Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım önemli bi işi çıktıysa sonradan dalgınlığına gelmiştir belki :44:
demekki bende 4 yıl alabilirimm yok kötü kalpli değilsin o senın hakkın zaten o sana bakmak zorunda aslında

evet kuzum alabilirsin, hatta evlendiğinde resmi nikah yapmazsan o zaman da alabilirsin, soyadın değişmemiş olcak çünkü. biz bi ara düşünmüştük dini nikahla mı evlensek diye, sırf sinir etmek için
gerçi alabilirsin falan diyorum da vermeme durumu da oluyo işte, vermeyince de doğal olarak cezası oluyo. çünkü mahkeme kararına uymamış oluyo

yok kızlar..yaa bnmkı moralı bozukken ırtıbat kurmak ıstemıyor ben bılıyorum bu gııbı durumlarda ne gorusmek ıstıyor ne telefon.sizinde boyle mı yaws ben moral bulmak ıcın tam tersı konusma ıhtıyacı hıssederım bu tam tersı kabuguna cekılıyor

yani kişisine göre değişir tabi kimisi yalnız kalmak ister... benim eski erkek arkadaşım canım sıkkım bi sesini duyayım istedim derdi mesela ama seninki kendi kabuğuna çekilmek istiyodur
bence asıl sorun şurda hep mi böyleydi yoksa son zamanlarda mı böyle oldu

Canım daha güzel değil mi sinirliyken seni kıracağına sakinleşmeye çalışıyor.. Bizde de öyle tartışırız felan sonra teli kapatırız, qenelde o der kapatalım yoksa kırıcaz birbirimizi diye..Daha sonra sakin kafayla hallederiz... o da o yüzden öyle yapıyodur..Umarım bi an önce düzelir aranız

canım böylesi daha iyi, o an seni de istemeden kırabilir, ama böyle kafasını dinler, sakin kafayla konuşursunuz. mesela ben de hep böyle olmak istemişimdir, ama çok pis bi huyum var o an halledilsin istiyorum ama bağırıp çağırmaktan başka bişey de yapmıyorum. bu da durumu düzeltmiyo aksine tartışma daha çok uzuyo. halbuki bi 5 dk sessiz kalmak bile en doğrusu bu durumlarda.

Yok ya uğraşmayayım ben hiç biliyorum vermez bi de dava acmak için avukatta tutmak lazımm o da baya para demekk

bu iş sorunu cok sık gundeme gelır oldu yaaaa.o gergın olunca bende oyle oluyorum.o donemde benden uzaklasıyor..aslında gergın bı hava olacagı yerde dedıgınız gb boylesı daha ıyı belkı ama ne bılıyım bnm ıcıme sınmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…