• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Graves, hipertiroidi, zehirli guatr

melisss26

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
674
133
23
27
Herkese selam. lütfen es geçmeyin uzun yazacam ama okumanizi isterim. Ben 27 yaşında 11 kilo vererek 78 kiloya düşmüş hipertiroidi hastasiyim boyuma gore ideal kilom 70 falan olmali. Boyum 175 cm. Kilo vermek her ne kadar hoşuma gitse de bebek düşünuyoruz ve 11 aydir evliyim. Doktor thyromazol kullanmami önerdi başladim. Değerlerim baya kötü. Bu ilaç ne kadar sürede tedavi eder? Bakiyorum 2 yil icen var. Ben cok yoruldum bu durumla ugraşmaktan. Ve moral olarak oldukça kötüyüm cunku bebek denerken bunlari öğrendim. 6 aydir bebek deniyoruz sonu hep hüsran olunca degerlerime baktirdim yalnizca bu sorunum var çok şükür daha önce pkos vardi, insülin direnci vardi. Hepsini yendim atlattim. Bunu da atlatmak istiyorum. Benimle ayni durumda olan varsa konusmak dertlesmek isterim. Veyahut bu durum hakkinda bana tecrubelerini soylemek isteyen varsa dinlerim. Ağlama krizlerim var. Toparlanmam lazim. Bu durumda olanlardan ders almak istiyorum. Ne yaptiniz nasil duzeldiniz veya ne yapiyorsunuz şu an.

Eşimde hipertiroidi, graves var. İlaç kısa sürede etki eder iyileşme gösterir ama kullanım süresini doktor tahlillere göre belirler. Korkmayın. Bize iki yılı geçti ama eşimin ilaç dozu çok az. Ayrıca hamilelikte de ilacı değiştiriyor zaten doktor

Back