• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Tırnak mı Yoksa Kısa mı?

bence en güzeli orta boylu ve bakımlı tırnaktır çok uzunu yada çok kısası pek hoş durmuyor bence

Uzun tırnak sevmiyorum ben ya,rahatsız ediyo beni...

Kısa tırnak en iyisi,uzatmayı sevmiyorum zaten.

bence bayanlarda kısa tırnak makbul hem çok daha temiz hem de daha şık bir görüntü veriyor a.s uzun tırnak ne bileyim kadını basit gösteriyor bana göre

bence çok uzun ii olmuooo yanii bayanız sonuçta yemek fln.. ben uzun tırnaklı birinin yaptığını yemek istemem:) bi de ben bölee çok uzun tırnakları olup,kırmızı oje sürüp, sigara içen bayanlardan pek hoşlanmıoumm:(

Kesinlikle uzatılmamalı..Bir kere mikrop yuvası ikincisi ise dinimize göre de günah tırnak uzatmak..Mevlam elbette zararımıza olmasa onu bize haram kılmazdı..

çok uzun tırnaklar kötü duruyor, ama çok kısa tırnaklı eller de çirkin duruyor.
ne uzun ne kısa orta boy diorum ben, ama tabii temizlik çok önemli...

Kesinlikle kisa ıyı bakilmadiĞi takdırde enfeksıyonlara neden olabılıyor.hele kı hastanede çaliŞanlara kesinlikle yasak......

off ya ben uzatamıyorum çünkü parmaklarım çok uzun, uzatınca çok kötü görünüyo. bi önerisi olan var mı?

off ya ben uzatamıyorum çünkü parmaklarım çok uzun, uzatınca çok kötü görünüyo. bi önerisi olan var mı?

sen de çok fazla uzatmadan manikürle güzel gösterebilirsin. hani uçlarını beyazlatmak için manikür kalemleri satılıyor ya da beyaz ojeyle de yapıyorlar ya;) hem uzun olmadığı için kirlenmez, daha sağlıklı olur hem de bakımlı ve şık durur

orta uzunukta ve bakımlı tırnaklar bayanı her zaman daha çekici qösterir kaydirigubbakcemile5

çok uzun tırnaklar cadı gibi oluo.
ama ben arada bi normal uzunlukta uzatırım fakat sürekli tırnak fırçasıyla yıkamam gerekio yoksa imkansız hijyeni sağlamk
kısa tırnakda sewmem normak uzunluj yeterli
frenchle kırmızıyla çok güsel duruo

benim ellerim küçük tırnak yapım küçük kısa tırnaklarla ellerim çocuk elleri gibi duruyor sinir oluyorum. biraz uzatınca çok hoş duruyor bende. ellerim ufak olduğu için öyle pençe gibi ya da öyle frapan kadınlarınki gibi durmuyor. kısacası ben seviyorum tırnak uzatmayı zaten yemek memek işleriyle de işim yok sengözlerimebaksanab

ben uzun tırnaktan yanayım cok hos duruyo tabi bide kırılma sorunu olmasa daha güzel olucak ama :) hijyen konusunu dile getirmissinz eldivenle yemek yapabilirz sonucta bence güzellik önce gelir :))

Valla kadın dedıgının elı sudan cıkmıyo.Ben dıkkat edıldıgınde hıjyen sorunu oldugunu dusunmuyorum.
Yaklsık lıse 1. sınıfdan bu yana hep uzun tırnaklarım.Sadece dogumdan uc gun once kesdım sonra da kızım 1 yasına gelene kadar da hıc uzatmadım.Ben uzun tırnagın guzel gorundugunden yanayım.Ama bakımlı ıse!Bazen oyle tesadufen uzatanlar oluyo ya onlar bı haylı ıtıcı bı durum cıkarıyo ortaya.

Uzun tırnak daha hoş duruyo...iyide bir oje sürülmüş ise elleri daha zarif gösteriyo.

Back