- 29 Ekim 2011
- 4.341
- 15
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.901
evet canım kapadıktan sonrada aramadı.bunalımda gene iş meseleleri offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb cnmm hosgeldinnn
bebeım ımkansız yaaa baskasıyla konustugunda ben ararken dıt dıt dıt yapıo zaten
canım önemli bi işi çıktıysa sonradan dalgınlığına gelmiştir belki :44:bende ggeldım kızlar ama canım sıkkın...
bugun sevgılımı aradım mesgul calıyordu kapadım uzun bı sure gectıkten snra tekrar aradım bu sefer caldı,baskasıyla konusurken bnm aradıgımı goruyor ama zahmet edıp aramadı
demekki bende 4 yıl alabilirimm yok kötü kalpli değilsin o senın hakkın zaten o sana bakmak zorunda aslında
sen aradığından beri üzerinden ne kadar zaman geçti ki?
yarım saat sonra tekrar aradım calıodu actı
yarım saat sonra tekrar aradım calıodu actı
yok kızlar..yaa bnmkı moralı bozukken ırtıbat kurmak ıstemıyor ben bılıyorum bu gııbı durumlarda ne gorusmek ıstıyor ne telefon.sizinde boyle mı yaws ben moral bulmak ıcın tam tersı konusma ıhtıyacı hıssederım bu tam tersı kabuguna cekılıyor
yok herzaman işle ilgili sıkıntısı olunca kabuguna cekılıyor
yok kızlar..yaa bnmkı moralı bozukken ırtıbat kurmak ıstemıyor ben bılıyorum bu gııbı durumlarda ne gorusmek ıstıyor ne telefon.sizinde boyle mı yaws ben moral bulmak ıcın tam tersı konusma ıhtıyacı hıssederım bu tam tersı kabuguna cekılıyor
Yok ya uğraşmayayım ben hiç biliyorum vermez bi de dava acmak için avukatta tutmak lazımm o da baya para demekkcanım önemli bi işi çıktıysa sonradan dalgınlığına gelmiştir belki :44:
evet kuzum alabilirsin, hatta evlendiğinde resmi nikah yapmazsan o zaman da alabilirsin, soyadın değişmemiş olcak çünkü. biz bi ara düşünmüştük dini nikahla mı evlensek diye, sırf sinir etmek için
gerçi alabilirsin falan diyorum da vermeme durumu da oluyo işte, vermeyince de doğal olarak cezası oluyo. çünkü mahkeme kararına uymamış oluyo
cok geçmiş olsun tatlım iyi uykularrben yatıyorum kızlar size iyi muhabbetler grip oldum sanırım:2:
ben yatıyorum kızlar size iyi muhabbetler grip oldum sanırım:2: