- 12 Mart 2012
- 6.848
- 1
-
- Konu Sahibi _Semiramis_
- #1.941
sanmıyorum annemın maaşı anca bizim masraflarımıza gidiyo kredi borcu var onu ödüyo falan derken bitiyo zatenAynen annen çalışmaya başlayınca uzatmaz fazla..Off Off ne insanlar var
iş arıyorum ama bulamıyorum ki geri dönmüyolar iş kısmetim kapalı mıdır nedir anlamadımhmmm canım cok kızıyorum ben bu tür muhabbetlere yaaaa.ne desem bılemedım.üçünüz mü yasıyorsunuz.bence iş ara canım sende laf soyletme kımseye..
iş arıyorum ama bulamıyorum ki geri dönmüyolar iş kısmetim kapalı mıdır nedir anlamadımevet üçümüz yaşıyoruz anneannem bazen tuhaflaşıyo böyle işte
babana nafaka davası falan açıyosun ya o konuda ne düşünüyo diye sordum cnmevet öyle yaa ama insanız sonuçta tv mi izlemeyelim pc yi mi acmayayım karanlıkta mı oturalım gerçi anneannem bi dönem onuda istemişti ışıkları acmayacakmışız gerek yokmuş
tecrübem yok gibi bişey ya bikaç yerde çalıştım ama saymıyorum onları kuaförde falan çalıştığım içincanm tecruben var mı hıç?
ne tarz yerlere basvuruyorsun kpss yı kazanamazsam bende ozelde iş aramak zorunda kalıcam cok korkuyorum:18:
anladım cnm bizim şuanki evimizde kombi yok ama yeni evimiz yapılıyo yaz sonu gibi büyük ihtimalle taşınıcaz orda doğalgaz olucak yandık valla annennem kapatır zaten şimdiden söylüyo bi oturdugumuz odayı açarmışız ya da ben çalışıp ödermişim doğalgaz faturasınıvakti zamanında açmayı düşünmüştüm, annemle babamla paylaşmıştım, kararı bana bıraktılar. ben de açtım gittiondan sonra da üvey babam hakkını yemiyeyim arkamda bile değil yanımda durdu. benimle duruşmalarıma geldi. hiç yalnız bırakmadı sağ olsun.
benim babam tv yi ışıksız izliyokışın kendi oturduğu odasının peteklerini kapatıyo allahtan kombi benim odamın balkonunda da onu elleyemiyo.. aman canım gerçekten de arkadaşların dediği gibi yaşlı de geç.. cimri insanla uğraşmak çok zor biliyorum tamam devir tutumluluk devri, siz de zaten yok yere masraf çıkarmıyosunuz. ama bir de bunu görüp anlasa..
sanmıyorum annemın maaşı anca bizim masraflarımıza gidiyo kredi borcu var onu ödüyo falan derken bitiyo zatenanneannem parasızlıktan yapmıyo ki şuanki parasından daha fazlası olsunda fransadaki oğluna yollasın diye yapıyoo bizi hiç düşünmüyo burda sırf dayımı düşünüyoo
o da mı bizimkisi gibiHımmmmanladm cnm..benim bi arkadaşın annanesi var o da öyle aklıma birden o geldi...Allah bi şekilde hayırlı, uğurlu bi kapı açar canım..Müsterih ol
iş arıyorum ama bulamıyorum ki geri dönmüyolar iş kısmetim kapalı mıdır nedir anlamadımevet üçümüz yaşıyoruz anneannem bazen tuhaflaşıyo böyle işte
o da mı bizimkisi gibiAllahım evliliğimde yüzümü güldürsün inşallah bu yaşıma kadar hep üzüldüm desem yeri varr
öyle valla bana tencere takımı aldı gitti diğer kuzenime de aldı yengeme de aldı gözüm yok bişey demem alsın ama sonra tafrasını bize yaptı neymiş parasız kalıcakmışızz napıcakmış bilmiyomuşş bizde dedik yani madem paran yoktu neden herkese aldın hadi ben evlenme aşamasına yaşım gelmiş bi kızım diğerlerine de zamanı gelince alırdın ya da madem aldın bize surat yapmaaman vallahi yaslılar insana kafayı yedirtiyor en guzeli he deyip gecicen yoksa varya mumkun degil basa cıkamazsın
anladım cnm bizim şuanki evimizde kombi yok ama yeni evimiz yapılıyo yaz sonu gibi büyük ihtimalle taşınıcaz orda doğalgaz olucak yandık valla annennem kapatır zaten şimdiden söylüyo bi oturdugumuz odayı açarmışız ya da ben çalışıp ödermişim doğalgaz faturasını
tek huzurlu oldugum yer onun göğsüüEvet :) kız arkadaşım arardı ya derdi kavga edicem felan cins bi kadındıD İnş canım tüm güzellikler seninle olur umarımm..Ahh Ahh bende bilirim sürekli sorun çekmenin acısını.. insan biraz huzura hasret kalıyo
cok güldüm ama yaaa 'farkettim zaten değişti aferim kızıma'canım bu konularda sakın kendini yalnız hissetme, hepimiz yaşıyoruz inan ki, bu kadar fazlasını olmasa bile. çünkü hayat şartları çok zorlaştı artık. ama biz bunun farkındayız bunu bize söylemeleri gereksiz. hayır sen zaten o doğalgazı 70-80 de mi yakıcaksın sanki? 21 yaşında olgun bi kızsın, ayağını yorganına göre uzatamıcak kadar cahil misin? onların bu tavrı sinir ediyo, benim babam da dışarda kar varken ''kar yağıyo hava yumuşamıştır, kapayalım kombiyi'' diyen insan1-2 kızdık annemle, baktık olmuyo, hem o sinirleniyo hem biz üzülüyoruz. sonra öyle dediği zamanlar ben ona hep ''kıstım kombiyi'' dedim. pembe bi yalan söyliyerek.. o da ''farkettim zaten değişti, aferin kızıma'' diyo. halbuki kısmıyorum. onunki de psikolojik işte, kendini rahatlatıyo. ama biz de rahat olmuş oluyoruz, en azından her iki taraf da huzurlu olmuş oluyo
valla su elektirik dogalgaz olayları her evde var bosverin sıkmayın canınızı babam bana der bazen yakmıs bak bu odasını yine diye bende diyom valla usuyemem yakıcam tabisonra susuyor ee yani kısın hava soguk napalım yakıcaz tabi hem elektirikde heryerde pahalı bize 100 ve uzeri geliyor devamlı
tek huzurlu oldugum yer onun göğsüücok güzel bi duygu yaa bi gün otobüste yattım göğsüne uyuyoduk nerdeyse valla o derece rahatlamışız
cok güldüm ama yaaa 'farkettim zaten değişti aferim kızıma'bizim böyle pembe bi yalan söyleme şansımız yokki anneannem anında anlar valla öğrenir zaten sırf kendisi kısabilmek ıcın kışın soba yakıyoruz geliyo annem yakarken bakıyo sobanın içine yanan odunu alıyo bunu fazladan koymuşsun yarın aksam yakarız diye götürüyo
bende hem şaşırıyorum hem gülüyorumm pazara çıkıyo bende bikaç kere çıktım onunla birlikte bi yerde domates 75 kuruş ama güzel mesela diğer yerde 60 kuruş teee pazarın sonuna gidiyoruz 15 kuruş ucuz alabilmek ıcın veya aksama kadar geziniyo ucuz bulur mu diyeeayy allahımmm yaaa. valla canım allah sabır versin demekten başka bişey bulamıyorumsinirden gülüyorum inan ki