• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyondan sonra uzun duran burun ödem geçtikçe kısalır mı acil yardım 🥺

caraa

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
54
-13
286
34
Kızlar merhaba
Revizyon ameliyatı oldum. Bugün 8. Günüm
Burnum aşırı kalın derili bi burun . Benim ameliyat olma amacım yandan daha kısa durmasaydı. Doktor da okey dedi. Ama şuan eski burnumdan daha uzun. Doktor bey ödem olduğunu geçeceğini ve boy olarakta kısalacağını söyledi. Kızlar bunu yaşıyan oldu mu? Burun ucunda deri incelemesi yapıldı bi de ona rağmen uzun

Kızlar merhaba
Revizyon ameliyatı oldum. Bugün 8. Günüm
Burnum aşırı kalın derili bi burun . Benim ameliyat olma amacım yandan daha kısa durmasaydı. Doktor da okey dedi. Ama şuan eski burnumdan daha uzun. Doktor bey ödem olduğunu geçeceğini ve boy olarakta kısalacağını söyledi. Kızlar bunu yaşıyan oldu mu? Burun ucunda deri incelemesi yapıldı bi de ona rağmen uzun
Merhaba, bende aynı durumu yaşıyorum. 16 gün önce revizyon oldum ama hayatım kaymış gibi hissediyorum. Önceden sorunlu ve eğri de olsa yüzüme çok yakışan minik bir burnum vardı ve kendimi çok beğeniyordum. Şimdi kocaman ve uzun bir burnum var. Kendimi tanıyamıyorum. Bambaşka çirkin birine dönüşmüşüm. O kadar umutluydum ki eskisinden güzel olacağını umarak girdim şimdi eski burnumu ve güzelliğimi arar özler oldum. Oturdum günlerdir ağlıyorum. Çok geçmiş olsun size de. Tek tesellim sizin gibi ineceğine ve küçüleceğini umarak beklemek. Mahvoldum hayatım bitmiş gibi hissediyorum.

Merhaba, bende aynı durumu yaşıyorum. 16 gün önce revizyon oldum ama hayatım kaymış gibi hissediyorum. Önceden sorunlu ve eğri de olsa yüzüme çok yakışan minik bir burnum vardı ve kendimi çok beğeniyordum. Şimdi kocaman ve uzun bir burnum var. Kendimi tanıyamıyorum. Bambaşka çirkin birine dönüşmüşüm. O kadar umutluydum ki eskisinden güzel olacağını umarak girdim şimdi eski burnumu ve güzelliğimi arar özler oldum. Oturdum günlerdir ağlıyorum. Çok geçmiş olsun size de. Tek tesellim sizin gibi ineceğine ve küçüleceğini umarak beklemek. Mahvoldum hayatım bitmiş gibi hissediyorum.
Maalesef bende aynı durumdayım
7 hafta önce revizyon oldum ama burnum gün geçtikçe buyur uzuyor sankı
Birde yüzümde sarkmalar oldu bende
Yanaklarım aşaya sarkıyor sankı
doktorum ödem diyor geçecek diyor bende artık sabırla beklemekten başka çare yok
Cok ilgilenmiyorum burnumla çok bakmıyorum ama yinede her aynaya baktığımda bir üzüntü sarıyor içimi
Keşke olmasaydımı diye düşünüyorum artık

Size de çok geçmiş olsun . Aynı durumdayım bend her gün acaba uzunluğu geçecek mi diye düşünüyorum. Doktorum yandan da küçülecek diyor ama ameliyat olan herkes boyda bir değişiklik olmayacak dedi. Bilmiyorum

Maalesef bende aynı durumdayım
7 hafta önce revizyon oldum ama burnum gün geçtikçe buyur uzuyor sankı
Birde yüzümde sarkmalar oldu bende
Yanaklarım aşaya sarkıyor sankı
doktorum ödem diyor geçecek diyor bende artık sabırla beklemekten başka çare yok
Cok ilgilenmiyorum burnumla çok bakmıyorum ama yinede her aynaya baktığımda bir üzüntü sarıyor içimi
Keşke olmasaydımı diye düşünüyorum artık
7 hafta da sanki yüzdeki ödem gider gibime geliyor ama foto atma şansınız var mı özelden

Back
X