• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Tırnak mı Yoksa Kısa mı?

bakımlı olduğu sürece uzun tırnak ama benimkiler şimdiye kadar hiç uzamadılar çok kırılıyolar soyuluyolarrsenağlama

tırnak sekline göre bence.. eger tırnaklarınız minik ve darsa hafif uzunluk en iisi.. ama uzun ve genişce ise uzun tırnak derim.. ben uzun tırnak seviyorum... manikürümüde eksik etmiyorum.. ve su ana kadar tanıdıgım ve bildiğim tüm erkekler bakımlı ve uzun tırnakları seviyor....

Hiç uzatmam uzun tırnaklı biri tarafından yapılan yemekleri de yiyemem açıkçası. Çünkü aralarında ne kadar temiz olursa olsun binlerce mikrop bulunuyor.

bakımlı olduğu sürece uzun tırnak ama benimkiler şimdiye kadar hiç uzamadılar çok kırılıyolar soyuluyolarrsenağlama

benimde bir ara tırnaklarım cok kırılıp pul pul soyuluyordu.. tırnaklarımın cok ince olmasıda etkili.. belli sürelerde tırnaklarımı ojesiz tutuyorum sonra düzenli olarak törpülüyorum istersen bir dene.. bide beslenmene dikkat et derim sonra gelsin uzun ve güzel tırnaklar... tabi bunlar bence....yerimseniben

bence koyu renk ojede tırnaklar kesınlıkle kısa olmalı cunku koyu renk kısa tırnaga daha cok yakısıyo ama eger acık renk bı oje suruceksen tırnagın bıraz uzun olsada sorun degıl

bence orta uzunlukta olmalı..tamamen kısa da hoşuma gitmiyo çok uzun da..french yapacak kadar uzun olsun yeter

Uzun ve bakımlı tırnak öyle uzatılmış yarı ojeleri soyulmuş felan tahammül edemiyorum

Ne çok uzun ne çok kısa,orta boyda tırnak desem dogru olur sanırım, ben bakımlı tırnakları severim bizzat manikürümüde kendim yapıyoruma.s

:dance:
Bakımlı ellerde kısa küt ve fransız manikürlü tırnaklar çok güzel duruyor. Hiç vazgeçemediğim tarz. Ayrıca yaz kış ve her türlü kıyafete uygun. Aynı şekilde ayak tırnaklarıda olmalı. Kısa küt ve fransız manikürlü. Uzun ayak tırnalarından nefret ederim bu kadar itici ve çirkin bişey olamaz.....
:1hug:

bence en iyisi orta boy, ya da hafif uzuna kaçan orta boy :) çok kısa tırnak bi süre sonra kendi tırnak yapınızın boyunu da kısaltıyo, hele bi de çok dipten kesiyosanız, evet evet en iyisi orta, ya french ya da kırmızı ojeliii..

mehay sana katılamıycam tırnak uzatan biri olarak benim ellerim hiç bulaşıktan çıkmaz üstelikte ben her suyuma domestos mutlaka koyarım o yüzdende hijyenikler :D

bence uzun tırnak bayanı hem bakımlı hemde mükemmel yapıyor ayrıca temizliği kısadan daha basit ve pratik yeni bir diş fırcası işi çözer

Back