Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benımkide öyle cnm morali bozukken pek konuşmak istemezz ufak şeylere kızarrr

Yok ya uğraşmayayım ben hiç biliyorum vermez bi de dava acmak için avukatta tutmak lazımm o da baya para demekk

canım istersen sana avukat veriyolar ve masrafları karşılıyolar diye biliyorum. ama iyice araştırmak lazım tabii sonra davayı kazanamazsan karşı tarafın masrafları da sana kalıyo. benim duruşmalarımda adam öyle masallar anlatmış ki, 6 milyar kadar ödemek zorunda kalıcaktım. haklı olduğum halde çok zor kazandım

Son düzenleme:
ayy cok kötü insan kendi evladına yapar mı bunu yaa peki üvey baban ne diyo bu durumlara

Kızlar daha iyi ama ufak şeyler yüzünden kırı-kırılsan mı iyi olur yoksa uzak kalıp uzatmadan halletmek mi
bence uzak durmak daha iyi erkeklerın üzerine gitmeye gelmiyo dırdırcı oluyosun anında mesela benımki cok kızıyo bi konuyu uzatınca bana o hiç uzatmıyo ama bende illa o konu halledilene kadar tartışmak istiyorumm

Aynennn bugün bende dırdırcı oldumm..ayy bide sustuğumda gülerek: ''ohh be sustun sonunda ne kadar konuştun sen öyle'' dedi...konuşucaktım ama kötü duruma düşmemek için sustum

kızlar ya moralim bozuldu annem anneannem ben tartıştık az önce burda her türlü sorunumuzu paylaşabildiğimiz için yeni topik acmaya gerek duymuyorum anneannem cok tuhaf oldu yaa bugun elektirik faturası gelmiş 50 tl ona sinirlenmiş lambaları acık bırakmayın hemen yatın uyuyun cok fatura geliyo vs vs başımızın etini yedi geçen ay 40 gelmiş cok harcıyomuşuz vs vs söylendi durdu..Son zamanlarda bi yere gidecekse illa bizide götürmek istiyo eskiden böyle yapmıyodu kendiside gidiyodu..Marketten alışveriş yapıyo bütün aksam surat asıyo bi daha evde çok para harcanmış diye...durumumuz cok kötü değil evimiz kendi evimiz dedemin emeklisi kaldı bize annemde yakında çalışmaya baslayacak kenarında birikmiş parasıda baya var yani neden böyle yapıyo nasıl davranmamız lazım sizce

Aynennn bugün bende dırdırcı oldumm..ayy bide sustuğumda gülerek: ''ohh be sustun sonunda ne kadar konuştun sen öyle'' dedi...konuşucaktım ama kötü duruma düşmemek için sustum
ben normalde cok sessiz bi kızımdır herkes suskunluğumdan şikayetçidir mesela ama benımki tam tersi hem kızdırıyolar ondan sonra kendimizi savunmaya kalkınca dırdırcıyızz

:26:Canım bu yaşlıların paraları felan çok kıymetli olur, geneli öyle takılır :) ondan olabilir mi acaba :26: Annen çalışmaya başlasa daha rahatlarsınız diye düşünüyorum

:26:Canım bu yaşlıların paraları felan çok kıymetli olur, geneli öyle takılır :) ondan olabilir mi acaba :26: Annen çalışmaya başlasa daha rahatlarsınız diye düşünüyorum
bilmiyorumkii mesela yazın 2 tl için tartıştı benimlee teyzem kuzenıme para verıyodu ama kıza lazım oluyo para benımle birlikte harcamak zorunda değil sonuçta dedim sen ver bana bişeyler içmeye çıkıyoduk yokmuş parası napıcakmışım parayı hayatta vermez cok üzmüştü benii annemde yoktu o dönem evlenmişti

ben normalde cok sessiz bi kızımdır herkes suskunluğumdan şikayetçidir mesela ama benımki tam tersi hem kızdırıyolar ondan sonra kendimizi savunmaya kalkınca dırdırcıyızz

Aynen canım yaabende sessizimdir bişey olursa abartmam felan ama o kızdırınca patilerim çıkıyo..Ayy bide melekmiş gibi davranmıyo mu çıldırıyorum

ayy cok kötü insan kendi evladına yapar mı bunu yaa peki üvey baban ne diyo bu durumlara
canım hangi durumu kastettin tam olarak anlamadım :26:

yaptığı büyük saygısızlık, bize de 75 tl gelmiş elektrik faturası babam söyleniyo ama elimizde değil ki, yeterince dikkat etmeye çalışıyoruz, ama hiç mi ütü yapmayalım, hiç mi fırını çalıştırmayalım. ben de kızardım eskiden ama inan bi evde küslük kırgınlık olunca o evde durmak işkence gibi geliyo. bence hıhı deyin geçin. bak zaten annen de çalışmaya başlıcakmış, o zaman bu kadar söyleniceğini sanmıyorum. ama tartışma olursa hepiniz günlerinizi huzursuz geçirirsiniz.

Hımm anladım canım Fazla takma ama yaşlı de geçç :)

babana nafaka davası falan açıyosun ya o konuda ne düşünüyo diye sordum cnm evet öyle yaa ama insanız sonuçta tv mi izlemeyelim pc yi mi acmayayım karanlıkta mı oturalım gerçi anneannem bi dönem onuda istemişti ışıkları acmayacakmışız gerek yokmuş

Aynen annen çalışmaya başlayınca uzatmaz fazla..Off Off ne insanlar var

hmmm canım cok kızıyorum ben bu tür muhabbetlere yaaaa.ne desem bılemedım.üçünüz mü yasıyorsunuz.bence iş ara canım sende laf soyletme kımseye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…