• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Tırnak mı Yoksa Kısa mı?

avuç içinden baktığında çok az bi kısmı görünen küt kesimli tırnak en ideali ve zarif göstereniymiş

Kisa ve bakimli tirnak zemuszemus

Tirnagin beyazi, cok az gorunur sekilde olmali bence vereliniortak

Fazlasi hos degil, ve temiz degil bence, oje nin alti mikro doluyor, tabi mikroplar görunmedigi icin temiz tabiki :1no2:

bende küt kesimli beyazı az görünen ve bakımlı tırnaktan yanayım uzun tırnagı temiz tutmak zor
ve bence uzun tırnak herkeste zarif durmuyor

bence uzun tırnak daha güzel görünüyo oje sürünce falan ama rahat değil daha düne kadar uzundu benimde ellerime bakınca bi tuhaf hissediyorum kendimi:):)

bence kesinlikle uzun tırnek,elleri daha ince ve daha seksi gösterio tabiki ojeli;) uzatabildiğim kadar uzatıroum ben,tırnağın güsel ve biçimli uzamasıda önemli tabi

bence en ideal uzunluk işte bu:

67393196xd7.jpg

çok kısa çok itici duruyor aynı şekilde çok uzun tırnaklarda öyle. ama ortası harika !

kısa küt şekilde güzel manikürlenmiş eller her zaman tercihimdir. uzun tırnak çok itici geliyor. tabi kısadan kastım da etle bir olan tırnak boyu değil. ama asla da uzun olmayacak

benım tırnaklarım inanılmaz derecede uzuyor şekli falan cok güzel ama çok uzun güzel olmuyor kımsede kısada erkek elı gbi ama sadece bakımlı göstermek önemlı olan ne uzun nede çok kısa dipten denecek kdr

Back