Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

selam kızçeler
bu akşam sevgilim geldi sınavlarını bitirip
bu hafta okula da gitmicekmiş, 23 nisan da tatil
çok işlerimiz vardı iyi oldu, dershane yazılcam, avukata gidicez, doktora gidicez ohoo
semiramisçim, ben babama 2 yıl önce nafaka davası açmıştım. ama nafakasını 2 yıldır ödemiyo. benim amacım zaten para almak değil, kendimi belli etmekti
ama sanırım artık rahatsız etmenin vakti geldi. avukatımı değiştiricem. daha iyi bi avukat buldum, sen gel bana bol bol rahatsız ederiz onu dedi

aşk acısını unutturan otlar var bildigim cay falan yapılıyor yani tamamen unutturmasada dindiriyormus ben prozac kullanmıstım ama ilk hafta intihar egilimi yaptı bende

slm fıstıgım iyi yapıyosun sen bari hakkını al ben alamıyorum zaten bişeyi yokki alayım baban bildiğm kadarıyla zengindi neden vermiyo ki nafakanı ne kadar bencil insanlar var şu hayatta

slm fıstıgım iyi yapıyosun sen bari hakkını al ben alamıyorum zaten bişeyi yokki alayım baban bildiğm kadarıyla zengindi neden vermiyo ki nafakanı ne kadar bencil insanlar var şu hayatta

yok be canım ne zengini, zamanındaymış o, evladını görmeyen insana allah rahatlık gösterir mi? ee eden buluyo işte.. şu an fırında çalışıyomuş. yanlış anlaşılmasın, o da bi iş tabii ki, ama bu kadar kötülük yapmasaydı nerelere gelmişti, oralardan düşmezdi. neyse hiçbir şeyi olmasa da nafaka vermek zorunda canım. o yüzden alamıyorum deme, sen de bi dava açıp rahatsız edebilirsin. az da olsa çıkıyo. önemli olan onu almak değil zaten anladın sen ben de alamıyorum işte, vermeyince hapis cezası varmış. tabii hapis derken öyle yıllarca değil ama en azından bi gece şöyle yattığında beni düşünsün, vicdanı sızlasın istiyorum. tabii onda vicdan varsa

haklısın aslnda almam gerekiyo kız cocugu evlenene kadar alabiliyo nafaka dmi ? gerçi annem boşver Allaha havale et der

bende ggeldım kızlar ama canım sıkkın...
bugun sevgılımı aradım mesgul calıyordu kapadım uzun bı sure gectıkten snra tekrar aradım bu sefer caldı,baskasıyla konusurken bnm aradıgımı goruyor ama zahmet edıp aramadı

kızlar adacayı ıcın sinirlere iyi gelıyor rahatlatıyor.yalnız östrojen var ıcınde aman dıyım yalnızken fazla östrojende gereksız

aa ben yanlış anlamışımmm kuzumm belki muhabbet koyudur arkadasıyla falan bazende karşı taraf cok konuşuyo kapatamıyosun mesela onun gibi bişey olmus olabilirr :)

Son düzenleme:
haklısın aslnda almam gerekiyo kız cocugu evlenene kadar alabiliyo nafaka dmi ? gerçi annem boşver Allaha havale et der

ahh benim saf annem de öyle diyo, ama beni kinci yapanlar utansın uleynn
evlenene kadar alabiliyo, ama aynı zamanda öğrenci olması lazım. benim okul seneye bitiyo ama açıköğretime yazılırım demokraside çareler tükenmez
huzuru bozulsun istiyorum, bilmiyorum çok mu kötü kalpliyim ama öyle olursa birazcık acım azalıcak sanki

demekki bende 4 yıl alabilirimm yok kötü kalpli değilsin o senın hakkın zaten o sana bakmak zorunda aslında

bebeım ımkansız yaaa baskasıyla konustugunda ben ararken dıt dıt dıt yapıo zaten

ama belkide o anda kapatabilcek durumda degildi sende onun yerine koy kendini tam biriyle birsey konusurken kesemezsinki yarıda ama telefonu kapatıkdan sonrada aramadıysa tepki gosterir insan ama bosver cnm ya yapar erkekler boyle odunluklar takmycan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…