• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Tırnak mı Yoksa Kısa mı?

mena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
19
0
86
39
İstanbul
benim sorumda oldukça basit...
bi bayanda olması gereken yakışan hoş duran kısa tırnak mıdır yoksa uzun tırnak mı?:dance:

valla hiç uzatamam ama bnce manikürlü fln uzunn tırnaklar oluoya onlar daha hoş duruo fazla uzunu cadı gbi oluo ama fazla kısada ne bilim hoş görünmüo

bence bayanın tırnakları uzun olunca cok daha cekıcı duruyor tabı bu arada 1 - 2 tanesı kırık dıgerlerı uzun cok ıgrenc duruyor. Uzatma ve o tırnaklara bakma sansınız varsa bence uzun olmalı bır bayanın tırnakları.....

Ne çok uzun ne de çok kısa.. İkisinin arası çok daha güzel bence. Hem bakımı daha kolay tertemiz oluyor hem de daha güzel oluyor.

Tabii bu benim şahsi fikrim ve şahsi tırnaklarım...!!!!

:teytey::teytey::teytey:

bence arasina bisey girecek kadar uzun olmamali evli bir bayanin tirnaklari malum yemek falan yapiyoruz :))

hijyenik degil!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
tırnakların beyazı görünür görünmez arası bi uzunlukta olacak.aksini yapıpta temiz tutuyorum diye kimse iddia etmesin.
uzun tırnaklı birinin evinde açlıktan ölsem bişey yiyip içmem...:kahve:

uzun tırnak her ne kadar estetik açıdan daha hoş görünse de
diğer arkadaşların dediklerine katılıyorum..sürekli hijyenini sağlamak çok zor
ve de güzelliğini koruması da zor...ayrıca iş yaparken hatta bilgisayar başında klavye kullanırken bile zor oluyor
(bi ara uzatmıştım ordan biliyorum...sonra dayanamadım kestim.)

bence kısa ve küt kesimli tırnaklar kullanış ve hijyen açısından en iyisi..yakışan renkte de ojeler sürdü mü...özellikle koyu renkler..şeker gibi duruyor (tabi tırnak diplerinde etler olmaması kaydıyla)

bence kısa tırnak tırnaklarımı hıc uzatamam uzun olunca sankı elımde tonlarca agırlık varmıs gıbı gelıyor

Uzun tırnak hiç hijenik değil,güzel durduğunu da düşünmüyorum,şahsen ben uzatmıyorum,erkeklerden de uzun tırnaktan hoşlanmadıklarına dair duyumlar alıyorum,korkuyolar heralde tırmalarız diye:))

walla benimde tırmaklarım uzundur ama asla eldivensiz yemek yapmam. en nefret ettiğim şey bi kadında kısa tırnak çocuk eli gibi hiç yakışmıyor kadın dediğinin tırnakları biraz uzun olur cadı gibide değil ama:)

Hayatta En Nefret Ettiğim şeydir Uzun Tirnak.hayatta Uzatmam-uzatamam..
Hafif Beyazi Görününce Küt Manikür Hem Daha Masum Hem Daha Temizzzzz!!!!!!!!!!

İster çalışan ister ev hanımı olsun bütün bayanlar zaman zaman da olsa mutfağa girerler , sağlık açısından kısa olması en güzeli . Ama tabii bu göreceli bir kavram uzatanlara da bir diyeceğimiz yok tabii.zevk meselesi.Sevgiler...

Bakımlı olduğu sürece her tırnak güzel görünür ama benim seçimim uzun tırnak. Bu arada kısa bir öneri; eğer tırnaklarınız kısaysa; açık pastel renkler. Uzunsa; koyu renkler tercih edin. Çok daha güzel ve bakımlı görünür

bence ne fazla kısa ne de uzun orta boy küt tırnak iyidir, erkekler uzun ve sivri tırnakları pek hoş bulmuyo kızlar şimdiye kadar gördüğüm kadarıylaa

Bende sevmem uzun tirnak, cok azcik orta halli olabilirde yinede hijyenik bulmuyorum.
Kendim kizim olali beyaz yeri uzar uzamaz hemen keserim tirnagimi, evde yemek yapinca sonucta saglik önemli..

Back