laçka ki birbirlerine karşı bu bile yanlış benim gözümde ,samimiyetin sınırını bilmek gerekir benim gözümde fakat ne yazık ki benim eş ve o kadın o sınırı güzelce çiğnemişler)

bi yandan diğer taraft oğluyla yaşayan bi kadın bi anne
Sizce de bizler daha temkinli daha akıllı adımlar atmamız gerekmezdi

Bence erkeklerden daha akıllı olduğumuz aşikar

Ben ilk hamileliğim ve lohusalığımda sadece içimde aldatılmışım gibi bir his olduğu için (elle tutulur hiç birşey gerçekten yoktu) boşanırsam olacakları düşündüm durdum. Avukat araştırdım, anlaşmalı boşanmayı falan araştırdım.

Büyük konuşmak istemiyorum ama eşimin bir kadınla konuştuğuna buluştuğuna şahit olsam ilk yapacağım şey valizini kendi ellerimle toplayıp kapının önüne indirmek olurdu heralde.

Belki de öyle birşey yapmak gerekirdi
Haklısınız

Şu "kadının size karşı sorumluluğu yok,size evlenirken söz veren kocanız" zırvalığına bi son versek?Gözünün içine baka baka,evli olduğunu bile bile adamla ilişki yaşıyosa evet o.pu lafını hak eder.Koca zaten ayrı ş.siz.

Erkekler hazır zaten

Biri biraz fazla ilgilensin yeter ki

Ben ;benim kocam bi gerizekalı evet ama karşı taraftaki kadın da mı öyle diyorum
Çünkü benim düşünceme göre fırsatını cesaretini vs. Bulan her erkek ama her erkek karşısındaki bayanla hiçbirşey yapmasa en azından flörtleşir bu konudaki görüşüm net ve bence flörtleşme bile aldatmaktadır
(Konu dışı ama okulda sigara içen arkadaşlara bakıyorum öyle laçka ki birbirlerine karşı bu bile yanlış benim gözümde ,samimiyetin sınırını bilmek gerekir benim gözümde fakat ne yazık ki benim eş ve o kadın o sınırı güzelce çiğnemişler)

Fırsatını bulan her erkek aldatır demeniz bile artık olayı normalleştirdiğinizi gösteriyor elinizde olarak ya da olmadan.

Ve hayır fırsatı olup aldatmayan o kadar çok erkek var ki, eşiniz bunlardan biri değilmiş sadece.

Amacım sizi üzmek asla değil ama işinize karışmak görevim değil ama sizi salak yerine koyan ya da bu şekilde hissetmenize neden olan birisini ne diye yanınızda barindirirsiniz ki?
Başka erkeklerden başka kadınlardan size ne? Böyle davranmak gerekmez miydi demişsiniz kimse size göre doğru şekilde yaşamıyor yaşamak zorunda da değil.
Siz kendinizden sorumlusunuz eşiniz de kendinden sorumlu. Bir başkasını düşünmeyin, siz nasıl davranmak istiyorsanız öyle davranın. O kadının nasil davranacağından size ne? Şayet yüz vermeseydi eşinize eşiniz de sırf yüz bulmadığı için evine sadık kalsaydı bu bence daha kötü olurdu, gerçek yüzünü gördünüz hiç değilse.
Lütfen her erkek yapar kısmına girmeyelim, herkes bi kendi eşini düşünsün sonra her erkek genellemesi yapalım.

Şu bile asla kaldırılabilir değil; benim çocuğumu alıypr bir de o kadının çocuğuyla tanıştırıyor. Düşününce midem alt üst oldu. Çok üzülüyorum kadınlara neden güçlü değiliz, neden kendimizi sevmiyoruz? Neden erkek asla affetmiyor ama biz bu kadar zayıfız?

Bence fazla samimi konuşmak sınırlarını bilmemek de flörtleşmek sayılır
Bunu kadın erkek çoğu insan yapar
Erkekler ise karşısındakinin fırsat vermesiyle daha çok yapar
Bu benim fikrim

Kendime bahane bulmuyorum
Kesinlikle mide bulandırıcı
Ama Eşimi akıllı bulmuyorum
Hemen biri ilgilenmiş ve peşinden gidivermiş evet

Ve yine söylüyorum dul çocuklu bir kadın olmak çok zordur muhtemelen büyük konuşmak ben de istemem hatta neredeyse hiç konuşmamaya çalışırım
Çünkü ne saman büyük laf etsem onunla sınanıyorum
Bence sizler de yazarken iyi düşünün

ama ben boşansam ve evli erkeklerle görüşsem ben daha büyük yanlış yapmış olurum
Bırakın karşı tarafın eşini benim kendi çocuğuma karşı sorumluluğum. Var

Bence fazla samimi konuşmak sınırlarını bilmemek de flörtleşmek sayılır
Bunu kadın erkek çoğu insan yapar
Erkekler ise karşısındakinin fırsat vermesiyle daha çok yapar
Bu benim fikrim

Kendime bahane bulmuyorum
Kesinlikle mide bulandırıcı
Ama Eşimi akıllı bulmuyorum
Hemen biri ilgilenmiş ve peşinden gidivermiş evet

Ve yine söylüyorum dul çocuklu bir kadın olmak çok zordur muhtemelen büyük konuşmak ben de istemem hatta neredeyse hiç konuşmamaya çalışırım
Çünkü ne saman büyük laf etsem onunla sınanıyorum
Bence sizler de yazarken iyi düşünün

ama ben boşansam ve evli erkeklerle görüşsem ben daha büyük yanlış yapmış olurum
Bırakın karşı tarafın eşini benim kendi çocuğuma karşı sorumluluğum. Var
Aksine eşiniz çok akıllı ki aylarca sizin tabirinizle sizi ayakta uyutmuş.

Erkekler ya da kadınlar fırsat verildiği için değil istediği için yapıyor her şeyi.

Büyük konuşmayın başınıza gelir gibi bir cümle etmişsiniz ama çok çirkin ve gereksiz olmuş.

Ayrıca boşanınca neden evli biriyle olcaksınız o kısmı anlamadım. Her boşanan öyle mi yapıyor ?

Siz olayı normalleştirmişsiniz net olarak anladım bu mesajda.

O yüzden bir daha yazmayı düşünmüyorum , iyi günler.

Aksine eşiniz çok akıllı ki aylarca sizin tabirinizle sizi ayakta uyutmuş.

Erkekler ya da kadınlar fırsat verildiği için değil istediği için yapıyor her şeyi.

Büyük konuşmayın başınıza gelir gibi bir cümle etmişsiniz ama çok çirkin ve gereksiz olmuş.

Ayrıca boşanınca neden evli biriyle olcaksınız o kısmı anlamadım. Her boşanan öyle mi yapıyor ?

Siz olayı normalleştirmişsiniz net olarak anladım bu mesajda.

O yüzden bir daha yazmayı düşünmüyorum , iyi günler.

Çirkinleşmedim amacım bu asla değil fakat
Siz çok tavırlı konuşuyorsunuz Benimle
Biraz daha ‘sen zaten hak ettin’ de diyebilirsiniz bence

Ben İnan’ın artısı eksisi sağı solu her bakış açısını değerlendirmeye çalışıyorum
Birkaç arkadaş o kadının hiç mi suçu YÖK şeklinde yazmıştı diye ben de fikrimi söyledim
Sonuçta hırsızın hiç mi suçu yok hesabı gibi oldu (tabisi burda iki taraf da aynı şekilde )

Aldatmak hat almak eve gelmemek kısacası yanlış şeyler yapmak gizli işler çevirmek çok üstün zeka istemiyor ayrıca bi niyete bakan şeyler bunlar

Yazmazsanız yazmayın ayrıca sizi birşeylere ikna etmek zorunda değilim
Ben çoğu kişinin aksine gerçek hayatımda da internet ortamında da bodoslama hiçbirşeyi yorumlamam

Ayri hat alarak eşiniz sizi baya baya aldatmayı göze almış ve bu konusma normal deil çünkü kendi cocuuguyla o kadının cocugunu arkadas etmeye kadar goturmus olayi ve belkide o kadinin sizi kiskanmasiyla yada hamile oldugunuz icin birakmasiyla bitmis o is gözünü uzerinden ayirmayin bunu yapan devamini getirir

Ayri hat alarak eşiniz sizi baya baya aldatmayı göze almış ve bu konusma normal deil çünkü kendi cocuuguyla o kadının cocugunu arkadas etmeye kadar goturmus olayi ve belkide o kadinin sizi kiskanmasiyla yada hamile oldugunuz icin birakmasiyla bitmis o is gözünü uzerinden ayirmayin bunu yapan devamini getirir

Seminer döneminde ve oğlumun okul çıkışında kendi okuluna götürüyordu
Genelde öğretmen çocukları okullarda tanışıp kaynaşıyorlar ,kaderleri bu gibi birşey
Bizim ki level atlayıp dışarda da görüştürmüş
Sormayın en çok bu ağrıma gidiyor:(

Oğlum büyüyünce onun çalıştığını okula göndermem dedim dün gece
Benim yaptıgım yanlıştı,aramam,sizden çaldığım vakti onunla konuşmak yanlıştı ama düşündüğün anlamda utanacağım çekineceğim birşey yok o konuda alnım ak
Orayı kazınırsa tabiki oraya göndeririz dedi

Burda yazılan herseyde hepimiz çok haklı
Ama biraz da insan kocasını tanır ya
O böyle ilgi alakadan çok hoşlanır konuşmaktan yazışmaktan çok hoşlanır
Kardeşlerimle kuzenlerimle hep o ilgilenir ben sallarım bakarım telefonunda kardeşimin sorunlarıyla ilgili yazışmışlar

Sevgiliysen bıktırırdı yeter kapatalım derdim

Çok da kız arkadaşı vardır
Anladım ki evli erkeklerin kız arkadaşı olmamalı
Ve bunu dün gece konuştuk
Bundan sonra bayanlarla iş ilişkileri dışında samimiyet YÖK dedik
Bakalım bu bir süreç

Biraz da melankoliktir kendisi
Hemen kırılır küser üzülür
Sanki o kadın ben erkeğim
İki yıldır zor bi süreçten geçiyor ailesiyle ilgili
İki yıldır kötüydüm biriyle konuşmak istedim
Bazen yabancı biriyle konuşmak daha kolay dedi
Demekki onunla onun deyimiyle ordan burdan konuşmak rahatlattı

Yani burda da çok kırıldım
Bundan sonra ya seninle paylaşacam ya da hiç kimseyle dedi

Aslında buraya yazma nedenimin biri de bu
Ben gerçekten çok iyi niyetli biriyim herkes hakkında
Buna saflık bence salaklık deniyor

O yüzden yazdım ki gözüm daha çok açılır belki
Belki daha cesur kararlar verebilirim

Ayrınca tabikş benim eşim kadından kat ve kat daha suçlu
Ona da söyledim o hafi bekar hatta dul
Herkesle görüşür evli olan sorumluluğu olan sensşn dedim
Ben bu süreçte en başından beri eşime kızdığım ve kırgınım
Kadını çık da düşündüğüm YÖK

Bu bir süreç.Emeğin var, sevgin var, çocukların var.Şaşkınsın.Ne yapacağını bilmiyorsun.

Bu ilk evre ona inanıp , kabullenmeye kendini ikna etmeye çalışıyorsun.

Bu en yıpratıcı süreç.Bunun sonun da ya ayacaksın ya inanmayı seçip kabul edip kendini

ikna edeceksin.Her türlüsü zor.Yıpratıcı ve en büyük haksızlık en ağır travmayı bu olaya

hiç dahli olmayan eş yaşıyor.Ben bu dünyanın adaletini çözemedim.

Bu bir süreç.Emeğin var, sevgin var, çocukların var.Şaşkınsın.Ne yapacağını bilmiyorsun.

Bu ilk evre ona inanıp , kabullenmeye kendini ikna etmeye çalışıyorsun.

Bu en yıpratıcı süreç.Bunun sonun da ya ayacaksın ya inanmayı seçip kabul edip kendini

ikna edeceksin.Her türlüsü zor.Yıpratıcı ve en büyük haksızlık en ağır travmayı bu olaya

hiç dahli olmayan eş yaşıyor.Ben bu dünyanın adaletini çözemedim.

İnan’ın her gün sorguya cekiyorum onu
Şu zaman şöyle miydi şuraya gittiniz mi
Vs.
Benim için çok zor bir süreç
İçimdeki sesleri susturmak çok zor

Hayatımızda karı-koca ilişkimizde ve ev dışındaki tutumlarımızda kararlar aldık

Ama ben sabah yine kafamda milyon sorularla uyanıyorum ,biraz hafifledim ilk günlere göre evet belki daha da geçecek
Şunu kesin bir şekilde söyledim ama bir dahakine ben yokum diye

Bu bir derdim var konuşmalarını konularını okudum
Üzüldüm
Umarım hakettiğimiz değeri ve hayatı yaşarız

Back
X