Uzun Tırnak mı Yoksa Kısa mı?

bende uzun tirnaktan yanayim kizlar..tirnaklarim uzun olunca taktigim yüzükler daha cok yakisiyor elime...:) :) :)

Uzun tırnak ve soğan kabuğu kırmızısı ojem asla vazgeçemem....

Kafiyeli bile oldu.:)

Temiz tutmak şartıyla orta boy tırnak:))Bazen görüyorum ojeler yarım,araları kirli tırnakları, iğreniyorum açıkçası.kusma smileyi:)):roflol::roflol:

bence kisa yada orta boylu tirnak favoridir nedenine gelince
biz Türk kadinlari kizlari ya calisiriz ya ev hanimiyizdir herseyi biz yapariz
ev isinide yapariz uzun tirnakla kolay kolay bisey yapamayiz ay kirilcak yok bilmem ne olacak
bence ev disinda takma tirnak kullanimi daha iyi temiz ve bakimli gorunmesi acisindan
bu benim fikrim yerimseniben

Ben tırnaklarımı çok uzun olmamak şartıyla uzun kullarım ellerin görünümü degişiyo sanki şekli ise hep oveldir

uzuna yakın tırnak...
kısa olmasın ama aşırı uzun da olmasın..

ben her nekadarda uzun tırnaklar hosuma gtsede kendı tırnaklarım normal uzunluktadır. uzun tırnakların hıjyen acısından sorun teskıl edecegını dusunuorum en iisi orta yolu bulmak :))))

bakımlı olsun da kısa orta uzun hepsi iyi duruyo bence. ama fazla uzun tırnaktan hiç hoşlanmıyorum. itici duruyo bence. zaten ben de uzatamam çok fazla. lens kullandığım için hergün gözüme sokuyorum mecburen parmaklarımı

aslında tırnağın yapısına göre değişiyor kimi tırnaklar kökten et bitimine kadar çok kısa durur kimiside manikürden sonra uzatılmış tırnak gibi görünür,benim tırnağım bu şekilde olduğu için fazla uzatmıyorum ama yapısı kısa tırnakların uzatılması hoş durur

uzun tırnak güzel ama açıkçası ben biraz tiksiniyorum, özellikle de yemek falan yaparken hep kısa tırnak tercihim..

bence kısa olan en iyisi hijyen bakımından yani
ama uzun tırnakta hoş duruyo tabi çok uzun değil orta boy en iyisi
oje de çok kullanmıyorum tırnaklarım uzadığı zaman fransız manikürü yapılmış gibi beyaz oluyo uçları
üstüne rakı beyazı ya da parlatıcı sütüyorum yetiyo hem doğal hem bakımlı hemde hoş duruyo
tabi manikürümü eksik etmiyorum annem kuaför saolsun her gün yanındayım jeyyar

Ne uzun ne de kısa...
Orta boy :roflol:
Çok uzun tırnaklardan midem bulanıyor

bencede ne çok uzun ne çok kısa.dobidik dobidik de olmuyor ama cadı gibi uzun tırnaklarda hoş durmuyor.hele kii eller,kirli tırnaklar hiç hoş durmuyor.

kisa ve uzunun sinirlari her sahsiyet icin farklidir sanirim..
ben kisa diyorum ki kisa iste tirnak etini gecmeyecek..
ama bende zaten tirnak mirnak yok sinirden ve heyecan hep isiriyorum..

tırnakların beyazı görünür görünmez arası bi uzunlukta olacak.aksini yapıpta temiz tutuyorum diye kimse iddia etmesin.
uzun tırnaklı birinin evinde açlıktan ölsem bişey yiyip içmem...

nişanlım uzuk tırnaktan hiç hoşlanmaz,bende uzatmıyorum.onumu kırcam kesiyorum sırnaşık şey

valla ben gitar çaldığım için sol elim kısacık tırnakları sağ elimin ise uzun tırnakları war ama sorarsanızz uzun tırnak bakım istıo:d

kısa diyorum yaaa uzunar hem bakım istiyor hem kırılmalarını içim kaldırmıyor yaaa çok can yakıcı
Birde hijyen olayı var tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…