9 10 saat normal mi

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
522
214
33
30
Kızlar çok korkuyorum nazar değecek diye ama sormak zorundayım öncelikle maşaAllah diyin ne olur nazar değmesin . Oğlum 5 aylık ama düzeltilmiş üç aylık gece uykusuna biraz geç yatıyor normalde 9 da geçerdi gece uykusuna ama bi yoğun bakım sürecimiz oldu uyku düzenimiz bozuldu mesela dün gece 1 de yattı ve hiç kalmadı mamaya emmeye falan normal mi hala uyuyor kımıldanıyor kalkacak gibi ama tekrar uyuyor önceden çok sık kalkardı bir aydır falan böyle gündüz bir kaç defa uyuyor ama çok kısa 15 20 dakika uzun uyumuyor yani bir sorun yoktur dimi uyandimasam problem olur mu

Şimdi sağlık durumundan kaynaklı net bir şey söylemek istemem bebeğinizle ilgili ama benim kızım da 3 aydan sonra kesintisiz uyumaya başladı, uykuda besliyorum ben.
Dediğiniz gibi oldu bi ara düzeni bozuldu gece 12-1 gibi uyurdu gündüz 10-11 gibi uyanırdı bölünmezdi uykusu şimdi yine erken uyuyor erken kalkıyor ama bölğnmüyor uykusu.Yoğunbakım sürecinden önce de böyleyse normal bence bir süre takip edersiniz sadece.

özel bazı durumlar yasamışsınız o yüzden çok bir sey diyemem ama benim oğlum da gündüz tek uzun uyku uyuyor. onun dısında hep 15-20 dklık uykuları var. gece saat 10-11 gibi uykuya dalıyor ve saat 4te uyanıyor. emiyor ve tekrar uyuyor. bir daha 8.30-9da uyanıyor.

eğer kilo alımı iyi ve su an bir sağlık sorunu yoksa bence endişelenmeyin. bebeğin uykuya da çok ihtiyacı var 🥰

Şimdi sağlık durumundan kaynaklı net bir şey söylemek istemem bebeğinizle ilgili ama benim kızım da 3 aydan sonra kesintisiz uyumaya başladı, uykuda besliyorum ben.
Dediğiniz gibi oldu bi ara düzeni bozuldu gece 12-1 gibi uyurdu gündüz 10-11 gibi uyanırdı bölünmezdi uykusu şimdi yine erken uyuyor erken kalkıyor ama bölğnmüyor uykusu.Yoğunbakım sürecinden önce de böyleyse normal bence bir süre takip edersiniz sadece.
Evet yoğun bakımdan öncede böyleydi uyku arasında bazen ben kendim besliyorum uyurken korktum yinede normal mi diye sorayım dedim teşekkür ederim çok saol❤️🙏🏻

Sağlıksal sürecinizi bilemiyorum ama kesintisiz uyuyabilir bu bi sıkıntı olmaz ama eger ki kilo alımı beslenmesi sorunluysa rüya öyünü yapabilirsiniz. Bebeği uyandırmadan beslemek

Emziriyorsan uyandırmadan uykuda yanına uzan emzir. Benimkiler de öyleydi 3 4 aydan sonra gece uyanmazlardı. Hala da öyleler 9 10a kadar yatıyorlar

Benim de 3 aydan sonra kesintisiz uyuyordu ama gece beslemediğim için kilosu düştü
Gece iki kere beslemeye başladım düzeldi

Benim de 3 aydan sonra kesintisiz uyuyordu ama gece beslemediğim için kilosu düştü
Gece iki kere beslemeye başladım düzeldi
Ay kilo demişken benim oğlum 32 haftalık doğdu şuan 5 aylık ama düzeltilmiş 3 aylık bende gece çok beslemiyorum uyanmadığı için uyanamıyorum nadir kalkıyorum 7 kg normal mi acaba bana biraz zayıf geliyor küçük geliyor

Ay kilo demişken benim oğlum 32 haftalık doğdu şuan 5 aylık ama düzeltilmiş 3 aylık bende gece çok beslemiyorum uyanmadığı için uyanamıyorum nadir kalkıyorum 7 kg normal mi acaba bana biraz zayıf geliyor küçük geliyor
Benimki 6 aylıkken 7 kg du gayet normal bence
Ama gece beslense iyi olur onu kastettim

Back
X